My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Mi się chce. Rzygać
. Kto jest w lepszej sytuacji
?
ale to ze nic wiecej mi sie nie chce to sie nie zmienilo ;P
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Cicho, babo, ja tu Nastkę pocieszam, że cycki to nie wszystko a Ty się będziesz bolącymi bułeczkami chwalić
!
Anastazja - nie przejmuj sięja dalej nic: żadnego bólu, zmiany objętości czy konsystencji, żadnej siateczki żył ani ciemnienia sutków. Luzik
!
Ara ma urodziny? Wszystkiego najlepszego Słonko
!!!! I niech się zieleni
!
nie chce dawać fałszywej nadziei....jednak mówiąc szczerze cycki bolą mnie od niedawna a poza tym każdy reaguje inaczej także Nastka nie porównuj się do nikogo tylko czekaj:)Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Maniek
-
doczytałam:)
ARA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:)
marnut a ford Galaxy lub VW Sharan? albo ford s-max?
PS mi scenic też mi się podoba..ja mam audi a6 wielka krowa ale ją uwielbiam i o dziwo dobrze ją czuje:) ale długo się do tego auta przywiązywałam...teraz szukam innego bo ten jest za słaby..jak to Kroko mówi muł poprostu.
ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
MANIEK wrote:nie chce dawać fałszywej nadziei....jednak mówiąc szczerze cycki bolą mnie od niedawna a poza tym każdy reaguje inaczej także Nastka nie porównuj się do nikogo tylko czekaj:)
Ale powiem wam ze mimo że wiem skąd biorą się dzieci jak jestem w ciąży to będę zaskoczonaMANIEK, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:nie chce dawać fałszywej nadziei....jednak mówiąc szczerze cycki bolą mnie od niedawna a poza tym każdy reaguje inaczej także Nastka nie porównuj się do nikogo tylko czekaj:)
!
Popatrzę zaraz na te autka co wymieniłaś.
-
Anastazjaaa wrote:Szkoda tylko że mój nos czuje smród a nie zapach
Ale ty juz w ciazy byla to chyba o tym wiesz : )
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny