X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krokodylku nawet nie wiem od czego, nogi mi odejmuje, zginać się nie mogę, nawet jak leżę to przekręcić się na bok nie dam rady :-/ wczoraj było ok. a dzisiaj taki numer uhmmm.....a takie ładne słoneczko wyszło, chwasty przydałoby się popielić, truskawki wybrać, zioła pościnać na suszenie....a ja nie dam rady ... buuuuu jak nie urok to !@#@%$%^%^&%^...... bo jak mdłości minęły to krzyż złapało....i znowu maruda się włączyła...
    gulasz się pichci....mąż krzesło na kółkach do kuchni przeniósł cobym mogła chociaż cosik ugotować, bo stać nie mogę....

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq jak boli to leż. Nie ma co świrować, robota nie ucieknie, zrobisz jutro.

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, słuchaj Krokodyla! dzidzia się musi dobrze ułożyć, nie przeszkadzaj jej!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Malenka, współczuję, oby szybko przeszło...
    Kochana może brzuszek Ci już urósł i ciąży, co? :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się tańczyć chce, hasać i ganiać za motylami - od dwóch dni mdłości nie mam ---- a tu ten krzyż....Nenaaa hahaha no urósł ale nie ciąży...pytałam się gina wczoraj czy to normalne, żeby w 8tyg taki brzuch wyskoczył....on mi, że tak, u osób szczupłych tak...
    dziwna sprawa... zjem i się położę...muszę A. zagonić do jakiegoś masażu wieczorem...popłakusiam mu trochę hehehehehe....

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to połóż się, poczytaj jakąś romatyczną książkę o bieganiu po łące, motylkach, tańcu, będziesz miała namiastkę tego czego Ci się chce. Zawsze to coś ;)

Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • smarta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica no ja na luteinie jestem bo mnie denerwują te długie cykle - także spoko, gdyby nie to byśmy pewnie łeb w łeb szły :)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obiadek zjedzony, macie rację - idę się położyć...zobaczymy ile wytrzymam hehehe..miłego popołudnia:)

Nasturcja lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq współczuje bólów krzyża niestety wiem co to znaczy, teraz na szczęście jeszcze ich nie ma, leż jak możesz i odpoczywaj

Witaj Morelko wśród nas

Ania śliczne zaproszenie

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Morelka.
    Chcialam tylko powiedziec, ze ja tez chodze bez majtek po domu. No dobra, czasami ubiore jak mam duzo sluzu. A tak to sobie hasam bez.
    Jennifer Lopez podobno nago chodzi po domu i ma dwojke dzieci. Wiec spoko :)

marissith, Tamka lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A lataj Nastka z gołą dupą...lataj...Jak Cię jakiś wściekły filipiński pająk w nią uchamra to zobaczysz jak będziesz piszczeć i po moje majtki z golfem lecieć :)

Nasturcja, justta, Anuśka, marissith, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    A lataj Nastka z gołą dupą...lataj...Jak Cię jakiś wściekły filipiński pająk w nią uchamra to zobaczysz jak będziesz piszczeć i po moje majtki z golfem lecieć :)
    Nie mamy tu pajakow w domu :D
    Ale sa karaluchy. Czasem jakis gigantyczny wejdzie z dworu. One lataja!!! :/

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezus Maria!, tu też są. Taki klimat, nienawidzę sku*wysynów. Ale latających jeszcze nie widziałam :/ Bleeeeee

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja to lepiej leć po te majtki ;-) bo jak cie taki karaluch wychaczy to dzięki

Malenka jak masz ochotę na piwko zimne to dawaj do mnie dzisiaj właśnie kupiłam sobie radlera 0% zaraz dam do zamrażarki na chwilę to będzie zimny że hej ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:03

Nenaaa, Nasturcja, Malenq lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nencia, lataja, lataja. To chyba jakas odmiana azjatycka. Sa naprawde duze. Ostatnio siedze sobie na kibelku, chce brac papier, ktory wisi obok a tam na papierze karaluch sobie wypoczywa. Jak zaczelam krzyczec! Malza zawolalam i ucieklam, a to bydle sobie zaczelo nieudolnie fruwac po lazience.
    Malz potraktowal bydle moimi japonkami :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:09

Tamka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do zafasolkowanych : jakie macie szyjki? Pytam bo moja po raz pierwszy jest zupełnie inna niż zazwyczaj. Zawsze aż do @ była miękka i półotwarta a teraz zrobiła się twarda i zamknięta. Piszą w internetach że podczas ciąży powinna być rozpulchniona a moja twarda jak nos :/

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra Nastka, tutaj właśnie tylko latem się pojawiają, niedługo zacznie się na nie sezon :) Okropieństwo. Mają warunki do rozmnażania w takim ciepłym i wilgotnym klimacie. Pieprzone insekty!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:15

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, od dawna nie sprawdzałam, boję się tam grzebać teraz, ale przed terminem @ była raczej nisko i zamknięta. Zara zobaczę delikatnie może, bo też mnie to ciekawi :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenuś może nie grzebaj tam za bardzo...

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, tak na szybciutko sprawdziłam, bo dokładniej to się boję, moja nie jest na pewno wysoko i miękka też nie jest . Ale ja się mogę nie znać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:23

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 364 365 366 367 368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ