My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:tak tak wiem wiem na Ciebie można liczyć kochana.
wiedziałam o liście pamiętałam ale jakoś zapomniałam napisać...tak jak mówię NIE OBRAŻAM SIĘ jak mnie nie dopiszecie kajam się padam na kolana czy co tam chcecie moja wina przyznaję się...coś jeszcze powinnam...aaaa na ciąże nie zwalam...tak czasem mam poprostu.. Aha, Maniek, żeby nie było - pamiętasz, że za 4 tygodnie Święta Bożego Narodzenia? Jakieś prezenty dla rodziny dobrze by było zorganizować, zakupy zrobić, pogotować i coś upiec...żeby nie było żenuły przed rodziną
.
-
marnut wrote:Zawsze do usług
. Aha, Maniek, żeby nie było - pamiętasz, że za 4 tygodnie Święta Bożego Narodzenia? Jakieś prezenty dla rodziny dobrze by było zorganizować, zakupy zrobić, pogotować i coś upiec...żeby nie było żenuły przed rodziną
.
eeeee nie zatrzymałam się na 13/12 - jestem jeszcze w amoku że 3 z przodu mi się pojawi...zakupów nie robie bo święta mam w rozjazdach...prezenty w więkoszości już zaplanowane:)Maniek
-
Hej Kochane, zaglądam choć na chwilę i ściskam każdą z osobna na dobry cały tydzień
Zafasolkowanym życzę braku dokuczliwych przypadłości, a tym jeszcze będącym po tej drugiej stronie, upragnionych 'mdłości'
My teraz odliczamy... Tempka zawisła od kilku dni stabilnie na jednym poziomie.. gdyby tak zechciała tak zostać już. Delikatnie dokucza mi jajnik prawy i jakoś tak mi momentami dziwnie. Nie chcę sobie niczego w głowie tworzyćPoczekamy i zobaczymy co nam początek grudnia przyniesie
Ściskam Was bardzo mocno i naprawdę jestem z Wami (choć nie zawsze tu fizycznie na forum)
momo1009, Malenq, Anuśka, marissith, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mianiek kontra Matrnut
Kropcia nie patrz na tempkebedzie dobrze
Kropka_1, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:eeeee nie zatrzymałam się na 13/12 - jestem jeszcze w amoku że 3 z przodu mi się pojawi...zakupów nie robie bo święta mam w rozjazdach...prezenty w więkoszości już zaplanowane:)
...
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kropka_1 wrote:Ania, mierzę ją tak naprawdę nie napinając się
czekam!
-
nick nieaktualnyAniu pytanie czy tabl Lenovo są dobre? kurcze cały czas nie mam zamkniętego tematu..a tak mnie to męczy..chyba wyłoże kaski więcej bo wczoraj wywnioskowałam, że chce mi kupić taki robot kuchenny jak jest w top chefie ;p choć to strasznie drogie więc mu powiedziałam, że az tak mocno o tym nie marze i może mi kupić go ja urodzę nasze maleństwo w nagrodę za dzielność :p taka to ja jestem ...a co!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny