My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:aaaaaaaaa ja też ja też przepraszam coś mnie zamroczyło a fb mało odwiedzam...prosze o dopisanie Maniusia do listy:)
dzień dobry., gdzieś Ty była przez ten czas? Progesteron zamroczył
? Zaraz trza będzie nową rundę losowania zrobić. Mówiłam Momo, że się jeszcze jakieś Śpiące Królewny obudzą
?
Zobaczymy co tam Momo powie, bo tylko ona wie kto brał udział w losowaniu. Coś wymyślimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to witam i ja
Mam 32 lata.
Właściwie nie wiem co powinnam napisać by nie zabrzmiało banalnie.
Po prostu staram się.
Boje się jak diabli bo:
1. w ubiegłym roku usunięto mi 2 torbiele czekoladowe ( każda po 8 cm srednicy) i fragment endometrium, uwolniono zrosty ...
2. 2 miesiące temu na USG wyszło, ze z tym jajnikiem co były na nim cysty wcale nie jest fajnie - mam wodniaka i znowu robi się cysta.
3. mam hiperprolaktynemie (chociaż ostatnio badania wyszły w normie) - póki co bromergon biorę cały czas
4. mam endometriozę - ustalona po operacji przez lekarza który mnie operował
5. brak szans na laparoskopowe usunięcie wodniaka - mam bliznę ( po poprzedniej operacji) od pępka w dół co niestety już pozbawiło mnie możliwości mało inwazyjnego operowania laparoskopowego
6. wcześniej miałam podejrzenie PCO - ale teraz podobno nie można tego potwierdzić
7. mam "lekką" cukrzycę - biorę avaminę (chociaż ostatnio cukry w normie i lekarz kazał odstawić - więc może wyprostowałam chociaż sprawę z cukrzycą
8. mam AZS - atopowe zapalenie skóry - które potrafi mi dopiec bardzo mocno.
9. cykle rozstrzelone w kosmos od 14 dniowych po 50 dniowe ..
mam się starać o dziecko ... więc się staram
ok.... koniec marudzenia ... jestem tutaj od niedawna stąd może moje takie rozgoryczenie i użalanie się nad sobą. Ale mam nadzieję, że nie jestem sama i razem z Wami wszystkimi będę się starać i pocieszać , płakać i cieszyć z sukcesów.
PozdrawiamAnuśka, Mona_M, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarnut jak się czujesz?..dziękuję za ocieranki..
dziś ja czuje się jakbym była w innym świecie..mąż zmusił mnie do niespania:p i dopiero ok 24 się położyliśmy...padam na pyszczek...hehe zasne u dentysty...
Ja też chcę kociaka..kiedyś dostałam na gwiazdkę od brata męża kotka, ale pluszaka..wyglądał jak prawdziwy perski..śliczny był...ale dzieci mojej siostry wzięły go na wakacje i wykapały..no cóż troche schudł po tych kąpielach i zmarniał i po któryś już wakacjach ( bo wracał do mnie) już nie wrócił..teraz mam prosiątko w domu, które siedzi w kupionej dla psiaka teściowej na gwiazdkę materiałowej budzie :p -
Witamy Vintorya
Z nami dasz radę. Też tu płaczemy smęcimy, użalamy się i cieszymy
Ale kobieto trochę tych przypadłości się u Ciebie nazbierało... Nie zazdroszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:23
vintoyra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek. U mnie śnieg juz prawie stopniał, więc się szaro buro robi za oknem.
Pati nazwij kota Bela. Moja siostrzenica nazywa wszystkie zwierzaki. Ostatnio mowie:
- jak się będą nazywać nowe kotki babci?
- Bela
- A drugi?
- A drugi będzie Bela.
Z tego wszystkiego wyszły Ana, Bela i Kizia.
Co ja jeszcze miałam napisać. Chyba dobranoc, bo ledwo na oczy widzę. Byliśmy wczoraj w kinie na Interstellar i wróciliśmy o 12 w nocy do domu dopiero. Dobry film, polecam. Tylko baaaardzo długi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:27
momo1009 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyWitaj Vintoyra.
Faktycznie lista przypadłości dośc długa.
Marnutku - no to ustalone
Mogłaby któraś cos zrobić z moim wykresem (walnąć czymś ciężkim) żeby owulka w końcu przyszła bo skarpetki na Mikołaja już mam gwarantowane. To może pod choinke sie uda?vintoyra, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
vintoyra witamy
mam nadzieje ze znajdziesz u nas wsparcie pocieszenie a nie raz doprowadzenie do pionubo walsnie tak tu sie wpsieramy ..
no i mam nadzieje ze bedziesz ze swmiechu plula na monitor :d bo zryte berety jak nie raz zaczna cos gadac to idzie sie poplakac ze smiechu
czesc kochane ja juz na stanowiscku z kawkavintoyra, Mona_M lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Maniek !@#$%^&*&^%$# lista zamknięta wczoraj (od tygodnia można się było zapisywać i tu i na FB) i rozlosowane wszystko wczoraj
, gdzieś Ty była przez ten czas? Progesteron zamroczył
? Zaraz trza będzie nową rundę losowania zrobić. Mówiłam Momo, że się jeszcze jakieś Śpiące Królewny obudzą
?
Zobaczymy co tam Momo powie, bo tylko ona wie kto brał udział w losowaniu. Coś wymyślimy.
spoko nie muszę. jeśli lista zamknięta to ok. nie ma problemu.Maniek
-
nick nieaktualny