X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo, no niestety za szybko biegnę przez codzienność... Bardzo chcę to zmienić, ale zwyczajnie nie stać mnie na luksus ograniczenia pracy (wydatki, kredyt, etc).

ps. na privie miałam tylko zaproszenie... żadnej wiadomości, bu
    momo1009 wrote:
    Też tak myślę :)

Kropka Ty ciągle taka zapracowana? Wysłałam Ci coś na priva :) I wciąż trzymam kciuki :)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Aniu pytanie czy tabl Lenovo są dobre? kurcze cały czas nie mam zamkniętego tematu..a tak mnie to męczy..chyba wyłoże kaski więcej bo wczoraj wywnioskowałam, że chce mi kupić taki robot kuchenny jak jest w top chefie ;p choć to strasznie drogie więc mu powiedziałam, że az tak mocno o tym nie marze i może mi kupić go ja urodzę nasze maleństwo w nagrodę za dzielność :p taka to ja jestem ...a co!
    kochana a ile chcesz przeznaczyc ?? na to kasy ??

lenovo sa dobrymi kompami lapkami.. musialabym sprawdzic jakie sa table w testach :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    kochana prezenty nienajważniejsze :) jak zapomnę będę improwizować albo oddam swoje;)
    Dobra dobra, "nienajważniejsze", ale do listy to się biegusiem dopisywałaś, jak tylko uświadomiłaś sobie, że Cie tam nie ma :D!

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    Momo, no niestety za szybko biegnę przez codzienność... Bardzo chcę to zmienić, ale zwyczajnie nie stać mnie na luksus ograniczenia pracy (wydatki, kredyt, etc).

ps. na privie miałam tylko zaproszenie... żadnej wiadomości, bu
    Znam to Kochana... niestety :)

Już powinnaś mieć :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • MANIEK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dobra dobra, "nienajważniejsze", ale do listy to się biegusiem dopisywałaś, jak tylko uświadomiłaś sobie, że Cie tam nie ma :D!

bo to są upiminki a nie prezenty..pfffffffffffffff,
    poza tym o prezentach zawsze pamiętam....zapomniałam się do listy dopisać iiiii wcale nie biegusiem....powiedziałam że rozumiem i jak się nie da to się nie da ....oczywiście jest mi bardzo miło że koleżanka MOMO bardziej wyrozumiała jest.....od innej koleżanki co to rzuca pierwsza kamieniem;)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    kochana a ile chcesz przeznaczyc ?? na to kasy ??

lenovo sa dobrymi kompami lapkami.. musialabym sprawdzic jakie sa table w testach :)
    no maks 600 moze wiecej , ale nie chce wydac więcej niz nowy komp . Tablet ma być dodatkiem do komputerów ( po cichu licze na to , że go wykorzystam w kuchni jak bede szukać przepisów ;)...ja się na tych parametrach nie znam zupełnie :(
    Dziękuje :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    poza tym o prezentach zawsze pamiętam....zapomniałam się do listy dopisać iiiii wcale nie biegusiem....powiedziałam że rozumiem i jak się nie da to się nie da ....oczywiście jest mi bardzo miło że koleżanka MOMO bardziej wyrozumiała jest.....od innej koleżanki co to rzuca pierwsza kamieniem;)
    1. Jestem bez winy, więc mi wolno :D!
    2. Czym się różni upominek od prezentu :D?
    3. Biegusiem się zapisałaś, jak się zorientowałaś - czyli dziś rano :D. Nawet "dzień dobry" powiedziałaś już po tym jak zażyczyłaś sobie być na liście :D!

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    ....oczywiście jest mi bardzo miło że koleżanka MOMO bardziej wyrozumiała jest.....od innej koleżanki co to rzuca pierwsza kamieniem;)

Ja już gotuję krochmal bo kisielu nie mam :) Robię sobie popcorn i zasiadam na widowni. A Wy się bijcie :D :D :D Będą zapasy w kisielu (przepraszam - w krochmalu) :P

Mona_M, MANIEK, Malenq, Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zasiadłam przed ekranem i podczytuję relację z walki :D

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja już gotuję krochmal bo kisielu nie mam :) Robię sobie popcorn i zasiadam na widowni. A Wy się bijcie :D :D :D Będą zapasy w kisielu (przepraszam - w krochmalu) :P
    Bawimy się przy tym równie dobrze jak Wy :D.
    To takie ćwiczenie mózgu, żeby nie zgąbczał w ciąży :D.

Lena83, Malenq, MANIEK, Anuśka lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEEEEEEEE

Co do nazywania mnie Śpiaca Królewną to chciałabym nadmienić, że jeszcze w zeszłym tygodniu jak tylko powstał pomysł napisałam tutaj, że prosze mnie nie pominąć na liście o!!!!!!!

marnut, momo1009 lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja się dołączę jako widz....tylko bez przekleństw proszę, bo nie wiem, gdzie Kosia uszy ma :P coby jej zakryć :P

marnut, Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo ja Cie nie mam w przyjaciółkach no i nie mogę wysłac adresa ....
    Wysąłąłam Marnut - Marnutku podaj do MOMO :****

momo1009 lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    to i ja się dołączę jako widz....tylko bez przekleństw proszę, bo nie wiem, gdzie Kosia uszy ma :P coby jej zakryć :P
    Ale masz fajny podpis :)

Dziękujemy :)

Malenq lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    1. Jestem bez winy, więc mi wolno :D!
    2. Czym się różni upominek od prezentu :D?
    3. Biegusiem się zapisałaś, jak się zorientowałaś - czyli dziś rano :D. Nawet "dzień dobry" powiedziałaś już po tym jak zażyczyłaś sobie być na liście :D!

1) skoro tak mówisz..nie będę tego negować
    2) upominek jest malutki - symboliczny,
    3) jeszcze raz powtarzam nie biegusiem..."nie zażyczyłam sobie bycia na liście" a poprosiłam a to już znacząca różnica jest bynajmniej dla mnie...- nikomu poza JEDNĄ CIEŻARNĄ MAMUCIĄ MAMĄ to nie przeszkadzało....i teraz pewnie inne spóźnione śpiące królewny już się nie dopiszą ze strachu przed linczem mamuta.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Bawimy się przy tym równie dobrze jak Wy :D.
    To takie ćwiczenie mózgu, żeby nie zgąbczał w ciąży :D.

o tototot jednak jest znów coś w czym się zgadzamy:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga!!!!!!!!!!!

Runda pierwsza !!!!

tumblr_mlaz0jxc4G1ql5yr7o1_250.gif

Misi@, Mona_M, cati, Anuśka, ara, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lena nie nie nie bez przemocy fizycznej bez przekleństw....normalna prowadzona na wysokim poziomie rozmowa dwóch dam:)

marnut, Malenq lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    lena nie nie nie bez przemocy fizycznej bez przekleństw....normalna prowadzona na wysokim poziomie rozmowa dwóch dam:)

Yhmm oczywiscie- a jakby nie dzielił Was monitor komputerowy to zdzieliłybyście się torebką o :P :p :p !!!!

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Ale masz fajny podpis :)

Dziękujemy :)
    Dopiero teraz zobaczyłam :) Super :)

Malenq lubi tę wiadomość

‹‹ 3013 3014 3015 3016 3017 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ