My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Widzę od rana poważne tematy o imionach
Ja dla dziewczynki mam trzy. Z czego jedno jest dość oryginalne - Jasmina czytane wladnie tak jak pisane. Ale chcialabym miec chłopca, a tu nie mam faworytów. Maž ma ale mi się one nie podobają - Tamerlan (już mu to chyba wybilam z glowy) i Aleksander.**********************Gang 18+***********************
-
Dżem dobry... Wstałam
Polecieliśmy z małżem wczoraj sposobem... hmmmm... Mańka chyba albo Cati... Kurczę nie pamiętam która to z mężem na pół flaszę wina obaliłaW każdym razie my też wyluzowaliśmy i działo się, oj działo
Tylko ta moja tempka dzisiaj lekko nie wiarygodna
A na jej podstawie OF wyznaczył mi owulkę.
W kwestii imienia to mąż chce Marianka a ja nie jestem przekonana. Ale żadnego innego pomysłu nie mam.
Marnutku piękny bąbelekGratuluję
Marysia może faktycznie lekarz wie co robi.
Miłego członka dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 11:02
marnut, choco, Asiula86, MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychoco wrote:Witam
Widzę od rana poważne tematy o imionach
Ja dla dziewczynki mam trzy. Z czego jedno jest dość oryginalne - Jasmina czytane wladnie tak jak pisane. Ale chcialabym miec chłopca, a tu nie mam faworytów. Maž ma ale mi się one nie podobają - Tamerlan (już mu to chyba wybilam z glowy) i Aleksander.
Znam jedną Jasminkę! Kolor skóry ma jak Twój avatar (w ogóle dużo tutaj kolorowych dzieci - znak tego, że region biedny i młode kobiety za granicę wyjeżdżają) a wołają na nią Jasia
. Bardzo ładna i miła dziewczynka, a wśród rówieśników wiedzie prym
.
Anuśka - dzięki. Wino to sposób Cati. Bardzo mnie cieszy Wasz udany wieczór - dziś powtórka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 09:14
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
temat imion na tapeciemam wybrane dla córki Zoja i Antonina a dla chłopca podoba mi się Idzi. Mąż plumka, że beznadzieja ale on wie, że ja wybieram więc tyle jego, co sobie pogada
Tak na poważnie zacznę się zastanawiać jak już zajdę w ciąże, bo to staje się dla mnie coraz bardziej nierealne.
Miłego dzionka! -
Witam kochane
Marnut piekny Bąbelek
Mari wydaje mi sie ze to dobry pomysl z tym co mowi lekarz..moze po porstu potrzebny jest clo na wzorostTrzymam kciuki
ANuska wy po winku my po stomatologurobila zeba Miskow do 21 bo sadl okolo 20:30 i nie wiem ale chyba zadziałały moje legginsy troche swiecace .. jakmnie moj w nich zobaczyl to juz mnie chcial zjesc na poczekalni
mi sie wydawalo ze wygladam z nich gubo a tu uwaga moj maz po razpierwszy powiedzial sam z siebei kochanie wygladasz cudnie sexownie i ponetnie
az mi szczena opadla
Co do Imion.. Leos i Anstos
dziewczynka Wiktoria , Basia ... jesczze nie mamy doprecyzowanychWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 09:16
Anuśka, marissith, marnut, Giussta lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Kiedyś miałam pomysł na imiona dla bliźniaków Nadia i Aidan
Hmmm któraś wie jak zrobić bliźniaki?na dwa
a tu cos na czasie zapożyczone od jeden z dziewczyn z forum
marissith, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:No właśnie trzeba iść na śniadanko, i będą kanapki z dżemem
dzięki Anuśka za pomysł
marnut wrote:
Anuśka - dzięki. Wino to sposób Cati. Bardzo mnie cieszy Wasz udany wieczór - dziś powtórka!
Taki luz może się dłuuugo już nie trafić
Ania84 a może Ty owulację masz właśnieJa zauważyłam że faceci to wyczuwają jakoś. Jak mi się owulka trafi to nagle obcy mężczyźni się do mnie uśmiechają, pomagają, drzwi przytrzymają, a mój to nie może rączek oderwać ode mnie
Ania_84, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marissith spokojnie nie myslim o zadnym trobielu ..no chyba ze taki jak miała Anuska z serduszkiem
i marmucik
Anuska moze i mam nie wiem nie meirze tempki nie obserwuje sluzu .coc za wczsnie podejrewam ze dopeiorsie zaczyna ten czas
ps 27 dostalam jakias przesyłke polecona.. i mam awizo a dopeior w pon moge odebrac i tak sie zastanwiam co to jest ;/Anuśka, marnut, marissith, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Anuśka! To po jaką cholerę Ty robisz zawodne testy owu masz niezawodną metodę wyznaczania owu
????
To wedle tej metody wczoraj miałam owulkę
Aha i żebyśmy miały jasność w temacie: LUBIĘ BLONDYNKI
Marysia ja Ci życzę takiego torbiela jak mójMój ma na imię Zuza i ma już 11lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 09:33
marnut, marissith, Asiula86, Giussta lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:hej laski
marnut gratuluje pomyślnej wizyty
u mnie dziś tempka w górę
a owu zupełnie zmieniło mi wykres i zdegradowało minie z 15 dpo na 10 dpo nie wiem co o tym myśleć
ale ne chcialam ci nakrecacAnastazjaaa, marnut lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:hej laski
marnut gratuluje pomyślnej wizyty
u mnie dziś tempka w górę
a owu zupełnie zmieniło mi wykres i zdegradowało minie z 15 dpo na 10 dpo nie wiem co o tym myślećAnastazjaaa, marnut, Asiula86 lubią tę wiadomość