My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Weź Ty się tam nie fochaj jak baba w ciąży
, napisałam - coś wymyślimy. Czekamy na Momo, bo trza ustalić czy tylko Ty, czy Lena też nie została uwzględniona.
Nie focham się Mamutku...spóźniłam się to trudno..biorę to na klatę.
Maniek
-
Witajcie laseczki, miłego członka
Cześć vintorya. Trzymamy kciuki, żeby pomimo tych "niedogodności", które wymieniłaś udało się Wam zajść szybciutko
Widzę, że zgłosiły się dwie zbłąkane owieczki
To może zrobimy tak... wieczorkiem spojrzę jeszcze na tą listę i coś wykombinuję... będą Panie zadowolone...
Lenka, Maniek, wyślijcie mi adresy swoje tu na privie albo na FB.
Co do "zasad", to nie chciałbym niczego narzucać. Myślę, że możemy przyjąć zasadę, żeby prezenciki nie były zbyt kosztowne - coś ok 20 zł będzie chyba ok. Ale oczywiście jeśli macie fajny pomysł, który przekracza tą kwotę i możecie sobie pozwolić na większy wydatek, to nie ma problemu
.
Pewnie pojawią się też pomysły na rękodzieła, które bardziej będą bazowały na wartości twórczej niż tej materialnej i to też super
Z drugiej strony zdajemy sobie wszystkie sprawę z tego, że kilka z nas mieszka za granicą, gdzie za 20 zł = 5 euro niewiele można zdziałać... dlatego nie ma co ustalać sztywnych norm, niech każda czyni tak jak dyktuje jej serce
Jedna uwaga z terminem... proponowałabym, żeby jednak nie ustalać sobie obowiązku, żeby był on mikołajkowy, tylko bliżej Świąt.... sama mam taką prośbę, bo mój prezent będzie mógł powstać niestety dopiero po Mikołajkach. Jeśli oczywiście będziecie miały go wcześniej i będziecie mogły wysłać, to super, obdarowana na pewno się ucieszy
. Ja obiecuję zrobić to jak tylko będę "ready" z wysyłką i jeśli któraś z Was też nie wyrobi się wcześniej, nie ma się co spinać. W końcu chodzi o wspólną zabawę
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMomo - myślę, że nikt nie będzie tu się pieklił jeśli prezent dotrze trochę później. Ale przeciąganie tego do Świąt nie podoba mi się
.
Co do kwot, uspokajam - za 4 funty w Anglii można kupić czasem więcej niż w Polsce za 25zł.
Malenq, cati, cati lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:a ubrałabyś się cieplej, a nie te śliczne piórka niczym nie zakryte i to jeszcze na rowerze hehehehe:)
ale mi dziś tempka poleciała w dół, może dlatego, że mi skarpetki spadły w nocy? (serio położyłam się w skarpetach czego nienawidzę bo tak mi zimno było hehe) coś kurde szybko mi się cykl kończy -
Mamutku, to może jeśli masz teraz dostęp do FB, to napisz drukowanymi literami, żeby zgłaszały się jeszcze te, co się nie zgłosiły, a chcą
I wysyłały mi adresy. Z losowaniem coś pokombinuję
.
Wiecie, dostałam też informacje od dziewczyn, które nie chciały brać udziału w loterii... a ponieważ na FB pisałam, że jeśli ktoś nie ma ochoty, nie wysyła adresu, nie dopytywałam się, żeby nikt nie poczuł się zobowiązany do tłumaczenia czemu nie przystępuje do loterii
Myślę jednak, że dziś już wszystkie się skompletujemy i damy radę
Sorki, ale ja tu teraz z doskoku i nawet nie mam możliwości czytać Was na bieżąco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:03
Ania_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Wolę "śpiącą królewnę"
. Sama wykazałaś się nierozgarnięciem iście ciążowym, przez tydzień nie zatrybiłaś o co kaman a teraz ja się mam z Tobą cackać
? Zapomnij! Przez następne pół roku będę Ci to przy każdej okazji wywalać nieprzyjemnymi słowy
.
Momo - napisałam na FB. Nie sądzę, żeby dotarło.
momo1009, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzem bry
u nas cieplo 6 +
mezu sniadanie szykujeaz miloo
Witam Vintoyra - ja tez mam endo III stopnia, usuniete torbiele czekoladowe + zrosty ale nie przejmuj sie to nie wyroktrzeba sie starac i koniec kropka.
Ja nie zdarze na mikolajkizwlaszcza ze przesylka z zagranicy potrafi i tydzien isc
no ale mam nadzieje ze mi osoba ktora dostala wybaczy !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:25
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:O nie, Kochana. Woleć to sobie możesz
. Sama wykazałaś się nierozgarnięciem iście ciążowym, przez tydzień nie zatrybiłaś o co kaman a teraz ja się mam z Tobą cackać
? Zapomnij! Przez następne pół roku będę Ci to przy każdej okazji wywalać nieprzyjemnymi słowy
.
Momo - napisałam na FB. Nie sądzę, żeby dotarło.
tak tak wiem wiem na Ciebie można liczyć kochana.
wiedziałam o liście pamiętałam ale jakoś zapomniałam napisać...tak jak mówię NIE OBRAŻAM SIĘ jak mnie nie dopiszecie kajam się padam na kolana czy co tam chcecie moja wina przyznaję się...coś jeszcze powinnam...aaaa na ciąże nie zwalam...tak czasem mam poprostu.marnut lubi tę wiadomość
Maniek
-
MANIEK wrote:tak tak wiem wiem na Ciebie można liczyć kochana.
wiedziałam o liście pamiętałam ale jakoś zapomniałam napisać...tak jak mówię NIE OBRAŻAM SIĘ jak mnie nie dopiszecie kajam się padam na kolana czy co tam chcecie moja wina przyznaję się...coś jeszcze powinnam...aaaa na ciąże nie zwalam...tak czasem mam poprostu.********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...