My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak se z symatii
Ide po tę kawę w końcu i na fajkęMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:A po co?
Jajnik mnie od śmiechu zaczął boleć... Pokazałam Wasze kłótnie małżowi i stwierdził, że trafiłam do swoich wreszcieSame uszczypliwe wredoty
Kocham Was babiszcza! Idę ogarnąć chatę bo zamiast sprzątać i gotować to ja zapasy oglądam (tzn czytam
)
marnut, momo1009, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Może myszki by chciała
Jajnik mnie od śmiechu zaczął boleć... Pokazałam Wasze kłótnie małżowi i stwierdził, że trafiłam do swoich wreszcieSame uszczypliwe wredoty
Kocham Was babiszcza! Idę ogarnąć chatę bo zamiast sprzątać i gotować to ja zapasy oglądam (tzn czytam
)
!
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Aniu trudne pytania zadajesz :p tablet ma być do grania i do zakupów internetowych a no i moich wypieków :p
A i jeszcze miałam napisać ze Inofem juz do mnie leci, będę się wspomagać w tym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 12:18
momo1009 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Tablet idealnie nadaje się do wypieków, ja właśnie tak używam tabletu męża (bez termoobiegu za to z WiFi). Tylko później trzeba go dobrze z mąki oczyścić
. Nie jest to co prawda tablet, tylko miniaturowy laptopik, ale sprawuje się dzielnie. Tylko mąka między klawisze wchodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 12:19
choco lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Misi@ wrote:Aniu trudne pytania zadajesz :p tablet ma być do grania i do zakupów internetowych a no i moich wypieków :p
na pewno musi miec dobry procek i baterie do gieri błagam bez windowsa :p bo pograc sobie za bardzo nie pograsz na win
http://www.tabletmaniak.pl/144936/test-tegra-note-7/
cena okolo 599 zlgry ocene ma na 9,6
na 10
a ogolna ocene ma na 7,7 na 10 wiec jest ok
ma 4 rdzeniowy procesor 1,8 -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Anast do mnie, prześlij adres na prv lub na FB
Kurcze, chyba sobie znowu zorganizuję tą szklaną kulę do losowanie
Ale wylosowane przydziały już zostawiamy, nie (przynajmniej znaczną większość)? Teraz będzie dogrywka dla spóźnialskich -
nick nieaktualny
-
Aaaaaaaaa Lena na innych wątkach na bank znajdziesz coś do poczytania z tego co wiem ( ktoś tu kiedyś coś cytował ) kobiety a właściewe wredne baby potrafią sobie tam ładnie dowalić....nie wiem dlaczego i po co??? ( chyba kompleksy leczą) ale możesz poczytać ...powinnaś być zadowolona.
marnut lubi tę wiadomość
Maniek
-
Nieukowa wrote:Słyszałam że dwie najnowsze ciężarne się biją na OF to przylazłam
Jaki smak kisielu? Kto przyjmuje zakłady? O co poszło?
Sorry Maniek, stawiam na mamuta bo większy!
oo następna żądna krwi w kisielu...a nie będzie nie będzieNieukowa, marnut lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Aaaaaaaaa Lena na innych wątkach na bank znajdziesz coś do poczytania z tego co wiem ( ktoś tu kiedyś coś cytował ) kobiety a właściewe wredne baby potrafią sobie tam ładnie dowalić....nie wiem dlaczego i po co??? ( chyba kompleksy leczą) ale możesz poczytać ...powinnaś być zadowolona.
jak by co służę pomocą nawigacyjną
Ania_84, MANIEK, marnut lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Słyszałam że dwie najnowsze ciężarne się biją na OF to przylazłam
Jaki smak kisielu? Kto przyjmuje zakłady? O co poszło?
Sorry Maniek, stawiam na mamuta bo większy!No i kisielu nie było, tylko krochmal... Sorry taki mamy klimat
MANIEK, momo1009, Nieukowa, marnut lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Cytowałam, a jak
jak by co służę pomocą nawigacyjną
Tak Mona, chyba chodziło o komentarze do wątku, który i na mnie zrobił wrażenieMona_M, marnut lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
MANIEK wrote:Aaaaaaaaa Lena na innych wątkach na bank znajdziesz coś do poczytania z tego co wiem ( ktoś tu kiedyś coś cytował ) kobiety a właściewe wredne baby potrafią sobie tam ładnie dowalić....nie wiem dlaczego i po co??? ( chyba kompleksy leczą) ale możesz poczytać ...powinnaś być zadowolona.
Nie wiem.. nie widziałam.
Ja wierna Wam jestem i nigdzie się nie wybieramMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
A w sumie to gdzie sobie tak dowalają?
Bo zresztą bym się posmiała trochęAnia_84, marnut lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
wiecie jak chcecie sobie poczytac wystarczy powiedziec cos anty ciaza
albo na temat palenia picia alkoholu podczas staran
kiesiel...
-
nick nieaktualny