My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:No, za wcześnie
Teoria skarpetek jest tu jak najbardziej ok, bo i ja tak sobie kiedyś spadek temperatury wyjaśniłamJak nie skarpetki to może implantacja..
Oby nie - będę trzymać kciuki...
Dwie to i tak nas za dużo..
Nikomu nie życzę...
---
Moze mi się uda gdzieś na ciotkę chrzestną wkręcić.
Wiecie że ja jeszcze nie mam chrzesniaka???
A taka stara już jestem no!
Muszę zobaczyć kto tam rodzi teraz w rodziniemomo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:O, kolejna życiowa optymistka
. Ja Ci już mówiłam - zmartwic się zawsze zdążysz!
marnut, Ania_84 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Lena83 wrote:Rodzić?
Dzieci będą już wychowytwać moja droga! I im się wcale o żadnym owu nie przypomnij a my tu będziemy sobie robić za rok preznt gwiazdowy i za dwa też. Więc no interesownie się z Toba zaprzyjażnić próbuję***
(*** żartuję oczywiście- tak z syppatii :*)
-
momo1009 wrote:Kiedy ja przyjaźnie próbuję zawrzeć, bo mi się Lena z Anią skumają i zostawią samą z małolatami
My z Tobą w ciązy Twojej też się przyjażnić możemy/...
Moze mnie weżmiesz za awaryjną chrzestną nr II więc wieszmomo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLenka - to łapki sobie możemy podać, ale ja za chrześniakami nie tęsknię
. Poza tym nie sądzę, żebym mogła być matką chrzestną przy moim podejściu do KK i niechęci do krzywoprzysięstwa
.
W pracy powiedz ciężarnym, że dostaną wyprawkę jak Cię na chrzestną wezmą!
-
marnut wrote:Lenka - to łapki sobie możemy podać, ale ja za chrześniakami nie tęsknię
. Poza tym nie sądzę, żebym mogła być matką chrzestną przy moim podejściu do KK i niechęci do krzywoprzysięstwa
.
W pracy powiedz ciężarnym, że dostaną wyprawkę jak Cię na chrzestną wezmą!
Ze mnie też słaba by była.. ale ...
Eeech no jak mi teskno za zapachem noworodka no....
Śmiejcie się, ale już mi wpało do głowy iść na wolontariat do domu dziecka..
Dobra koniec temaru bo w smuty zaczne wpadać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 12:54
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Kiedy ja przyjaźnie próbuję zawrzeć, bo mi się Lena z Anią skumają i zostawią samą z małolatami
. Wątek jest dla "około-30tek", więc towarzystwo zawsze będzie w podobnym wieku
. No, chyba ze zamierzasz koło 40tki rodzić
.
-
marnut wrote:Małolatami
. Wątek jest dla "około-30tek", więc towarzystwo zawsze będzie w podobnym wieku
. No, chyba ze zamierzasz koło 40tki rodzić
.
Jeny MOMO nie przesadzaj ....
Ja już będę wiekowa w tym 2016 ...
A Ty nie przeginajmomo1009 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyMANIEK wrote:potwierdzam ...ale niech se siedzi...silna jestem a poza tym w kupie raźniej a w dodaku w końcu mi cieplej..
. Grunt, że nic za uszami nie brzęczy
.
-
a ja mam 3 - same chłopy...13 lat, 4 lata, 2,5 roku...nie wiem czemu mnie wybierają ale wiem że za jakiś czas będe się do Anuśki musiała usmiechać co by mnie do tej jej kopalni wpuściła na jakiś tydzień.
Lena83, momo1009 lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Ze mnie też słaba by była.. ale ...
Eeech no jak mi teskno za zapachem noworodka no....
Śmiejcie się, ale już mi wpało do głowy iść na wolontariat do domu dziecka..
Dobra koniec temaru bo w smuty zaczne wpadać...
Lena, chrześniak to coś więcej niż wąchanie. Tym bardziej, że szybko wyrasta z wieku, w którym przyjemnie się go wącha
! Niebezpiecznie szybko zaś przechodzi do etapu "quad, iPod i 10.000 na ślub"
.
Mona_M, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny