X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kochane !!! Spokojnego poniedziałku Wam życzę :D

Lena83, marnut lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja mimo, że nic nie pisałam slędze na bierząco co u Was- nie mogę już wcale z telefonu pisać a laptopa jakoś nie było czasu odpalić w weekend tak mielismy szczelnie wszelkich zajęć ;)

Trochę nam z W i A wczoraj wypad do kina nie wypalił przez mój upór. W twierdził, że nasza jedenastolatka jest już dostatecznie duża na jakiś film od lat 12-stu a ja uparłam się, ze na bajkę idziemy. No i bajka była extranudna ...

Idę nadrabiac niedzielę :)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melenq- pamiętam w modlitwie o Waszej córeczce.
    Wiem, że łatwo mówić ale musicie mieć teraz mnóstwo siły i o to będę prosić Pana Boga dla Was.
    Ogród masz piękny!!!

Pati - cieszę się, że oswajasz się z myslą o IUI- będę trzymać kciuki. Pociesz się, że dla niektórych jest to marzenie nie do spełnienia prawdopodobnie ;)

Anastazja- może jednak czas na jakąś betę?

Cati- choinek śliczny :)

Momo- a czy mnie ktoś uwzglednił w tym losowaniu bo ja z pracy na faejsa zajrzeć nie mogę :( (zgłaszałam się wczesniej)

Poza tym to ide po kawę bo stoję na rzęsach dosłownie- jakaś bezsennośc mnie dopadła dziś w nocy i moją A też- o 3 jeszcze nie spałyśmy a ja o 6 już byłam w pracy....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 06:55

Pati Belgia, Malenq, marnut lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam.

Pati gratuluję domownika. Moje przyjaciółki mają kotki, które nazywają się odpowiednio: Poltek (poltegor), Rysiu, Roki.

Lenka a na jakiej byliście?

U nas sztorm, pada wieje, okno chce wyrwać, słabo bo chyba siedzenie w domu nas czeka:( dobrze ze wczoraj byliśmy na wycieczce konnej..

Czy słyszałyscie o zoo szarlotty? Warto?

Miłego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 06:59

Pati Belgia, marnut lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka na "7 krasnoludków ratuje śpiącą królewnę"- po reklamach wydawała się śmieszna, coś jak Shrek a była naprawdę nuuuudna. No może dla Twojego Tymka ok ale dla 11-latki i nas nieteges ;)

U nas też tak zimno się zrobiło a ja przyleciałam do pracy w płaszczyku ... Buuuuuu ...

O zoo szarloty nie słyszałam i pojęcia nie mam gdzie to nawet.
    Za to słyszałam że do afrykanarium do wrocławskiego zoo nie ma co jechać bo raz, że sitoi w kolejce dwie godziny to jeszcze otwarli niedokończone bo urządzone jest najwyżej 1/3 terenu a zdzierają kasę za bilet za całość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 07:08

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana i miłego dnia życzę.

Lena83 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Miłego dnia...ech dzis wieczorem wizyta u dentysty :(

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia@- jakby to powiedziała moja córa "Twój podpis rozwala system"....

Misi@, Blondik lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki
    Mnie wczoraj pierogi powaliły :) Zrobiliśmy z małżem chyba z 500szt. Najadłam się jak prosiątko i jest mi dooobrze :) A taka jestem nie wyspana, że głowa mała :) Dzisiaj nawet do środkowej PL dotarł mróz. Nie chce mi się wstawać z łóżka a co dopiero do roboty jechać :/
    Pati wrzuć fotkę kotka :)
    Konwalianka współczuję sztormowej pogody :/
    Misia ja też dzisiaj popołudniu do dentystki ale tylko na sprawdzenie czy implant się goi... Będę o Tobie myślała u dentystki :P

marnut, Misi@, momo1009 lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no co podpis to lepszy (to do Anuśki ;)- Anuśka życzę, żeby to nie była puszka zielonego groszku konserwowego Bonduelle ;)

Matko! A ja co mam sobie w tym podpisie napisać "Kochany Święty MIkołaju- poproszę o dobre wyniki W pod choinkę?"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 07:41

Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Nie no co podpis to lepszy (to do Anuśki ;)- Anuśka życzę, żeby to nie była puszka zielonego groszku konserwowego Bonduelle ;)
    Ha ha cała puszka :) Może nie... Jeden groszek mi wystarczy :) A jak będzie okrągły i zielony to i tak pokocham jak swoje :P

Lena83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry po dobrze przespanej nocy (od tygodnia nie spałam w nocy) ...:)
    może w innych barwach będzie dzień????
    Lena u Anastazji nie robią bety (Holandia) ...
    Pati jako kociara krzyczę: "I love You Je Je Je je".............jak tylko focię pstrykniesz to wrzucaj:) czekam:)
    Groszku, MIsi@ to i ja pomyślę o Was jak będziecie u dentysty.....
    Nieukowa powodzenia na wizycie:) czekamy na fotki:)
    Marnut a w d......... z zaleceniami "co jeść i czego nie"....... "pijaczki i tak rodzą przeważnie zdrowe dzieci"............sorki ale teraz tylko to mi po głowie "chodzi"...... po śniadaniu z PASZTETEM, były herbatniki......a na obiad karkówka z kopytkami..........:)

Anastazjaaa, Anuśka, marnut, Nieukowa, Blondik, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Miłego członka.
    Musze doczytać co tam pisałyście, bo zdążyłam tylko o coli (ja tez piłam całą ciążę i teraz też będe jak będę i mnie nie odrzuci)i o kotku Pati :)

marnut, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Malenq - bardzo zdrowe podejście do tematu przy..hmmm...zdecydowanie ostrożnym podejściu Twojego lekarza :D.

Lena - jeśli okaże się, że nie zostałaś uwzględniona w losowaniu, to możemy umówić się tak, że ja robię prezent dla Ciebie, a Ty dla osoby, którą mi Momo wylosowała :D. Nie będziesz miała niespodzianki (bo będziesz wiedziała kto Ci prezent zrobił), ale za to nie pozostaniesz poza nawiasem :D.

Anuśka - nie wiem, kto Cię wylosował, ale żebyś puszki Bonduelle nie dostała :D.

Dziewczyny - ja tak jeszcze zapytam dla pewności - czy prezenty robimy sobie na Mikołajki czy na Gwiazdkę :D? Bo czas jest tu dość istotny ;). No i do jakiej kwoty (razem z wysyłką) się w końcu zgadałyśmy?

Lena83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut: "Dziewczyny - ja tak jeszcze zapytam dla pewności - czy prezenty robimy sobie na Mikołajki czy na Gwiazdkę :D? Bo czas jest tu dość istotny ;). No i do jakiej kwoty (razem z wysyłką) się w końcu zgadałyśmy?"

podpinam się pod pytanie........:)

marnut lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Anuśka - nie wiem, kto Cię wylosował, ale żebyś puszki Bonduelle nie dostała :D.

Dziewczyny - ja tak jeszcze zapytam dla pewności - czy prezenty robimy sobie na Mikołajki czy na Gwiazdkę :D? Bo czas jest tu dość istotny ;). No i do jakiej kwoty (razem z wysyłką) się w końcu zgadałyśmy?

Ja tam się ucieszę ze wszystkiego :) A pod pytanie też się podpinam :)

marnut lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo i ja też bo raczej nie ustalalismy:)

marnut lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, skoro to nie moja dziurawa pamięć (wysłużona przez lata) zawiodła, tylko faktycznie nic nie ustalone, to ja zaproponuję:
    1. prezenty robimy na MIKOŁAJKI
    a) gdyż albowiem pod choinką każda z nas coś znajdzie, a Mikołajków to już chyba żadna nie obchodzi ;)
    b) jakby któraś chciała, to prezent zawsze może schować w szafie i dopiero pod choinką otworzyć :)
    c) 2 tyg to wystarczająco dużo czasu, żeby coś zorganizować :)
    2. Kwota z przesyłką nie powinna przekraczać 25zł
    a) chodzi przecież o pamięć i gest a nie o nie wiadomo co ;)
    b) biorąc pod uwagę koszt paczki (10zł), w kwocie niższej trudno byłoby się zmieścić :).

ara, Blondik lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

aaaaaaaaa ja też ja też przepraszam coś mnie zamroczyło a fb mało odwiedzam...prosze o dopisanie Maniusia do listy:)

dzień dobry.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dziewczyny, skoro to nie moja dziurawa pamięć (wysłużona przez lata) zawiodła, tylko faktycznie nic nie ustalone, to ja zaproponuję:
    1. prezenty robimy na MIKOŁAJKI
    a) gdyż albowiem pod choinką każda z nas coś znajdzie, a Mikołajków to już chyba żadna nie obchodzi ;)
    b) jakby któraś chciała, to prezent zawsze może schować w szafie i dopiero pod choinką otworzyć :)
    c) 2 tyg to wystarczająco dużo czasu, żeby coś zorganizować :)
    2. Kwota z przesyłką nie powinna przekraczać 25zł
    a) chodzi przecież o pamięć i gest a nie o nie wiadomo co ;)
    b) biorąc pod uwagę koszt paczki (10zł), w kwocie niższej trudno byłoby się zmieścić :).
    Dobrze gada... Polać jej :)

Malenq, marnut, Giussta lubią tę wiadomość

‹‹ 3009 3010 3011 3012 3013 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ