My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania84 ilekroć Cię widzę to sobie myslę, że Tobie dogryuzać nie moge bo my na siebie do 2016 skazane
Ale dziewczyny jak już się ulotnicie to ja Was z Anią miło wspominac będziemy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 12:34
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Misi@ wrote:Aniu a Ten?
http://www.euro.com.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/lenovo-ideapad-a7600-16gb.bhtml#zestawy
ma dobra baterie przy grach jest to potzebne oraz 4 rdzeniowy procekwiec nie powinien sie przegrzewac i zawieszac .. android
mniami
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:super
ma dobra baterie przy grach jest to potzebne oraz 4 rdzeniowy procekwiec nie powinien sie przegrzewac i zawieszac .. android
mniami
Dzięki kochana
Edit: Niech Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi
Czy za szybko jak zamówie?
Może poczekać, ale jest promocjaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 12:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Lecą tam "garkotłukami, tłumokami czy jakos tak i coś o (tu uwaga jak ktoś wrażliwszy) spierdalaniu", więc raczej bez poziomu.
No ale gdzie? Gdzie?
Trudno mi to sobie wyorazic więc chce zobaczyć na oczeta moje niebieskieMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Słyszałam że dwie najnowsze ciężarne się biją na OF to przylazłam
Jaki smak kisielu? Kto przyjmuje zakłady? O co poszło?
Sorry Maniek, stawiam na mamuta bo większy!. Argument siły ponad siłą argumentów
.
-
Lena83 wrote:Ania84 ilekroć Cię widzę to sobie myslę, że Tobie dogryuzać nie moge bo my na siebie do 2016 skazane
Ale dziewczyny jak już się ulotnicie to ja Was z Anią miło wspominac będziemy :*
noo wieszzz -
Misi@ wrote:Zamawiam:) Mam dość szukania
Dzięki kochana
Edit: Niech Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi
Czy za szybko jak zamówie?
Może poczekać, ale jest promocja -
nick nieaktualnyLena83 wrote:Ania84 ilekroć Cię widzę to sobie myslę, że Tobie dogryuzać nie moge bo my na siebie do 2016 skazane
Ale dziewczyny jak już się ulotnicie to ja Was z Anią miło wspominac będziemy :*!
-
ara wrote:ale żeście natrzaskały, myślałam że kolejna ciąża a tu jakieś kłótnie ciężarnych
co myślicie o mojej teorii, że tempka poleciała w dół, bo spadły mi skarpetki? na koniec cyklu stanowczo za wcześnie!
Teoria skarpetek jest tu jak najbardziej ok, bo i ja tak sobie kiedyś spadek temperatury wyjaśniłamJak nie skarpetki to może implantacja..
ara, Blondik lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
marnut wrote:Jeszcze trochę mnie powkurwiaj z tym wychodzeniem na fajkę (jeszcze mnie ciągnie!) to się ulotnię ani się obejrzysz
!
A gdzie Cię ciągnie.
Tylko Ci się tak wydaje. Naprawdę!Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena dziewczyn nie bedzie ...bo beda rodzic
jedna po drugiej
a my bedziemy chwalic sie II krechami i sie nimi sztachac
zygac i narzekac na bole glowy
hihihi
a Dziewczyny beda nas straszyc porodemBlondik lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Lena dziewczyn nie bedzie ...bo beda rodzic
jedna po drugiej
hihihi
a Dziewczyny beda nas straszyc porodem
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Lena dziewczyn nie bedzie ...bo beda rodzic
jedna po drugiej
hihihi
a Dziewczyny beda nas straszyc porodem
Rodzić?
Dzieci będą już wychowytwać moja droga! I im się wcale o żadnym owu nie przypomnij a my tu będziemy sobie robić za rok preznt gwiazdowy i za dwa też. Więc no interesownie się z Toba zaprzyjażnić próbuję***
(*** żartuję oczywiście- tak z syppatii :*)
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:Coś mi podpowiada, że po czwartkowych wynikach nasienia dołączę do Waszego zacnego grona
albo w ciaze zajdzieszLena83 lubi tę wiadomość