My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena83 wrote:Yhmm oczywiscie- a jakby nie dzielił Was monitor komputerowy to zdzieliłybyście się torebką o
:p :p !!!!
Marnut zareaguj plizzzzzzzzz...
NIE UŻYWAM SIŁY FIZYCZNEJ MAM MÓZG...W ciąży co prawda..... ale mam i nie zawaham się go używać.
poza tym damie nie przystoi:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:21
Lena83 lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:1) skoro tak mówisz..nie będę tego negować
2) upominek jest malutki - symboliczny,
3) jeszcze raz powtarzam nie biegusiem..."nie zażyczyłam sobie bycia na liście" a poprosiłam a to już znacząca różnica jest bynajmniej dla mnie...- nikomu poza JEDNĄ CIEŻARNĄ MAMUCIĄ MAMĄ to nie przeszkadzało....i teraz pewnie inne spóźnione śpiące królewny już się nie dopiszą ze strachu przed linczem mamuta..
2) Mylisz się. Prezent i upominek to synonimy, odsyłam do słownika.
3)
- proszę o sprawdzenie słów "bynajmniej" i "przynajmniej", bo to bynajmniej synonimy nie są
- Czy prośba czy żądanie - w tej sytuacji jest bez znaczenia, znaczenie ma to, że chciałaś na niej być i prezent dostać/dać, więc mi tu nie pitol, że to "nienajważniejsze"
- a coś Ty taka empatyczna względem królewien się zrobiła?
Kto ma popcorn?
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Marnut zareaguj plizzzzzzzzz...
NIE UŻYWAM SIŁY FIZYCZNEJ MAM MÓZG...W ciąży co prawda..... ale mam i nie zawaham się go używać.
poza tym damie nie przystoi:).
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Co do tabletów tu masz ranking
http://www.tabletmaniak.pl/ranking-tabletow/
mi sie podoba 18
http://www.tabletmaniak.pl/158708/samsung-galaxy-tab-4-test/
ma bardzo dobra baterie ..
ewentualnie 25
http://www.tabletmaniak.pl/164452/lenovo-a8-50-a5500-h-test/
zalezy na czym wam zalezy na penwo zwracaj uwage na baterie, wi fi oraz procesor 4 rdzeniówka
aaa i UNIKAJ tabletow z windowsemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:30
-
marnut wrote:1) Słusznie. Ze starcia z mamutem jeszcze nikt cało nie wyszedł
.
3)
- proszę o sprawdzenie słów "bynajmniej" i "przynajmniej", bo to bynajmniej synonimy nie są
- Czy prośba czy żądanie - w tej sytuacji jest bez znaczenia, znaczenie ma to, że chciałaś na niej być i prezent dostać/dać, więc mi tu nie pitol, że to "nienajważniejsze"
Kto ma popcorn?
1) yyyyy pewnie dlatego wyginęły:)
2) tak wiem wiem że to są synonimy ale z założenia miały być małe prezenty czyli upominki - będę trwać przy swoim
3. prośba a żądanie to jest WIEEEEEEEElka różnica ...mądra Mamut jesteś to obie wiemy jak wielka
nie nie nie nie empatyczna ...ale wiem że nie muszę być jedyna zapominalska...
nie nie jest dla mnie prezent -upominek najważniejszy - ja się z kartki z życzeniami nawet ucieszę... a poprosiłam o udział ze względu na zabawę i atmosferę a nie ze względów otrzymania materialnych rzeczy.
Maniek
-
marnut wrote:Chodź na priva, tam sobie poćwiczymy naszą elokwencję i logikę, bo nam tu dziewczyny zaraz zaczną wpierać, że w kisielu na torebki się będziemy napieprzać
.
taaa takie opiekuńcze, troskliwe przyszłe mamy a jakie żądne krwi.Maniek
-
No ja tam nic nie wpieram ale Wasze torebki to bym sobie pooglądała....
Kawy!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:31
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyMANIEK wrote:1) yyyyy pewnie dlatego wyginęły:)
2) tak wiem wiem że to są synonimy ale z założenia miały być małe prezenty czyli upominki - będę trwać przy swoim
3. prośba a żądanie to jest WIEEEEEEEElka różnica ...mądra Mamut jesteś to obie wiemy jak wielka
nie nie nie nie empatyczna ...ale wiem że nie muszę być jedyna zapominalska...
nie nie jest dla mnie prezent -upominek najważniejszy - ja się z kartki z życzeniami nawet ucieszę... a poprosiłam o udział ze względu na zabawę i atmosferę a nie ze względów otrzymania materialnych rzeczy.?
2. Skoro to synonimy, to nie ma różnicy. Prezent czy upominek do 25 zł pozostaje drobnym, niezależnie od tego jakim słowem go zwać
.
3. W tej sytuacji tak jak pisałam - nie ma znaczenia w jaki sposób chciałaś się dostać na listę (bo też i nie o formie dostania się na nią jest dyskusja). Sens taki, że chciałaś na niej być a Twoje motywacje są aż nadto jasne!
MANIEK lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:1) Słusznie. Ze starcia z mamutem jeszcze nikt cało nie wyszedł
.
3)
Kto ma popcorn?
To co piszesz jest lepsze od zapasów w kisieluJa też zawsze czepiam się słownictwa i wszyscy się na mnie fochają i mówią żem czepialska
A tu widzę że nie jestem sama
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:buziaki i nie zakrwawić mi tu paneli...
lecę ogarnąć się trochę, może też trochę domek...słoneczko "wyszło", śnieg z dachu jeszcze się zsuwa...muszę "looknąć" do garażu jaki to karmnik małżu wczoraj robił....
Maniek, czy Ty masz choć trochę podniesione ciśnienie? Bo mi się po prostu miło wymienia złośliwości, jak to między Mańkami.
Malenq lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:1. Mam rozumieć, że porównujesz się ze zlodowaceniem
?
2. Skoro to synonimy, to nie ma różnicy. Prezent czy upominek do 25 zł pozostaje drobnym, niezależnie od tego jakim słowem go zwać
.
3. W tej sytuacji tak jak pisałam - nie ma znaczenia w jaki sposób chciałaś się dostać na listę (bo też i nie o formie dostania się na nią jest dyskusja). Sens taki, że chciałaś na niej być a Twoje motywacje są aż nadto jasne!
1) dziś bardzo - zimno mi jak cholera...i mam lodowate dłonie;)
2) chyba wyczerpałyśmy temat dla mnie upominek dla Ciebie prezent
3) poprawiam ja chcę na niej być (liście) proszę nie używać czasu przeszłego...motywacja bardzo jasna:), chciałam się dostać na listę w taki sam sposób jak inni...
torebkę mam małą z uchem tylko na rękę ( na ramię nie wlezie) czarna pleciona:)na suwak twarda może sobie stać- sama bez pomocy
Maniek
-
Arienka ja bym ci chetnie strescila ale nie ogarniam juz tego co sie u nas wyprawia
wiec moze ktos bardziej w temacie ci stresci
Trafilam na strone z gifami kotow... macie przekichane..Mona_M, Lena83, Arienna, Ania_84, marissith, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:No masz! Następna!
Maniek, czy Ty masz choć trochę podniesione ciśnienie? Bo mi się po prostu miło wymienia złośliwości, jak to między Mańkami.
ciśnienie w normie...nie mam podwyższonego, nie czuję złości focha czy co tam negatywnego jeszcze można sobie wymyśleć..... ba zaryzykuję stwierdzenie że czuję sympatię do Ciebie:) za szczerość i bezpośredniość - ale to już kiedyś pisałam...
marnut lubi tę wiadomość
Maniek