X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Mamutku, to może jeśli masz teraz dostęp do FB, to napisz drukowanymi literami, żeby zgłaszały się jeszcze te, co się nie zgłosiły, a chcą :) I wysyłały mi adresy. Z losowaniem coś pokombinuję ;).

Myślę jednak, że dziś już wszystkie się skompletujemy i damy radę :)

Sorki, ale ja tu teraz z doskoku i nawet nie mam możliwości czytać Was na bieżąco

Ha, a więc jeszcze dziś jest termin sesese;)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    ciśnienie w normie...nie mam podwyższonego, nie czuję złości focha czy co tam negatywnego jeszcze można sobie wymyśleć..... ba zaryzykuję stwierdzenie że czuję sympatię do Ciebie:) za szczerość i bezpośredniość - ale to już kiedyś pisałam...
    Ejjj...... To miały być zapasy w kisielu a nie buziaczki i słodkości :/ Na cholerę tego krochmalu tyle nagotowałam???!!! :P

Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    1) dziś bardzo - zimno mi jak cholera...i mam lodowate dłonie;)
    2) chyba wyczerpałyśmy temat dla mnie upominek dla Ciebie prezent
    3) poprawiam ja chcę na niej być (liście) proszę nie używać czasu przeszłego...motywacja bardzo jasna:), chciałam się dostać na listę w taki sam sposób jak inni...

torebkę mam małą z uchem tylko na rękę ( na ramię nie wlezie) czarna pleciona:)na suwak twarda może sobie stać- sama bez pomocy

1. Nie ta skala zjawiska, musiałabyś się bardziej postarać. Co tam malutkie dłonie na wielkiego mamuta :D.
    2. Jeśli pogodzisz się ze Słownikiem i jego wykładnią słów w języku polskim, temat będziemy mogły uznać za zakończony. Bo różnicy między tymi słowami nie ma :D. I dorabianie teorii jest wyłącznie dorabianiem teorii a nie stanem faktycznym.
    3. Jakbyś się "chciała" (upss..czas przeszły, a cytuję ;D) dostać na listę tak jak inni, to byś się trzymała ram czasowych i nie byłoby naszej dzisiejszej jakże uroczej konwersacji :D.

• Arienna Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Cicho Arienna siadaj i oglądaj bo Maniek i Marnut biją się w kisielu :D
    aaaaaaaaaaaaaaaa ok :D się dzieje

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka no a wspominaąła któraś, że sprzątać bedzie to oddaj to se posciel wykrochmali ....

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Ha, a więc jeszcze dziś jest termin sesese;)
    Nie był przewidywany, ale musiał się pojawić jak napisałam, że SPECJALNIE DLA CIEBIE coś wykombinujemy :D!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    ciśnienie w normie...nie mam podwyższonego, nie czuję złości focha czy co tam negatywnego jeszcze można sobie wymyśleć..... ba zaryzykuję stwierdzenie że czuję sympatię do Ciebie:) za szczerość i bezpośredniość - ale to już kiedyś pisałam...
    Otototo, i nie damy sobie wmówić, że czarne jest czarne a białe jest białe :D.

Lubię złośliwości i uszczypliwości - prawię je każdemu, z kim wiem, że mogę sobie na nie pozwolić ;D.

Na przekór wszystkim tu obecnym a żądnym krwi :D!

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Lubię złośliwości i uszczypliwości - prawię je każdemu

yhmmmmm

cc74036eb226429e9076d58eed92a80b.gif

Ania_84, marissith, ara, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    aaaaaaaaa ja też ja też przepraszam coś mnie zamroczyło a fb mało odwiedzam...prosze o dopisanie Maniusia do listy:)

dzień dobry.
    Oooo ja też spóźniona ale chcę być na tej liście do kogo mam się zgłosić?

marnut lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Oooo ja też spóźniona ale chcę być na tej liście do kogo mam się zgłosić?
    padłam :D! Cati, dawaj tu ikonkę z tym turlającym się ze śmiechu gościem ;).

MANIEK lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak pomijając moja kulturę osobistą (mama byłaby zdruzgotana)

To Dzień dobry

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    padłam :D! Cati, dawaj tu ikonkę z tym turlającym się ze śmiechu gościem ;).
    Zaraz poszukam w postach bo aż mnie zaintrygowalo

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, Ty nie bądź jak TVN - nie cytuj połowy wypowiedzi, zmieniając jej sens :D
    "każdemu, z kim wiem, że mogę sobie na to pozwolić" :D. Z przewrażliwionymi neurotyczkami tak nie rozmawiam :D.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Lena, Ty nie bądź jak TVN - nie cytuj połowy wypowiedzi, zmieniając jej sens :D
    "każdemu, z kim wiem, że mogę sobie na to pozwolić" :D. Z przewrażliwionymi neurotyczkami tak nie rozmawiam :D.

Ja próbuję Cię od dyskusji odciągnąć bo nudne już jesteście z Mańkiem :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anast do mnie, prześlij adres na prv lub na FB :D

Kurcze, chyba sobie znowu zorganizuję tą szklaną kulę do losowanie ;)

Ale wylosowane przydziały już zostawiamy, nie (przynajmniej znaczną większość)? Teraz będzie dogrywka dla spóźnialskich ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 12:02

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Co do tabletów tu masz ranking
    http://www.tabletmaniak.pl/ranking-tabletow/

mi sie podoba 18
    http://www.tabletmaniak.pl/158708/samsung-galaxy-tab-4-test/
    ma bardzo dobra baterie ..

ewentualnie 25
    http://www.tabletmaniak.pl/164452/lenovo-a8-50-a5500-h-test/

zalezy na czym wam zalezy na penwo zwracaj uwage na baterie, wi fi oraz procesor 4 rdzeniówka
    aaa i UNIKAJ tabletow z windowsem :)

Aniu trudne pytania zadajesz :p tablet ma być do grania i do zakupów internetowych a no i moich wypieków :p

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja próbuję Cię od dyskusji odciągnąć bo nudne już jesteście z Mańkiem :P
    To nie czytaj :D!

MANIEK lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Aniu trudne pytania zadajesz :p tablet ma być do grania i do zakupów internetowych a no i moich wypieków :p
    :D
    To sugeruję taki z termoobiegiem :D

marnut, Anuśka, Lena83, ara, Malenq lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    To nie czytaj :D!

Muszę czytać ;) - bo ja Cię powkurzac muszę :P ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Muszę czytać ;) - bo ja Cię powkurzac muszę :P ;)
    A po co?

‹‹ 3015 3016 3017 3018 3019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ