My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Momo, no niestety za szybko biegnę przez codzienność... Bardzo chcę to zmienić, ale zwyczajnie nie stać mnie na luksus ograniczenia pracy (wydatki, kredyt, etc).
ps. na privie miałam tylko zaproszenie... żadnej wiadomości, bu
momo1009 wrote:Też tak myślę
Kropka Ty ciągle taka zapracowana? Wysłałam Ci coś na privaI wciąż trzymam kciuki
-
Misi@ wrote:Aniu pytanie czy tabl Lenovo są dobre? kurcze cały czas nie mam zamkniętego tematu..a tak mnie to męczy..chyba wyłoże kaski więcej bo wczoraj wywnioskowałam, że chce mi kupić taki robot kuchenny jak jest w top chefie ;p choć to strasznie drogie więc mu powiedziałam, że az tak mocno o tym nie marze i może mi kupić go ja urodzę nasze maleństwo w nagrodę za dzielność :p taka to ja jestem ...a co!
lenovo sa dobrymi kompami lapkami.. musialabym sprawdzic jakie sa table w testach -
nick nieaktualny
-
Kropka_1 wrote:Momo, no niestety za szybko biegnę przez codzienność... Bardzo chcę to zmienić, ale zwyczajnie nie stać mnie na luksus ograniczenia pracy (wydatki, kredyt, etc).
ps. na privie miałam tylko zaproszenie... żadnej wiadomości, bu
Już powinnaś mieć
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
marnut wrote:Dobra dobra, "nienajważniejsze", ale do listy to się biegusiem dopisywałaś, jak tylko uświadomiłaś sobie, że Cie tam nie ma
!
bo to są upiminki a nie prezenty..pfffffffffffffff,
poza tym o prezentach zawsze pamiętam....zapomniałam się do listy dopisać iiiii wcale nie biegusiem....powiedziałam że rozumiem i jak się nie da to się nie da ....oczywiście jest mi bardzo miło że koleżanka MOMO bardziej wyrozumiała jest.....od innej koleżanki co to rzuca pierwsza kamieniem;)Maniek
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:kochana a ile chcesz przeznaczyc ?? na to kasy ??
lenovo sa dobrymi kompami lapkami.. musialabym sprawdzic jakie sa table w testach...ja się na tych parametrach nie znam zupełnie
Dziękuje
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:bo to są upiminki a nie prezenty..pfffffffffffffff,
poza tym o prezentach zawsze pamiętam....zapomniałam się do listy dopisać iiiii wcale nie biegusiem....powiedziałam że rozumiem i jak się nie da to się nie da ....oczywiście jest mi bardzo miło że koleżanka MOMO bardziej wyrozumiała jest.....od innej koleżanki co to rzuca pierwsza kamieniem;)!
2. Czym się różni upominek od prezentu?
3. Biegusiem się zapisałaś, jak się zorientowałaś - czyli dziś rano. Nawet "dzień dobry" powiedziałaś już po tym jak zażyczyłaś sobie być na liście
!
-
MANIEK wrote:bo to są upiminki a nie prezenty..pfffffffffffffff,
....oczywiście jest mi bardzo miło że koleżanka MOMO bardziej wyrozumiała jest.....od innej koleżanki co to rzuca pierwsza kamieniem;)
Ja już gotuję krochmal bo kisielu nie mamRobię sobie popcorn i zasiadam na widowni. A Wy się bijcie
Będą zapasy w kisielu (przepraszam - w krochmalu)
Mona_M, MANIEK, Malenq, Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja już gotuję krochmal bo kisielu nie mam
Robię sobie popcorn i zasiadam na widowni. A Wy się bijcie
Będą zapasy w kisielu (przepraszam - w krochmalu)
.
To takie ćwiczenie mózgu, żeby nie zgąbczał w ciąży.
Lena83, Malenq, MANIEK, Anuśka lubią tę wiadomość
-
EEEEEEEEE
Co do nazywania mnie Śpiaca Królewną to chciałabym nadmienić, że jeszcze w zeszłym tygodniu jak tylko powstał pomysł napisałam tutaj, że prosze mnie nie pominąć na liście o!!!!!!!
marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Momo ja Cie nie mam w przyjaciółkach no i nie mogę wysłac adresa ....
Wysąłąłam Marnut - Marnutku podaj do MOMO :****momo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
marnut wrote:1. Jestem bez winy, więc mi wolno
!
2. Czym się różni upominek od prezentu?
3. Biegusiem się zapisałaś, jak się zorientowałaś - czyli dziś rano. Nawet "dzień dobry" powiedziałaś już po tym jak zażyczyłaś sobie być na liście
!
1) skoro tak mówisz..nie będę tego negować
2) upominek jest malutki - symboliczny,
3) jeszcze raz powtarzam nie biegusiem..."nie zażyczyłam sobie bycia na liście" a poprosiłam a to już znacząca różnica jest bynajmniej dla mnie...- nikomu poza JEDNĄ CIEŻARNĄ MAMUCIĄ MAMĄ to nie przeszkadzało....i teraz pewnie inne spóźnione śpiące królewny już się nie dopiszą ze strachu przed linczem mamuta.Maniek
-
Uwaga!!!!!!!!!!!
Runda pierwsza !!!!
Misi@, Mona_M, cati, Anuśka, ara, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
MANIEK wrote:lena nie nie nie bez przemocy fizycznej bez przekleństw....normalna prowadzona na wysokim poziomie rozmowa dwóch dam:)
Yhmm oczywiscie- a jakby nie dzielił Was monitor komputerowy to zdzieliłybyście się torebką o:p :p !!!!
Krokodylica lubi tę wiadomość
nick nieaktualny