My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGroszku skarbie, wiem że to nie są wieści na które czekałaś, ale w KOŃCU jest plan...
W mojej ocenie bardzo dobry i kompetentny lekarz Cię przyjął...
Ja miałam histero i prywatny gin wypisał mi to na NFZ, więc może i tutaj dało by się coś wykombinować...
I cieszę, się że w końcu KTOŚ się Tobą zajmie...
Mnie rozchodzące się spojenie spać nie daje
Lecę dalej do lektury...jak fajnie, że są e-booki..
BuziakiAnuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka, grunt, że jest plan działania i nie musisz już na nic czekać!!! Będzie dobrze! W końcu znalazłaś kompetentnego lekarza
A ja szykuję się powoli do pracy... miłego dzionka Wam wszystkim życzę!Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Nieukowa, chetnie Ci dostarcze krew do badań jak tylko zaciążę
świetny pomysł:0 ja bym za takie badanai ezapłacila max 200-300zł...myślę, że popyt będzie:) tym bardziej jak mozna krew wysłać z każdego miejsca w Polsce;)
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doberek
Misia widze ze ranny ptaszek z ciebie bardziej niz ja!
Anuska kurcze brzmi jak rozsadny plan. Jedna czerwcowka kilka x ronila przez zrosty wiec to moze byc wazne badanie.
Ciesze sie ze piatek i ciesze sie ze mam wizytemoze jakas foteczke dostane.
Misi@, konwalianka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, ja jak pisałam na fejsie zaviegana jestem i nawet nie miałam czasu tu zajrzeć - w najbliższym czasie obiecuje poprawę
. Właśnie jadę sobie do pracy, a że autko w warsztacie w autobusie jest czas by nadrobić
Miłego członka wszytskimWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 07:17
Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Cześć, ja już po śniadaniu.. teraz kawusia..a Tymek ogląda Myszkę Micky..
mąż zdążył mnie już wkurzyć na dzień dobry..mam duży spadek mocy i nastawienia..wszystko mnie wkurza, ale jak już mnie porównał do swojej mamusi, to przegiął..
smarta, i to jest rozwiązanie! przeżuć się na autobusja w pociągu tez zawsze miałam czas, a to ksiażkę poczytać a to krzyżówki rrozwiązywać..
Misia - rozumiem, że dziś bez majtasów urzędujesz:P Tylko uważaj..dziś dość mokro i wietrznie, coby Ci "bożenki" nie zawiało
nieukowa trzymam kciuki za wizytę
blondik witajMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry laseczki
Witam se z kawką, ale dziś u mnie wieje buuuuu
Anuśka gratuluję lekarza, bardzo konkretny plan działania ma a to się chwali, zapowiada się dobrze
Malenq Twoja Kosia to dopiero ranny ptaszeki współczuję tego spojenia
i niewyspania również
Hej Smarta kobieto pracująca
Pati zdrówka życzę bezustannie
I miłego piąteczkuPati Belgia, Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Wróciłam.
Zdołowana jestem.
Gin fajny, miły i dokładny. Kazał mi powtórzyć TSH i prolaktynę. Wypytał o przeszłość i powiedział że po tych moich wkładkach domacicznych to ja mogę mieć zrosty i to może być główna przyczyna braku ciąży. Najpierw będzie sprawdzał jak wygląda owulka tylko właśnie do mnie dotarło że powinnam iść do niego na USG w świętaZadzwonię tam jutro i się dowiem kiedy mogę iść
Jak się okaże że owulka występuje to wtedy na histeroskopię mnie skieruje i sprawdzimy te zrosty a jak będą to usunie je od razu. Powiedział mi że jak TSH wyjdzie nie dobrze to położy mnie na dwa dni w Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi i zrobi kompleksowe badania endo bo (jak twierdzi) "nie ma na co czekać, wystarczająco się pani już naczekała, teraz będziemy działać"
Brzmi obiecująco prawda? Tylko jak mu tam zaczęłam opowiadać o tych staraniach to prawie się rozpłakałam. Musiał mnie pocieszać
Wstyd jak diabli
Jezusie niebieski doczytałam właśnie że histeroskopia kosztuje 1200zł a jeśli trzeba wyciąć zrosty to 2000zł muszę pogłębić tą moją kopalnię diamentówMalenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oo Anuśka, ja też przeoczyłam Twój post..bardzo kompetentnie zapowiada się ten lekarz..mam nadzieję, ze Ci pomoże.. brzmi bardzo obiecująco..może jednak nie ma zrostów? mam nadzieję, ze uda sie iść na usg w święta.. potwierdzenie owulki, to i tak ładny prezent :)trzymam kciuki
Katja witaj..jak @? rozkręciła sie?Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Anuśka wrote:Musiał mnie pocieszaćWstyd jak diabli
. A jak Cię ktoś w końcu po tylu m-cach starań potraktował poważnie i powiedział "zrobimy co się da, starczy czekania", to i nic dziwnego że tam prawie płakałaś. Bardzo fajny lekarz, pomimo tego że wampir
.
Nieukowa - widziałam kiedyś na Allegro testy z moczu na płeć dziecka (od 10tc) kosztowały koło 100-150zł. teraz ich nie ma, więc nie wiem czy wycofali w ogóle czy tylko w aptekach sprzedają, ale myślę że koszt Twojego badania nie powinien być droższy (chyba, że ma dużo większą skuteczność), bo nie będziesz miała zbyt wiele klientów. Gratuluję pomysłu i trzymam kciuki!
Malenq - poniekąd wiem co przechodzisz, bo mój Małż też jest jedynakiem a teściowie są ogromnie zaborczymi ludźmi. Tyle, że są mądrzejsi - zamiast wkraczać ze mną na otwartą ścieżkę wojny lub mnie ignorować, wolą wzbudzać w swoim synu poczucie winy jacy to są starzy i niepotrzebni, jak on ich zaniedbuje a przecież oni dla niego wszystko... We mnie też próbują, tyle że na mnie to nie działa. Niemniej chora jestem na myśl, że w styczniu przyjadą na urodziny Ady
. A może się nie zdecydują, bo zaproszenie już będzie poniekąd potwarzą - zawsze teściowa przyjeżdżała na tydzień-10 dni (a gotowa była zostać na zawsze
), a teraz Małż stwierdził, że zaprosi ich na...weekend
. 1000km w dwa dni dla ludzi koło 70tki może okazać się nie do przeskoczenia. Podziwiam Cię, że tak jasno postawiłaś sprawę odwiedzin u Was po urodzeniu Kosi - sama bym tak najchętniej zrobiła, ale cały czas mam w głowie, że to jednak rodzice mojego Małża
.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Cześć, ja już po śniadaniu.. teraz kawusia..a Tymek ogląda Myszkę Micky..
mąż zdążył mnie już wkurzyć na dzień dobry..mam duży spadek mocy i nastawienia..wszystko mnie wkurza, ale jak już mnie porównał do swojej mamusi, to przegiął..
smarta, i to jest rozwiązanie! przeżuć się na autobusja w pociągu tez zawsze miałam czas, a to ksiażkę poczytać a to krzyżówki rrozwiązywać..
Misia - rozumiem, że dziś bez majtasów urzędujesz:P Tylko uważaj..dziś dość mokro i wietrznie, coby Ci "bożenki" nie zawiało
nieukowa trzymam kciuki za wizytę
blondik witaj
Co do bożenki w autobusie sie uśmiałam i ludzie patrza jak na glupia smiejaca die do fona
Anuska ciesze sie ze zadowolona jestes z ginakonwalianka lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Dzien dobry!
Anuska normalnie zazdroszcze lekarza. Takiego ze świeca szukać. Z jego pomocą uda Wam się czuje to.
Dzisiaj piateczek Dzien bez majteczek...i weekendu początek:)
Miłego członkaMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarnutku, ja małżowi powiedziałam, że nie upośledzę Kośki i będzie miała dziadków, Oni też potrzebują być dziadkami, ale to wszystko odbędzie się na MOICH zasadach, a nie tak jak Oni chcą....dobrze, że mam ugodowego męża hehe
Moi teściowie tez uwielbiają wzbudzać poczucie winy i na mnie tez to nie działa, a jak zaczyna działać na mojego A. To od razu robię kontrę...i zaczynam Mu tłumaczyć... -
nick nieaktualnyHej dziewuszki.
Nieukowa - fajny pomysłjak zaciążę to się głoszę
Co do ceny - to popieram Mamutka, za 100 zł brałabym w ciemno. Tulko jak przekonać panią, żeby pobrała jedną próbówkę więcej? Da się kupić taką próbówkę w aptece?
Ania -czytałam o Waszych problemach spadkowych, powiem Ci będzie ciężko jak się szanowna rodzina uprze to nie ma zmiłuj. A testamenty tez niewiele dają bo w naszej kochanej Polsce wszystko można podważyć, i nawet jak jest testament to rodzinie należy się zachowek, więc tak czy inaczej płacić trzeba będzie. Najlepiej za życia przepisać i wtedy nie ma walki o spadek.
Anuśka - dobrze, że wkońcu jakiś lekarz wdraża dziqałanie bez czekania. Rozumiem że prywatnie, bo jak na NFZ to będe mocno zdziwiona.
Marlenqa - no teściowa wstrętna.
Ale powiem Wam, że ja mam synka i podejrzewam,że będę tą wredną teściową, taką za mocno kochającą. Już teraz płakac mi się chce na myśl, ze on się kiedyś wyprowadzi (ale on się upiera że kupi mieszkanie w tym samym bloku w którym mieszkamy - mój synunio)
Ok miłego Członka życzęAnia_84 lubi tę wiadomość