My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hi hi dziewczyna ale macie fantazję
Ale faktycznie też pokręciłam głową no i tak wygląda
Wiecie może iletrzeba czekać na wyrobienie nowego paszportu? Strasznie dawno robiłam i nie pamiętam. A pytam bo na tych stronach co ma Ara podrzuciła znalazłam fajne i nawet nie drogie opcje na ferie ale moje dzieciaki nie mają paszportów a biuro dzisiaj nieczynne więc się nie dowiem a znowu wylot jest 30 styczniaI boję się że sie nie wyrobię... A jeśli teraz nie wyjedziemy, to wiosną będziemy dalej kończyć dom i kasa pójdzie w siną dal a my kolejny rok bez wakacji zostaniemy
Od 7lat nie byliśmy na normalnych wakacjach i tak mi się marzy... A przecież jeśli zajdę to z maleństwem nie będę się włóczyła po świecie bo lenistwo weźmie górę a w domku najlepiej
Ania_84, Lamama lubią tę wiadomość
-
Lamama bo ja to tzrymam kciuki żebyś zrobiła test po tej lutce i żeby Ci wyszły dwie tłuste krechy
Marnut mój szwagier opowiadał mi o tym "mulitelect'ie" i byłam przerażona bo podobno niektórzy wymiotowali z wycieńczenia... MasakraLamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMultiselect to egzamin z psychicznych predyspozycji do zawodu
. Spostrzegawczości, inteligencji, refleksu, kojarzenia, logiki, radzenia sobie ze stresem etc. Jak ktoś nie używał mózgu do tej pory, to faktycznie mógł się porzygać z wycieńczenia
.
A co do egzaminu sprawnościowego - jak ktoś poszedł "z marszu" a nie jest absolwentem AWFu, to współczuję.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam staraczki,
myslałam, że już mnie nie wpuści tu. ciągle że nieprawidłowe dane. już raz coś takiego miałam. myslałam że to dlatego bo nie mam wykupionego abonamentu. ale ktos mi juz pisał że to bez róznicy chyba mari.
okres mam jakis dziwny. prawie nic a to 3 dzień. nigdy nie miałam mocnych ale ten jest wyjątkowo skąpy. -
marnut wrote:
Sorry - off top do Arienki.
dobra jak na pierwszy dzien straczy 10 minut ciurkiem rower eliptyczny i 20 minut zumby dla początkujących.... pot leci mi z dupy............
-co do egzaminu, ja z Raciborza więc mi do Wrocka trochę daleko,
-biegać zacznę jak tylko zrzucę nadwagę bo mam słabe kolana i boje się o nie póki co,
-już umówiłam się a chłopakami trenującymi a dokładniej z przyjacielem mojego męża, on trenuje chyba jujitsu i pracuje w mundurze że mnie będzie ćwiczył
- co do multiselektu to jakoś mnie on mniej przeraża niż sprawnościowe
- co do szkoły policyjnej - kochana ja mam zamiar zajść w ciążępapiery składam bo prosił mnie o to mój mąż żebym spróbowała, na śląsku mają w tym roku przyjąć 500 osób a ja za dwa lata będę po psychologi i mój małż ubzdurał sobie że jakbym dostała stanowisko psychologa w policji to byśmy mieli zapewniona stabilizację (on pracuję w SW)
- co do samej pracy- wiem że nie jest tak jak na filmach ale ja mam plan uderzyć np w kierunku izby dzieckawiec nie do końca mam zamiar rezygnować z mojego zawodu
co do naturalnych kosmetyków - wiem że modne, ale żeby firmę/sklep założyć trzeba mieć wkład, a ja póki co nie mam ani kasy ani możliwości -
wistful wrote:Witam staraczki,
myslałam, że już mnie nie wpuści tu. ciągle że nieprawidłowe dane. już raz coś takiego miałam. myslałam że to dlatego bo nie mam wykupionego abonamentu. ale ktos mi juz pisał że to bez róznicy chyba mari.
okres mam jakis dziwny. prawie nic a to 3 dzień. nigdy nie miałam mocnych ale ten jest wyjątkowo skąpy. -
Dziewczyny, jeśli któraś ma ochotę na tę wódkę albo winko, to zapraszam do siebie. Coś czuję, że od jutra trzeba będzie zacząć popadać w alkoholizm
Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArienna wrote:
dobra jak na pierwszy dzien straczy 10 minut ciurkiem rower eliptyczny i 20 minut zumby dla początkujących.... pot leci mi z dupy............
-co do egzaminu, ja z Raciborza więc mi do Wrocka trochę daleko,
-biegać zacznę jak tylko zrzucę nadwagę bo mam słabe kolana i boje się o nie póki co,
-już umówiłam się a chłopakami trenującymi a dokładniej z przyjacielem mojego męża, on trenuje chyba jujitsu i pracuje w mundurze że mnie będzie ćwiczył
- co do multiselektu to jakoś mnie on mniej przeraża niż sprawnościowe
- co do szkoły policyjnej - kochana ja mam zamiar zajść w ciążępapiery składam bo prosił mnie o to mój mąż żebym spróbowała, na śląsku mają w tym roku przyjąć 500 osób a ja za dwa lata będę po psychologi i mój małż ubzdurał sobie że jakbym dostała stanowisko psychologa w policji to byśmy mieli zapewniona stabilizację (on pracuję w SW)
- co do samej pracy- wiem że nie jest tak jak na filmach ale ja mam plan uderzyć np w kierunku izby dzieckawiec nie do końca mam zamiar rezygnować z mojego zawodu
co do naturalnych kosmetyków - wiem że modne, ale żeby firmę/sklep założyć trzeba mieć wkład, a ja póki co nie mam ani kasy ani możliwościArienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Dziewczyny, jeśli któraś ma ochotę na tę wódkę albo winko, to zapraszam do siebie. Coś czuję, że od jutra trzeba będzie zacząć popadać w alkoholizm
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
wistful wrote:wszystko fajnie ale ten ból główy na drugi dzien hihi ja nie mam mozliwości ale na ciacho czemu nie:)
Ale nie, żeby od razu się aż tak upić
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
co do skąpych okresów i do dziwnych objawów, to powiem wam że ja pomimo okresu ( był skąpy) pomimo ujemnego testu i spadku temperatury dalej mam kłucia w jajnikach,, wzdęcia i dziwne odczucie w brzuchu , gdyby nie ostatnie dwa tygodnie mogłabym powiedzieć ze jestem w ciąży tak jakoś dziwnie się czuję.........
-
Marnut, gdzie się podział Twój suwaczek?Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
marnut wrote:Multiselect to egzamin z psychicznych predyspozycji do zawodu
. Spostrzegawczości, inteligencji, refleksu, kojarzenia, logiki, radzenia sobie ze stresem etc. Jak ktoś nie używał mózgu do tej pory, to faktycznie mógł się porzygać z wycieńczenia
.
A co do egzaminu sprawnościowego - jak ktoś poszedł "z marszu" a nie jest absolwentem AWFu, to współczuję.
Wysłuchałam że się porzygali i mi wystarczyło
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny