My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalianka - no tu akurat trudno mówić o "trafności pomocy". Trochę jakbyś się skarżyła, że Tymek ma napady duszności a ja bym Ci na to odpisała "moje dzieci nie mają"
. Trochę to niestosowne i ze wsparciem dużo wspólnego nie ma
.
Anuśka - nie wiedziałam, że na Nasturcję mówiłyście Nastka, dla mnie to naturalne zdrobnienie Anastazji. Przykre, że nie dała znać, że jej tajfun nie wciągnął, ale mam nadzieję, że ciesz się ciążą
.
Anastazja - jak Twój nastrój dzisiaj?
Arienna - mało Ci widzę atrakcji w życiu?
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Arienna no nieźle się załatwiłaś. Ale pocieszę Cię - paluszek do robienia dzieci wcale potrzebny nie jest a nawet jest nie wskazany, żeby później dziecku nikt nie powiedział że palcem robione było
Tulam, niech się szybko goi. A Ty cyce w górę i do przodu, prawie równo idziemy, kiedy testujesz???
Maniek i Marnut ale się rozwinęłyścieA ja już krochmal zjadłam... Więc zapasów w kisielu nie będzie
Tyle go było, że wykrochmaliłam całą pościel i jeszcze do tego co zostało dosypałam cukru i jadłam dwa dni
I już trzy kilo mniej na wadze
Arienna, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:\
Marnut znów zaczynasz??? nie chce mi się już komentować tego co piszesz bo za wszelką cene chcesz wszystkim udowodnić swoją rację.Ja uważam inaczej i uszanuj to poprostu. Dysputy na ten temat są bez sensu bo na tym forum nie o to chodzi.
Jeśli Nastka poczuła by się urażona to sama by mi powiedziała/napisała że tak jest więc poprostu zostaw już ten temat za sobą i tyle.. A jak widzisz - nie skończyłam. Skoro nie chce Ci się komentować - to nie komentuj i tyle, w czym masz problem? A zachowałaś się nieładnie i nawet jeśli Nastka jest zbyt delikatna, żeby Ci to powiedzieć - to ja nie mam takich skrupułów.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Arienna no nieźle się załatwiłaś. Ale pocieszę Cię - paluszek do robienia dzieci wcale potrzebny nie jest a nawet jest nie wskazany, żeby później dziecku nikt nie powiedział że palcem robione było
Tulam, niech się szybko goi. A Ty cyce w górę i do przodu, prawie równo idziemy, kiedy testujesz???
Maniek i Marnut ale się rozwinęłyścieA ja już krochmal zjadłam... Więc zapasów w kisielu nie będzie
Tyle go było, że wykrochmaliłam całą pościel i jeszcze do tego co zostało dosypałam cukru i jadłam dwa dni
I już trzy kilo mniej na wadze
Lepiej powiedz, gdzie Twój suwak wagowy? Będę mogła Ci zazdrościć spadków podżerając Ptasie Mleczko
.
A testy to chyba na piechotę szły, że dopiero teraz dotarły.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Anuśka podziwiam..waga leci,no i zachęcam do noszenia sukienek i spódniczek
Arienna biedactwo..uważaj na siebie
Anastazja Twój wykres jest naprawdę obiecujący
Blondik- uwielbiam Twojego awatara..jak go widzę w postach to odrazu uśmiech na twarzy się pojawia
Wszystkim życzę miłego dnia!
ech zrobiłam test - negatyw oczywiście..ale tak mi smutno, że wziełam do pracy gwiazdorki goplany, które uwielbiam i o 12 sobie zjem..co mi pozostało...Anastazjaaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Arienna no nieźle się załatwiłaś. Ale pocieszę Cię - paluszek do robienia dzieci wcale potrzebny nie jest a nawet jest nie wskazany, żeby później dziecku nikt nie powiedział że palcem robione było
chciałabym przed 18tym bo mój małż ma urodzinki
więc marzę o prezencie dla niego
-
Arienna wrote:planuję 16go ale zależeć to w sumie będzie od owulacji
chciałabym przed 18tym bo mój małż ma urodzinki
więc marzę o prezencie dla niego
Mi wychodzi testowanie na 18tego
Ale może się okazać że nie wytrzymam i 16tego zatestuję
Marnutku suwaczek nie zmieścił się bo list do Św. Mikołaja go zastąpiłPo świętach wróci
Misia właśnie się wbiłam w kiecuszkę i śmigam do pracy
Miłego członka skarbyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:35
Arienna, marnut, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:
tak niewyżyta jestem
. Też sobie kiedyś ciachnęłam palucha blenderem, ale założyłam plaster i działa
- nie wiem, jak Ty go sobie musiałaś przemielić, że Ci szwy trza było zakładać... Masz moc!
Ty też widzę na testowanie 16tego się nastawiasz? Choco, Anuśka, kto jeszcze? Ale będę miała fajne urodziny
!
Misia - cierpliwości z testami. To tylko mi się rzuciło na oczy w 8dpo na teście z popołudniowego moczu. Limit cudów na ten miesiąc wyczerpany
.
Arienna lubi tę wiadomość
-
przemieliłam tak że chirurg męczył się godzinę by to jakoś połatać, trzy rany cięte i dwie szarpane
tak wiem, takich zdolnych jak ja nie ma wieleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia zaplulam przez ciebie ekran telefonu
Mam termomixa, użyty byl raz. Dla mnie to žaden szał, a też ma ostrza jak w blenderze i moze łapki pociachać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:02
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyCześć laski
Ciężarne się kłócą... tylko się za kudły nie ciągajcie
Anastazja kibicuje Ci słońce!!!Misi@ wrote:Dzień dobry!
ech zrobiłam test - negatyw oczywiście..ale tak mi smutno, że wziełam do pracy gwiazdorki goplany, które uwielbiam i o 12 sobie zjem..co mi pozostało...