My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję się na chwileczkę i zaraz uciekam, może coś wieczorem popiszę więcej.Chciałam tylko powiedzieć, że robię wszystko by owulacja się pojawiła, bo mój ma urlop do 27 listopada. Później musi do pracy wracać karty pracy robić i takie tam bzdety. Więc zaciśnijcie za donga donga kciuki coby podziałał troszkę szybciej
Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
A potem sie stresujesz czy sobie poradzi w przedszkolu szkole i na studiach ....
Czy znajdzie dobrego meza/ zonę ... Czy ułoży sobie zycie ....
W międzyczasie jeszcze czy nie. Wpadnie w jakas sektę/subkulturę itd ....
Czy nie zacznie ćpać chlać i nie zapisze sie do komuny hipisów ....
No tak to wyglada ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lama
trzymam kciuki!
Na gołąbki mozecie wpadać - ja juz patrzec na nie moge
Jescze tyle w zyciu nie zrobiłam - za chwile sie biore do mrożenia ich.cati lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lama
trzymam kciuki!
Na gołąbki mozecie wpadać - ja juz patrzec na nie moge
Jescze tyle w zyciu nie zrobiłam - za chwile sie biore do mrożenia ich.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Co do historii małej kolezanki Cati to chyba kazdy kto chce dziecko musi sie liczyc z tym ze cos moze byc nie tak.
Wiem ze to niesprawiedliwe ale .....
Moja siostra cała ciaze miala idealna. A mam niespelnospawna siostrzenice ktora ma 20 lat a jest na etapie 4- latka. Nigdy nie bedzie samodzielna. Powod? Przenoszona ciaza - wszystko w srodku juz nie działało lacznie z pępowina i dziecko uratowali w ostatniej chwili.
Mieli sie sadzić ale odpuścili bo to dziecku nie pomoze a ze szpitalami nieczesto sie wygrywa.
Tak wiec czy natura czy zaniedbanie to tak czasem bywa i mysle ze kazdy z nas starających musi brac taka ewentualność ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Dziewczyny stało się
Mój Mąż sprzedał swoje pierwsze Auto. Piszę z dużej litery bo dla niego ten 20-letni Peugot (1,9 GTI, 130 KM, skóra, wersja limitowana - znam na pamięć) znaczył coś więcej. O sprzedaży zaczęłam marudzić jakieś pół roku temu, bo mamy czym jeździć aż w nadmiarze od kiedy mąż dostał służbowe, a on tylko rdzewiał na parkingu pod blokiem i miejsce zajmował, poza tym generował dodatkowe koszty.
Już od wczoraj S chodził jakiś podminowany, na dziś umówił się ze znajomym pracownikiem pobliskiego warsztatu, który kupuje to autko, że mu je przywiezie. Na pytanie dziś rano czy mnie jeszcze kocha (czasem sobie tak żartujemy jak w kabarecie o Marianie i Heli), odpowiedział całkiem poważnie "trochę".
Jak przyszło co do czego zeszłam z S razem pod blok i tam... zaczęlismy się razem zastanawiać czy moze jednak go nie sprzedawać (i to nawet ja się zaczęłam wahać !!!). Znowu analizowanie wszystkich za i przeciw, które analizujemy od miesięcy i wygrał rozum, czyli Peugot jedzie. Boszzzz jaka jestem dumna z mojego męża!. A wtedy we mnie odezwały się wszystkie wspomnienia: wspólny wyjazd do Pragi, w góry, wspólny start w rajdzie amatorskim. I już mi łza pociekała. Kurde, zupełnie jakbyśmy żegnali członka rodziny. S pojechał (tłumik też jest dziurawy więc ryk jak cholera), a ja juz całkiem się rozkleiłam ;(. Aż wracałam do klatki inną drogą, żebym taka zapłakana sąsiadów nie spotkała.
Teraz jeszcze siedzę i popłakuję nie wiem już czemu. Ale za to S mnie nadal kochaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 13:17
Malenq, Asiula86 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Hej Cati straszne to co piszesz nie rozumiem czemu tam w Norwegii mają takie beztroskie podejście do ciężarnych ciąż i noworodków... Dobrze ze w pl masz możliwość zrobić usg to będziesz spokojna
Lena ja uwielbiam gołąbki
Anuska ten Twój wykres dziwaczny ale no cóż... Wiadomo.. Czekamy...
O kurcze Momo szacun dla męża.. I dla Ciebie bo futa to jednak kawał wspomnieńWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 13:11
momo1009, cati lubią tę wiadomość
Maniek
-
MANIEK wrote:oo i ja się z obiadem uporałam dziś szef kuchni poleca: rosół na wołowinie:) a na drugie: ryba na parze z pieczonymi ziemniaczkami w ziołach z kandyzowaną marchewką....uffff i dopiero od rana usiadłam
jedna golabki teraz ty
no masarka ...
-
hej dziewczyny wlasnie wrocilam ze szkoly .. lee zaplaciła mi franc
az poszlismy z mezem na obiadek i sdeserek na miastoAsiula86, konwalianka, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:No w końcu
!
Ogarnęła się kobita z fakturami? Czy chce Cię przekonać, żebyś została na przyszły semestr?
miala pizda napisane jak wol... na FV numer konta na umowie, na wezwaniu i jesczez w esku a wyslala na stare konto..powiedzialam jej ze gratuluje inteligencji bo ja mam to konto nieaktywne juz od maja -
a wiecie co jest najlpesze podstawila nauczycielom do podpisu umowy ..niby stare
ktorych nie podpisala jeszcze i kazala im zmienic stawk z 15 zl brutto na 13,28 po 2,5 miesiach ..
i niby kase maja dostac na tych zasadach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania, dobrze, że zapłaciła, super.
Ale, że na stare konto to po złości
Fajnie, że spędziliście z mężem fajne popołudnie
Cati, historia dzieciątka koleżanki okropna, naprawdę... ech...
Jak to wcześniej pisałyście, człowiek (matka) martwi się o swoje dzieci całe życie, bo nigdy nic nie wiadomo...
Marnut, ja też nie jestem za bezstresowym wychowywaniem. I uważam, że klaps i czasem nawet pas są niezbędne do odpowiedniego wychowania dzieckaAnia_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Asiula86 wrote:
Marnut, ja też nie jestem za bezstresowym wychowywaniem. I uważam, że klaps i czasem nawet pas są niezbędne do odpowiedniego wychowania dziecka
ja uwazam ze troche ktos popopieprzyl to bezstresowe wychowanie ..bo ja rozumiem dac dziecku mozliwosc wyboru tego wczym czuje sie dobre,... ni enakazaywaxc jaki ma miec styl itp itd.. ale co do autorytetow to bycie"kumpela" pozniej gorzej wychodzi ;/
co do klapsa.. powiem tak jakos nikomu sie nic nie dzialo.. jak dostal klapa .. albo jak naucYciel pierdzielnal linijka.. a teraz co .. dziecko moze zadzic nauczycielem i rodzicem..bo kazdy rodzic co gorsza udaje ze jego dziecko jest super i ze nigy by nic lego nie zrobilo ;/Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu 84 - Kochana mam do Ciebie pytanie, bo jesteś w tych sprawach ekspertką
chodzi mi o badanie nasienia - w necie znalazłam o spermiogramie podstawowym lub rozszerzonym oraz o komputerowym badaniu nasienia. Jakie badanie jest dobre i szczegółowe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 16:00
Ania_84 lubi tę wiadomość