My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu będę trzymała mocno kciuki, żeby się udało bez poślizgów podejść do wszystkiego co macie w planach. Super, że wynik jałowy.
Mari fajnie, że nie musiałaś długo męczyć się z @. I już za chwilkę można zacząć starania. &&&&&&&&&&&
Blondi super fryzurka, pięknie wyglądałaś. Fajna ekipa sylwestrowa
Arienka to ja już nie wiem za co trzymać kciuki, czy za zaliczenie testów czy raczej za oblanie
Wiem, wiem, będę trzymała za to, by się poukładało tak, by Ci było dobrze.
Konwi zaszalałaśAle czasami warto poszaleć, by sobie poprawić nastrój.
Szczególnie gdy nie trzeba nosić sweterka z reniferkiem i ma się troszkę oszczędności.
Nawiązując do reniferka na sweterku wujka z reklamy mdli mnie na widok panienki w koronkach śpiewającej o najniższych cenach....rzyg....bleeee
Też tak macie?!
konwalianka lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Lamama wrote:
Arienka to ja już nie wiem za co trzymać kciuki, czy za zaliczenie testów czy raczej za oblanie
ech kochane, zobaczę jeszcze- poczytam, popytam i będę decydowaćnic na siłę i nic na hop siup
póki co idę do Tesco po rybkę na obiadekLamama lubi tę wiadomość
-
Lamama wrote:Zauważyłyście, że jak tu wchodzę to zapada taka paraliżująca prawie wszystkich cisza?
hmmm....
Zajrzę za jakiś czas, może ovu się zawiesiłoArienna, Lamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArienna wrote:ech kochane, zobaczę jeszcze- poczytam, popytam i będę decydować
nic na siłę i nic na hop siup
!!!
Arienna, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Dziewczyny wyniki bety 115,9 ...płaczę jak bóbr
Super wynikGratulacje!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 12:42
Misi@ lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyDziękuję...trzymam za Was kciuki..jesteście wspanaiałymi kobietkami i musi się Wam udać...
A teraz proszę się przygotować bede rozsyłac wirusy
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lamama, Arienna, Anuśka, Blondik, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Dziękuję...trzymam za Was kciuki..jesteście wspanaiałymi kobietkami i musi się Wam udać...
A teraz proszę się przygotować bede rozsyłac wirusy
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&a ze lada chwila u mnie owulka to tym bardziej łapię
Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Misi@ super betka
Łapię wiruski
Lamama no co Ty jaka cisza? Ja właśnie skończyłam ogarniać chałupkę (tak z grubsza) i zjadłam obiadekA ta reklama z Lisowską budzi we mnie instynkty mordercze
Ooooo jestem w ekipie okołoowulacyjnejTo za mnie też trzymacie
Dziękuję
Misi@, konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Niech już ten dzień się skończy... tzn dzień pracy. Siedzę tu jak na szpilkach i wszystko mnie wkurza. Chcę wrócić do domu i iść spaćSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
ale jestem beznadziejna;(
pojechalam na te zakupy, wypierdzielilam się na schodach przed centrum handlowym, obdarlam rece, nogi, porozrywalam spodnie na kolanach i bylama cala w błotku....na szczescie zostal mi jeszcze jeden sklep tylko...przeszlam na druga stronę ulicy....i jak chcialam wrocic do auta okazalo sie,ze nie mam kluczyków;( musiały mi wypasc jak sie wywalilam;( albo jak latalam po sklepach;(
poprosilam ochrone sklepu o komunikat czy ktos znalazl, odmowili...pojechalam busem do domu po zapasowe kluczyki, wrocilam taxa pod sklep i do domu;(
ah, co za dzien;( -
Blondik wrote:ale jestem beznadziejna;(
pojechalam na te zakupy, wypierdzielilam się na schodach przed centrum handlowym, obdarlam rece, nogi, porozrywalam spodnie na kolanach i bylama cala w błotku....na szczescie zostal mi jeszcze jeden sklep tylko...przeszlam na druga stronę ulicy....i jak chcialam wrocic do auta okazalo sie,ze nie mam kluczyków;( musiały mi wypasc jak sie wywalilam;( albo jak latalam po sklepach;(
poprosilam ochrone sklepu o komunikat czy ktos znalazl, odmowili...pojechalam busem do domu po zapasowe kluczyki, wrocilam taxa pod sklep i do domu;(
ah, co za dzien;(