X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kochane !!! Spokojnego poniedziałku Wam życzę :D

Lena83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja mimo, że nic nie pisałam slędze na bierząco co u Was- nie mogę już wcale z telefonu pisać a laptopa jakoś nie było czasu odpalić w weekend tak mielismy szczelnie wszelkich zajęć ;)

Trochę nam z W i A wczoraj wypad do kina nie wypalił przez mój upór. W twierdził, że nasza jedenastolatka jest już dostatecznie duża na jakiś film od lat 12-stu a ja uparłam się, ze na bajkę idziemy. No i bajka była extranudna ...

Idę nadrabiac niedzielę :)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melenq- pamiętam w modlitwie o Waszej córeczce.
    Wiem, że łatwo mówić ale musicie mieć teraz mnóstwo siły i o to będę prosić Pana Boga dla Was.
    Ogród masz piękny!!!

Pati - cieszę się, że oswajasz się z myslą o IUI- będę trzymać kciuki. Pociesz się, że dla niektórych jest to marzenie nie do spełnienia prawdopodobnie ;)

Anastazja- może jednak czas na jakąś betę?

Cati- choinek śliczny :)

Momo- a czy mnie ktoś uwzglednił w tym losowaniu bo ja z pracy na faejsa zajrzeć nie mogę :( (zgłaszałam się wczesniej)

Poza tym to ide po kawę bo stoję na rzęsach dosłownie- jakaś bezsennośc mnie dopadła dziś w nocy i moją A też- o 3 jeszcze nie spałyśmy a ja o 6 już byłam w pracy....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 06:55

Pati Belgia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam.

Pati gratuluję domownika. Moje przyjaciółki mają kotki, które nazywają się odpowiednio: Poltek (poltegor), Rysiu, Roki.

Lenka a na jakiej byliście?

U nas sztorm, pada wieje, okno chce wyrwać, słabo bo chyba siedzenie w domu nas czeka:( dobrze ze wczoraj byliśmy na wycieczce konnej..

Czy słyszałyscie o zoo szarlotty? Warto?

Miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 06:59

Pati Belgia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka na "7 krasnoludków ratuje śpiącą królewnę"- po reklamach wydawała się śmieszna, coś jak Shrek a była naprawdę nuuuudna. No może dla Twojego Tymka ok ale dla 11-latki i nas nieteges ;)

U nas też tak zimno się zrobiło a ja przyleciałam do pracy w płaszczyku ... Buuuuuu ...

O zoo szarloty nie słyszałam i pojęcia nie mam gdzie to nawet.
    Za to słyszałam że do afrykanarium do wrocławskiego zoo nie ma co jechać bo raz, że sitoi w kolejce dwie godziny to jeszcze otwarli niedokończone bo urządzone jest najwyżej 1/3 terenu a zdzierają kasę za bilet za całość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 07:08

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana i miłego dnia życzę.

Lena83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Miłego dnia...ech dzis wieczorem wizyta u dentysty :(

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia@- jakby to powiedziała moja córa "Twój podpis rozwala system"....

nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki
    Mnie wczoraj pierogi powaliły :) Zrobiliśmy z małżem chyba z 500szt. Najadłam się jak prosiątko i jest mi dooobrze :) A taka jestem nie wyspana, że głowa mała :) Dzisiaj nawet do środkowej PL dotarł mróz. Nie chce mi się wstawać z łóżka a co dopiero do roboty jechać :/
    Pati wrzuć fotkę kotka :)
    Konwalianka współczuję sztormowej pogody :/
    Misia ja też dzisiaj popołudniu do dentystki ale tylko na sprawdzenie czy implant się goi... Będę o Tobie myślała u dentystki :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, momo1009 lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no co podpis to lepszy (to do Anuśki ;)- Anuśka życzę, żeby to nie była puszka zielonego groszku konserwowego Bonduelle ;)

Matko! A ja co mam sobie w tym podpisie napisać "Kochany Święty MIkołaju- poproszę o dobre wyniki W pod choinkę?"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 07:41

Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Nie no co podpis to lepszy (to do Anuśki ;)- Anuśka życzę, żeby to nie była puszka zielonego groszku konserwowego Bonduelle ;)
    Ha ha cała puszka :) Może nie... Jeden groszek mi wystarczy :) A jak będzie okrągły i zielony to i tak pokocham jak swoje :P

Lena83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry po dobrze przespanej nocy (od tygodnia nie spałam w nocy) ...:)
    może w innych barwach będzie dzień????
    Lena u Anastazji nie robią bety (Holandia) ...
    Pati jako kociara krzyczę: "I love You Je Je Je je".............jak tylko focię pstrykniesz to wrzucaj:) czekam:)
    Groszku, MIsi@ to i ja pomyślę o Was jak będziecie u dentysty.....
    Nieukowa powodzenia na wizycie:) czekamy na fotki:)
    Marnut a w d......... z zaleceniami "co jeść i czego nie"....... "pijaczki i tak rodzą przeważnie zdrowe dzieci"............sorki ale teraz tylko to mi po głowie "chodzi"...... po śniadaniu z PASZTETEM, były herbatniki......a na obiad karkówka z kopytkami..........:)

Anastazjaaa, Anuśka, nick nieaktualny, Nieukowa, Blondik, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Miłego członka.
    Musze doczytać co tam pisałyście, bo zdążyłam tylko o coli (ja tez piłam całą ciążę i teraz też będe jak będę i mnie nie odrzuci)i o kotku Pati :)

nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Malenq - bardzo zdrowe podejście do tematu przy..hmmm...zdecydowanie ostrożnym podejściu Twojego lekarza :D.

Lena - jeśli okaże się, że nie zostałaś uwzględniona w losowaniu, to możemy umówić się tak, że ja robię prezent dla Ciebie, a Ty dla osoby, którą mi Momo wylosowała :D. Nie będziesz miała niespodzianki (bo będziesz wiedziała kto Ci prezent zrobił), ale za to nie pozostaniesz poza nawiasem :D.

Anuśka - nie wiem, kto Cię wylosował, ale żebyś puszki Bonduelle nie dostała :D.

Dziewczyny - ja tak jeszcze zapytam dla pewności - czy prezenty robimy sobie na Mikołajki czy na Gwiazdkę :D? Bo czas jest tu dość istotny ;). No i do jakiej kwoty (razem z wysyłką) się w końcu zgadałyśmy?

Lena83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut: "Dziewczyny - ja tak jeszcze zapytam dla pewności - czy prezenty robimy sobie na Mikołajki czy na Gwiazdkę :D? Bo czas jest tu dość istotny ;). No i do jakiej kwoty (razem z wysyłką) się w końcu zgadałyśmy?"

podpinam się pod pytanie........:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Anuśka - nie wiem, kto Cię wylosował, ale żebyś puszki Bonduelle nie dostała :D.

Dziewczyny - ja tak jeszcze zapytam dla pewności - czy prezenty robimy sobie na Mikołajki czy na Gwiazdkę :D? Bo czas jest tu dość istotny ;). No i do jakiej kwoty (razem z wysyłką) się w końcu zgadałyśmy?

Ja tam się ucieszę ze wszystkiego :) A pod pytanie też się podpinam :)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo i ja też bo raczej nie ustalalismy:)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, skoro to nie moja dziurawa pamięć (wysłużona przez lata) zawiodła, tylko faktycznie nic nie ustalone, to ja zaproponuję:
    1. prezenty robimy na MIKOŁAJKI
    a) gdyż albowiem pod choinką każda z nas coś znajdzie, a Mikołajków to już chyba żadna nie obchodzi ;)
    b) jakby któraś chciała, to prezent zawsze może schować w szafie i dopiero pod choinką otworzyć :)
    c) 2 tyg to wystarczająco dużo czasu, żeby coś zorganizować :)
    2. Kwota z przesyłką nie powinna przekraczać 25zł
    a) chodzi przecież o pamięć i gest a nie o nie wiadomo co ;)
    b) biorąc pod uwagę koszt paczki (10zł), w kwocie niższej trudno byłoby się zmieścić :).

ara, Blondik lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

aaaaaaaaa ja też ja też przepraszam coś mnie zamroczyło a fb mało odwiedzam...prosze o dopisanie Maniusia do listy:)

dzień dobry.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dziewczyny, skoro to nie moja dziurawa pamięć (wysłużona przez lata) zawiodła, tylko faktycznie nic nie ustalone, to ja zaproponuję:
    1. prezenty robimy na MIKOŁAJKI
    a) gdyż albowiem pod choinką każda z nas coś znajdzie, a Mikołajków to już chyba żadna nie obchodzi ;)
    b) jakby któraś chciała, to prezent zawsze może schować w szafie i dopiero pod choinką otworzyć :)
    c) 2 tyg to wystarczająco dużo czasu, żeby coś zorganizować :)
    2. Kwota z przesyłką nie powinna przekraczać 25zł
    a) chodzi przecież o pamięć i gest a nie o nie wiadomo co ;)
    b) biorąc pod uwagę koszt paczki (10zł), w kwocie niższej trudno byłoby się zmieścić :).
    Dobrze gada... Polać jej :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Giussta lubią tę wiadomość

‹‹ 3009 3010 3011 3012 3013 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ