My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Misi@ - no to oficjalnie gratuluję.
Arienka - ja bym sobie odpuściła tą policję zwłaszcza że marzysz o fasolce. Ja co prawda nie w policji ale w budżetówce jakoś szybko zaciążyłam, to pomimo iż praca wydawała się pewna tak dostałam za swoje, że do tej pory aż mi ciarki po plecach chodzą.
Blondi -wiesz co z tych twoich dziwnych wypadków bardzo przypominasz mi moją bliską koleżankę, i ona tez uczy w przedszkolu. Takie rzeczy jak ona wyczynia...
Mamutku jak zdrówko? Czemu suwaczek zniknął?
Ania - super wieści.
Powiem Wam, że od tych tabletek libido spadło mi do zera. Sex mógłby nie istnieć, a do tego cycki mnie bolą jak cholercia.
Pozdrawiam cieplutko. -
Misi@ wrote:Dziękuję...trzymam za Was kciuki..jesteście wspanaiałymi kobietkami i musi się Wam udać...
A teraz proszę się przygotować bede rozsyłac wirusy
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& -
Asiula86 wrote:Niech już ten dzień się skończy... tzn dzień pracy. Siedzę tu jak na szpilkach i wszystko mnie wkurza. Chcę wrócić do domu i iść spać
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Blondik we no uwazaj .. Ty przeciez juz produkujesz malucha
Mona wspolczuje.. chco powiem szczerze ze ja mimo iz nie biore tabsow to moje libido siegnelo ostatnio dna :p -
Blondik wrote:dziewczyny, jakby u was byly te miski w home&you
http://home-you.com/pl/outlet/167005135-misa-xmasbasket-classic-5901162318734.html
kupcie mi dwie, zaplace za nie i koszty przesyłki -
mi się imiona kojarzą zawsze z dziećmi z przedszola;) mieliśmy jednego Franka- małego profesorka, sympatyczny,ale strachliwy, bał się ognia i z jego powodu (a raczej jego rodziców) nie moglismy spalic marzanny 1 dnia wiosny;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny