X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Bidula, to na pewno ta ciąża :D!

nie ja myślę, że to jakiś mamuci włochacz posadził dupsko na moich plechach i mnie tak gniecie.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    yyy ja nie mam kasy...
    u nas niestety patrza po grubosci portfela ... a nie po tym jak ktos moze se zaopiekowac dzieckiem w razie co .. no ale .. mowie coz .. :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • momo1009 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chrześnicę i jeśli się nie mylę urodziła się dokładnie tego dnia co Mamut (pisałaś chyba kiedyś więc od razu skojarzyłam).

Boszzzzzzzz.... ona może być tak samo wygadana, krnąbrna, pyskata i "delikatna jak papier ścierny" (tekst by Maniek) o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 13:05

MANIEK, marnut, Ania_84, ara lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Może ONI myślą inaczej ;). Albo widzą przed Tobą perspektywy :)!

taaa dobrze ze mieszkam 300 km dalej...no ale dzieciom się nie odmawia...za rodziców to ja nie odpowiadam...kocham najbardziej to najmłodsze ...bo to mój bratanek i jego mam blisko...z pozostałymi kontakt mam ale mało się widujemy - tylko przy okazji świąt iii to tez nie zawsze bo tym razem świeta spędzam u teściów...powiem wam że nie rozumiem takich wyborów rodziców chrzestnych ...300 km to daleko, nie wiem czym się kierowali że mnie wybrali

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    nie ja myślę, że to jakiś mamuci włochacz posadził dupsko na moich plechach i mnie tak gniecie.
    Zdaje Ci się. To pieszczota dyktowana troską o Twoje zlodowacenie :D. No, ale w ciąży to normalne, że mózg inaczej funkcjonuje i kojarzy (nie kojarzy) :D. Hormony, Kochana, hormony :D.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Ja mam chrześnicę i jeśli się nie mylę urodziła się dokładnie tego dnia co Mamut (pisałaś chyba kiedyś więc od razu skojarzyłam).

Boszzzzzzzz.... ona może być tak samo wygadana, krnąbrna, pyskata i "delikatna jak papier ścierny" (tekst by Maniek) o.O
    Powinnaś być zadowolona - poradzi sobie w życiu dziecko ;D!

MANIEK, Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Zdaje Ci się. To pieszczota dyktowana troską o Twoje zlodowacenie :D. No, ale w ciąży to normalne, że mózg inaczej funkcjonuje i kojarzy (nie kojarzy) :D. Hormony, Kochana, hormony :D.

nie nie nic mi się nie zdaje aż w tak zaawansowanej ciąży nie jestem to jeszcze wszystko kontroluje co się do mojego ciała przykleja...boszze to Ty mnie już może nie pieść;)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    taaa dobrze ze mieszkam 300 km dalej...no ale dzieciom się nie odmawia...za rodziców to ja nie odpowiadam...kocham najbardziej to najmłodsze ...bo to mój bratanek i jego mam blisko...z pozostałymi kontakt mam ale mało się widujemy - tylko przy okazji świąt iii to tez nie zawsze bo tym razem świeta spędzam u teściów...powiem wam że nie rozumiem takich wyborów rodziców chrzestnych ...300 km to daleko, nie wiem czym się kierowali że mnie wybrali
    Trudno powiedzieć, ale jeśli nie zasobnością portfela to chyba dobrze o nich świadczy, co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    nie nie nic mi się nie zdaje aż w tak zaawansowanej ciąży nie jestem to jeszcze wszystko kontroluje co się do mojego ciała przykleja...boszze to Ty mnie już może nie pieść;)
    Widzisz - najlepszy dowód że nie kojarzysz - to nie brzuch uciska mózg :D. Wręcz przeciwnie - im bardziej zaawansowana ciąża tym lepiej z procesem myślowym :P.
    A o pieszczoty to Ty się sama prosisz, więc pretensji nie miej :D.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    u nas niestety patrza po grubosci portfela ... a nie po tym jak ktos moze se zaopiekowac dzieckiem w razie co .. no ale .. mowie coz .. :)

U nas też.
    Kiedyś kuzyn przyjechał mnie zapytac czy chrzestną nie zostane- naprawde się ucieszyłam i już zdązyłam coś kupić na chrzest wtedy.

A potem odwołał i wziął inna kuzynke, która jedzie kasa na odległosc chociaż dzieci nie ma i miec nie zamierza.

Strasznie przykro mi się wtedy zrobiło...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    moze wlasnie kierowali sie tym kto bedzie w razie co dobym opiekunem .. bo dla mnie rodzic chrzestny to ktos kto w razie co gdyby nam sie cos stalo zaopiekuje sie dzieckiem....pomoze dziecku .. a ne ktos kto bedzie dawal przenty na bog wie ile.

Mona_M lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jednego chrześniaka - 14 letniego, niebawem urodzi się moja chrześnica. No chyba, że zdaży sie cud i zaciążę to zaszczyt bycia chrzestną mnie nie kopnie.
    Dzięki Bogu rodzice chrześniaka nie są roszczeniowi, on sam tez nie :)
    Tyle, że mam to szczęście, że póki co mój 6-latek lubi się przytulać i może nei pachnie jak niemowlak, ale też jest super :)

Lena - nie warto tam wpadać, znaczy się na tamten wątek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    U nas też.
    Kiedyś kuzyn przyjechał mnie zapytac czy chrzestną nie zostane- naprawde się ucieszyłam i już zdązyłam coś kupić na chrzest wtedy.

A potem odwołał i wziął inna kuzynke, która jedzie kasa na odległosc chociaż dzieci nie ma i miec nie zamierza.

Eeee O.o? Żenua. Może dobrze się stało, bo jeśli oni dziecię na takiego materialistę wychowują, to mało byś miała uciechy z chrześniaka :(.

• choco Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam sam tytuł: "tort brownies z kremem kajmakowo-kokosowo-orzechowym z murem czekoladowym" i normalnie zadziałało na mnie jak przeczytanie "Greya"

Ania_84 lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    U nas też.

Wcale się nie dziwię :/

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Przeczytałam sam tytuł: "tort brownies z kremem kajmakowo-kokosowo-orzechowym z murem czekoladowym" i normalnie zadziałało na mnie jak przeczytanie "Greya"
    dostalas orgazmu ?? :D

choco lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra trochę ogarnięte...widzę że panele całe.... a miłość wisi w powietrzu...:)

uffffffffffffffff..... a mnie ten zaszczyt omija, hehehe ino po cywilnym jestem:) szczęściara:)

Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    U nas też.

Lena wcale sie nie dziwie wiesz moj maz nastawial sie ze ebdzie chrzestny.. a okazlo sie ze od strony brata wzieli sisotre .. widzialam jak mojego M to zabolalo.. bo juz dzicku chcial kupowac zabawki.. i ogolnei taki uchachany byl .. ze bratanek mu sie urodzil.. ehh

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    moze wlasnie kierowali sie tym kto bedzie w razie co dobym opiekunem .. bo dla mnie rodzic chrzestny to ktos kto w razie co gdyby nam sie cos stalo zaopiekuje sie dzieckiem....pomoze dziecku .. a ne ktos kto bedzie dawal przenty na bog wie ile.
    Hmmm...mój chrzestny jest dla mnie kimś bardzo szczególnym, ale to w dużej mierze dzięki temu, że życie poukładało mi się dziwnie i różnymi torami szło, a on zawsze był tam, gdzie należało być. W przeciwieństwie do mojego ojca, którego nigdy nie było :/. Myślę, że chrzestny po prostu zajął miejsce mojego ojca, choć na codzień w moim życiu nie uczestniczył.

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    dobra trochę ogarnięte...widzę że panele całe.... a miłość wisi w powietrzu...:)

uffffffffffffffff..... a mnie ten zaszczyt omija, hehehe ino po cywilnym jestem:) szczęściara:)
    a co to za roznica :P u nas to i rozwodka mogla byc chrzestna u siostry a oni bez slubu na dodatek :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3019 3020 3021 3022 3023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ