WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wpadam życzyć miłego dnia wszystkim :]

Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka - no tu akurat trudno mówić o "trafności pomocy". Trochę jakbyś się skarżyła, że Tymek ma napady duszności a ja bym Ci na to odpisała "moje dzieci nie mają" :(. Trochę to niestosowne i ze wsparciem dużo wspólnego nie ma :/.

Anuśka - nie wiedziałam, że na Nasturcję mówiłyście Nastka, dla mnie to naturalne zdrobnienie Anastazji :). Przykre, że nie dała znać, że jej tajfun nie wciągnął, ale mam nadzieję, że ciesz się ciążą :).

Anastazja - jak Twój nastrój dzisiaj?

Arienna - mało Ci widzę atrakcji w życiu :)?

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna no nieźle się załatwiłaś. Ale pocieszę Cię - paluszek do robienia dzieci wcale potrzebny nie jest a nawet jest nie wskazany, żeby później dziecku nikt nie powiedział że palcem robione było ;D Tulam, niech się szybko goi. A Ty cyce w górę i do przodu, prawie równo idziemy, kiedy testujesz???

Maniek i Marnut ale się rozwinęłyście :) A ja już krochmal zjadłam... Więc zapasów w kisielu nie będzie :D Tyle go było, że wykrochmaliłam całą pościel i jeszcze do tego co zostało dosypałam cukru i jadłam dwa dni :) I już trzy kilo mniej na wadze ;D

Arienna, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    \
    Marnut znów zaczynasz??? nie chce mi się już komentować tego co piszesz bo za wszelką cene chcesz wszystkim udowodnić swoją rację.Ja uważam inaczej i uszanuj to poprostu. Dysputy na ten temat są bez sensu bo na tym forum nie o to chodzi.
    Jeśli Nastka poczuła by się urażona to sama by mi powiedziała/napisała że tak jest więc poprostu zostaw już ten temat za sobą i tyle.
    Żeby znowu zacząć, trzeba najpierw skończyć :D. A jak widzisz - nie skończyłam. Skoro nie chce Ci się komentować - to nie komentuj i tyle, w czym masz problem? A zachowałaś się nieładnie i nawet jeśli Nastka jest zbyt delikatna, żeby Ci to powiedzieć - to ja nie mam takich skrupułów.

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Arienna no nieźle się załatwiłaś. Ale pocieszę Cię - paluszek do robienia dzieci wcale potrzebny nie jest a nawet jest nie wskazany, żeby później dziecku nikt nie powiedział że palcem robione było ;D Tulam, niech się szybko goi. A Ty cyce w górę i do przodu, prawie równo idziemy, kiedy testujesz???

Maniek i Marnut ale się rozwinęłyście :) A ja już krochmal zjadłam... Więc zapasów w kisielu nie będzie :D Tyle go było, że wykrochmaliłam całą pościel i jeszcze do tego co zostało dosypałam cukru i jadłam dwa dni :) I już trzy kilo mniej na wadze ;D

Lepiej powiedz, gdzie Twój suwak wagowy ;)? Będę mogła Ci zazdrościć spadków podżerając Ptasie Mleczko :D.
    A testy to chyba na piechotę szły, że dopiero teraz dotarły :/.

Anuśka lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Arienna - mało Ci widzę atrakcji w życiu :)?
    :P tak niewyżyta jestem :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Anuśka podziwiam..waga leci,no i zachęcam do noszenia sukienek i spódniczek :)

Arienna biedactwo..uważaj na siebie

Anastazja Twój wykres jest naprawdę obiecujący

Blondik- uwielbiam Twojego awatara..jak go widzę w postach to odrazu uśmiech na twarzy się pojawia :)
    Wszystkim życzę miłego dnia!

ech zrobiłam test - negatyw oczywiście..ale tak mi smutno, że wziełam do pracy gwiazdorki goplany, które uwielbiam i o 12 sobie zjem..co mi pozostało...

Anastazjaaa, Blondik lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    planuję 16go ale zależeć to w sumie będzie od owulacji :) chciałabym przed 18tym bo mój małż ma urodzinki :) więc marzę o prezencie dla niego :D

ewebii4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    planuję 16go ale zależeć to w sumie będzie od owulacji :) chciałabym przed 18tym bo mój małż ma urodzinki :) więc marzę o prezencie dla niego :D
    No to mniej więcej tak jak ja :) Mi wychodzi testowanie na 18tego :) Ale może się okazać że nie wytrzymam i 16tego zatestuję :)
    Marnutku suwaczek nie zmieścił się bo list do Św. Mikołaja go zastąpił :) Po świętach wróci :)
    Misia właśnie się wbiłam w kiecuszkę i śmigam do pracy :D

Miłego członka skarby :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:35

Arienna, marnut, Misi@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    :P tak niewyżyta jestem :P
    No widzę właśnie :D. Też sobie kiedyś ciachnęłam palucha blenderem, ale założyłam plaster i działa ;) - nie wiem, jak Ty go sobie musiałaś przemielić, że Ci szwy trza było zakładać... Masz moc!
    Ty też widzę na testowanie 16tego się nastawiasz :)? Choco, Anuśka, kto jeszcze? Ale będę miała fajne urodziny :D!

Misia - cierpliwości z testami. To tylko mi się rzuciło na oczy w 8dpo na teście z popołudniowego moczu ;D. Limit cudów na ten miesiąc wyczerpany ;).

Arienna lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przemieliłam tak że chirurg męczył się godzinę by to jakoś połatać, trzy rany cięte i dwie szarpane :(

tak wiem, takich zdolnych jak ja nie ma wiele :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:43

ewebii4.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laseczki.
    Arienna współczuję, rany na opuszku są bolące :-/
    Co do Nasturcji mam nadzieje ze kiedyś się tu jeszcze pojawi pochwalic się fasolkiem.

Miłego Członka :-D

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    przemieliłam tak że chirurg męczył się godzinę by to jakoś połatać, trzy rany cięte i dwie szarpane :(

tak wiem, takich zdolnych ja ja nie ma wiele :P
    Boszzzze jaka dzielna byłaś :)A znieczulenie miałaś czy na szwy się nie daje ?

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam znieczulenie, zejsrałabym się chyba bez znieczulenia

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Do porodu szukaj szpitala ze znieczuleniem :D.

A Małżonek szanowny powinien kupić Ci Thermomixa, żeby było bezpiecznie :D.

Arienna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    no to na pewno..,masakra.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna a mogę zapytać co z masą? zjadłaś czy wyrzuciłaś?

ara, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia zaplulam przez ciebie ekran telefonu :-P

Mam termomixa, użyty byl raz. Dla mnie to žaden szał, a też ma ostrza jak w blenderze i moze łapki pociachać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:02

**********************Gang 18+***********************
  • vintoyra Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam "ryczące trzydziestki"
    te "ciężarowe" i te co w blokach startowych czekają :)

Kawa na biurku ... wykres uzupełniony i milion myśli w głowie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :)
    Ciężarne się kłócą... tylko się za kudły nie ciągajcie :)
    Anastazja kibicuje Ci słońce!!!
    Misi@ wrote:
    Dzień dobry!

ech zrobiłam test - negatyw oczywiście..ale tak mi smutno, że wziełam do pracy gwiazdorki goplany, które uwielbiam i o 12 sobie zjem..co mi pozostało...
    Misia tulam - dla nas jest grudzień widocznie

‹‹ 3044 3045 3046 3047 3048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ