My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalianka - no tu akurat trudno mówić o "trafności pomocy". Trochę jakbyś się skarżyła, że Tymek ma napady duszności a ja bym Ci na to odpisała "moje dzieci nie mają"
. Trochę to niestosowne i ze wsparciem dużo wspólnego nie ma
.
Anuśka - nie wiedziałam, że na Nasturcję mówiłyście Nastka, dla mnie to naturalne zdrobnienie Anastazji
. Przykre, że nie dała znać, że jej tajfun nie wciągnął, ale mam nadzieję, że ciesz się ciążą
.
Anastazja - jak Twój nastrój dzisiaj?
Arienna - mało Ci widzę atrakcji w życiu
?
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Arienna no nieźle się załatwiłaś. Ale pocieszę Cię - paluszek do robienia dzieci wcale potrzebny nie jest a nawet jest nie wskazany, żeby później dziecku nikt nie powiedział że palcem robione było
Tulam, niech się szybko goi. A Ty cyce w górę i do przodu, prawie równo idziemy, kiedy testujesz???
Maniek i Marnut ale się rozwinęłyście
A ja już krochmal zjadłam... Więc zapasów w kisielu nie będzie
Tyle go było, że wykrochmaliłam całą pościel i jeszcze do tego co zostało dosypałam cukru i jadłam dwa dni
I już trzy kilo mniej na wadze
Arienna, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻeby znowu zacząć, trzeba najpierw skończyćMANIEK wrote:\
Marnut znów zaczynasz??? nie chce mi się już komentować tego co piszesz bo za wszelką cene chcesz wszystkim udowodnić swoją rację.Ja uważam inaczej i uszanuj to poprostu. Dysputy na ten temat są bez sensu bo na tym forum nie o to chodzi.
Jeśli Nastka poczuła by się urażona to sama by mi powiedziała/napisała że tak jest więc poprostu zostaw już ten temat za sobą i tyle.
. A jak widzisz - nie skończyłam. Skoro nie chce Ci się komentować - to nie komentuj i tyle, w czym masz problem? A zachowałaś się nieładnie i nawet jeśli Nastka jest zbyt delikatna, żeby Ci to powiedzieć - to ja nie mam takich skrupułów.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Arienna no nieźle się załatwiłaś. Ale pocieszę Cię - paluszek do robienia dzieci wcale potrzebny nie jest a nawet jest nie wskazany, żeby później dziecku nikt nie powiedział że palcem robione było
Tulam, niech się szybko goi. A Ty cyce w górę i do przodu, prawie równo idziemy, kiedy testujesz???
Maniek i Marnut ale się rozwinęłyście
A ja już krochmal zjadłam... Więc zapasów w kisielu nie będzie
Tyle go było, że wykrochmaliłam całą pościel i jeszcze do tego co zostało dosypałam cukru i jadłam dwa dni
I już trzy kilo mniej na wadze 
Lepiej powiedz, gdzie Twój suwak wagowy
? Będę mogła Ci zazdrościć spadków podżerając Ptasie Mleczko
.
A testy to chyba na piechotę szły, że dopiero teraz dotarły
.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Anuśka podziwiam..waga leci,no i zachęcam do noszenia sukienek i spódniczek
Arienna biedactwo..uważaj na siebie
Anastazja Twój wykres jest naprawdę obiecujący
Blondik- uwielbiam Twojego awatara..jak go widzę w postach to odrazu uśmiech na twarzy się pojawia
Wszystkim życzę miłego dnia!
ech zrobiłam test - negatyw oczywiście..ale tak mi smutno, że wziełam do pracy gwiazdorki goplany, które uwielbiam i o 12 sobie zjem..co mi pozostało...
Anastazjaaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
planuję 16go ale zależeć to w sumie będzie od owulacjiAnuśka wrote:Arienna no nieźle się załatwiłaś. Ale pocieszę Cię - paluszek do robienia dzieci wcale potrzebny nie jest a nawet jest nie wskazany, żeby później dziecku nikt nie powiedział że palcem robione było
chciałabym przed 18tym bo mój małż ma urodzinki
więc marzę o prezencie dla niego
-
No to mniej więcej tak jak jaArienna wrote:planuję 16go ale zależeć to w sumie będzie od owulacji
chciałabym przed 18tym bo mój małż ma urodzinki
więc marzę o prezencie dla niego 
Mi wychodzi testowanie na 18tego
Ale może się okazać że nie wytrzymam i 16tego zatestuję 
Marnutku suwaczek nie zmieścił się bo list do Św. Mikołaja go zastąpił
Po świętach wróci 
Misia właśnie się wbiłam w kiecuszkę i śmigam do pracy
Miłego członka skarby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:35
Arienna, marnut, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo widzę właśnieArienna wrote:
tak niewyżyta jestem 
. Też sobie kiedyś ciachnęłam palucha blenderem, ale założyłam plaster i działa
- nie wiem, jak Ty go sobie musiałaś przemielić, że Ci szwy trza było zakładać... Masz moc!
Ty też widzę na testowanie 16tego się nastawiasz
? Choco, Anuśka, kto jeszcze? Ale będę miała fajne urodziny
!
Misia - cierpliwości z testami. To tylko mi się rzuciło na oczy w 8dpo na teście z popołudniowego moczu
. Limit cudów na ten miesiąc wyczerpany
.
Arienna lubi tę wiadomość
-
przemieliłam tak że chirurg męczył się godzinę by to jakoś połatać, trzy rany cięte i dwie szarpane

tak wiem, takich zdolnych jak ja nie ma wiele
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia zaplulam przez ciebie ekran telefonu

Mam termomixa, użyty byl raz. Dla mnie to žaden szał, a też ma ostrza jak w blenderze i moze łapki pociachać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:02
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyCześć laski

Ciężarne się kłócą... tylko się za kudły nie ciągajcie
Anastazja kibicuje Ci słońce!!!Misia tulam - dla nas jest grudzień widocznieMisi@ wrote:Dzień dobry!
ech zrobiłam test - negatyw oczywiście..ale tak mi smutno, że wziełam do pracy gwiazdorki goplany, które uwielbiam i o 12 sobie zjem..co mi pozostało...