My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykrokodylku nawet nie wiem od czego, nogi mi odejmuje, zginać się nie mogę, nawet jak leżę to przekręcić się na bok nie dam rady
wczoraj było ok. a dzisiaj taki numer uhmmm.....a takie ładne słoneczko wyszło, chwasty przydałoby się popielić, truskawki wybrać, zioła pościnać na suszenie....a ja nie dam rady ... buuuuu jak nie urok to !@#@%$%^%^&%^...... bo jak mdłości minęły to krzyż złapało....i znowu maruda się włączyła...
gulasz się pichci....mąż krzesło na kółkach do kuchni przeniósł cobym mogła chociaż cosik ugotować, bo stać nie mogę....
-
nick nieaktualnyA mnie się tańczyć chce, hasać i ganiać za motylami - od dwóch dni mdłości nie mam ---- a tu ten krzyż....Nenaaa hahaha no urósł ale nie ciąży...pytałam się gina wczoraj czy to normalne, żeby w 8tyg taki brzuch wyskoczył....on mi, że tak, u osób szczupłych tak...
dziwna sprawa... zjem i się położę...muszę A. zagonić do jakiegoś masażu wieczorem...popłakusiam mu trochę hehehehehe.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Morelka.
Chcialam tylko powiedziec, ze ja tez chodze bez majtek po domu. No dobra, czasami ubiore jak mam duzo sluzu. A tak to sobie hasam bez.
Jennifer Lopez podobno nago chodzi po domu i ma dwojke dzieci. Wiec spokomarissith, Tamka lubią tę wiadomość
-
A lataj Nastka z gołą dupą...lataj...Jak Cię jakiś wściekły filipiński pająk w nią uchamra to zobaczysz jak będziesz piszczeć i po moje majtki z golfem lecieć
Nasturcja, justta, Anuśka, marissith, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:A lataj Nastka z gołą dupą...lataj...Jak Cię jakiś wściekły filipiński pająk w nią uchamra to zobaczysz jak będziesz piszczeć i po moje majtki z golfem lecieć
Ale sa karaluchy. Czasem jakis gigantyczny wejdzie z dworu. One lataja!!! -
Nasturcja to lepiej leć po te majtki
bo jak cie taki karaluch wychaczy to dzięki
Malenka jak masz ochotę na piwko zimne to dawaj do mnie dzisiaj właśnie kupiłam sobie radlera 0% zaraz dam do zamrażarki na chwilę to będzie zimny że hejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:03
Nenaaa, Nasturcja, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNencia, lataja, lataja. To chyba jakas odmiana azjatycka. Sa naprawde duze. Ostatnio siedze sobie na kibelku, chce brac papier, ktory wisi obok a tam na papierze karaluch sobie wypoczywa. Jak zaczelam krzyczec! Malza zawolalam i ucieklam, a to bydle sobie zaczelo nieudolnie fruwac po lazience.
Malz potraktowal bydle moimi japonkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:09
Tamka lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do zafasolkowanych : jakie macie szyjki? Pytam bo moja po raz pierwszy jest zupełnie inna niż zazwyczaj. Zawsze aż do @ była miękka i półotwarta a teraz zrobiła się twarda i zamknięta. Piszą w internetach że podczas ciąży powinna być rozpulchniona a moja twarda jak nos
-
Masakra Nastka, tutaj właśnie tylko latem się pojawiają, niedługo zacznie się na nie sezon
Okropieństwo. Mają warunki do rozmnażania w takim ciepłym i wilgotnym klimacie. Pieprzone insekty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:15