My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:Dziewczynki zafasolkowane, jesteście już na belly? Jak tam jest? Fajne towarzystwo? Bo niedawno ktoś na jakimś wątku pisał, że tam na belly to już jest taka paczka ciężarówek i te nowe są olewane.
Nie ogarnę pisania w tylu wątkach. Z Wami zaszłam, z Wami sikałam, z Wami ( jak Bóg da ) urodzę!!! Tu zostaję
Nasturcja, Anuśka, Malenq, marissith, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Nie jestem i nie idę
Nie ogarnę pisania w tylu wątkach. Z Wami zaszłam, z Wami sikałam, z Wami ( jak Bóg da ) urodzę!!! Tu zostaję
Kochana, niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodziJa tamtego forum też nie ogarniam. Byłam kilka razy sprawdzić, ale ten mocny fiolet strasznie razi w oczy.
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanastazja ja nie mierzę tempki już, gin mi mówił, żeby sobie głowy nie zawracać...hehe
może i tak...ale bardzo dużo stresy wypływa na fioletowej, ja to rozumiem, wiem o co chodzi, ale nie chcę aby to na mnie przechodziło, dlatego tam wpadam...i cieszę się jak czytam pozytywne info:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 17:39
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja odwiedzam mamy lutowe na fioletowej stonie i ten kalendarz ciąży fajny jest
ale na razie tylko zerkam, z wami pozostanę, no chyba że mnie wywalicie za marudzenie niedługo, kot wie kto wie
tutaj jest ten klimat i my jak rodzinka już
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ja dopieor wrocilam zeszkoly jutro tez caly dzien do 19 w pracy sobota od 9-17
nastepny tydz podonie sie zapowiada, 16 czerwca te bo egaminy od 13 do 20 , a jeszcze mnie wtrynili na egzaminy praktyczne 23 czerwca od 7-21 na trzy zmiany boniu...
no ale pozniej 2 miechy bez szkoly
lece was nadrabiacbo nie mialam czasu rzez caly dzien
-
ja w lipcu lacze prace az wypoczynkiem
Gdans bedzie nasz..mam nadzieje na dziki sex na plazy
o wchodzie slonca
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA kobietki zostawiłam włączonego kompa ze strona ovu a wpadli moi znajomi z dziećmi i dzieci od razu na kompa i usunęły mi konto bo nie wiedzieli jak wyjść... więc musiałam założyć nowe
ale cieszę się że jestem z Wami już :*
Tamka, Ania_84, Nenaaa, Anastazjaaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Uważaj na piasek, lubi włazić wszędzie
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:A kobietki zostawiłam włączonego kompa ze strona ovu a wpadli moi znajomi z dziećmi i dzieci od razu na kompa i usunęły mi konto bo nie wiedzieli jak wyjść... więc musiałam założyć nowe
ale cieszę się że jestem z Wami już :*
-
witaj katjaa ponownie
kurde kochane mam wrazenie ze codziennie wiecej tych stron jak zajrze
jak doczytam do konca to juz nie pamietam poczatku i zapominam co mialam napisac
Ania gratkize rozmowa udana
witam nową kolezankę i cos jeszcze mialam napisac i zapomnialam...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje gdzie ja bym nawiała
ja tu poważnie biorę się do roboty od tego cyklu i niedługo mam zamiar podzielić los justty, neny i helenq
zresztą jak każda tutaj obecna
nie było mnie 2 dni a stęskniłam się za Wami!!! Czy któraś ma jakąś nowinę dotyczącą dzidzi czy od zafasolkowanej neny cisza? bo wiecie 2 były w tamtym miesiącu a w tym tylko nenaa jak na razie... więc czekamy na tę druga szczęściarę