X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Justta! Nasi czarni bracia są z nas dumni :D Ja łańcuchy zdjęłam, coby nie obciążać się niepotrzebnie teraz ;)

Tamka, marissith lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Hejka ja już po obiedzie zjadłam żurek z jajeczkiem i leżę, a też mam dresy na sobie a co ;-) dres wygodny jest ;-)
    Nie no... Wy chyba będziecie musiały mi tu co miesiąc jakieś wałówy z Polski przywozić. Normalnie tak mnie kusicie, że ja oszaleję zaraz. A tak w ogóle, bigosu mi się chce. Ale ze słodkiej kapusty :P
    Chyba zrobię w sobotę. Ale będzie jazda :D

Tamka lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa dobrze nie można dźwigać za dużo ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Tamka w jednym tak w drugim nie - więc tak czy siak jeden choć powinien byc widoczny

No dobra, to może ja jestem ciemna masa i nie wiem gdzie tego szukać?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    A nie wiem czemu nie możesz, ale na działce tego nie zmienie - pokombinuje jak wrócę. Moje cykle trwają ile chcą - ostatnio to 30-35 dni ale bywały i 40 i 60 i 16 dniowe - takze wybierz dowolną liczbę :) a poprzedni cykl wydaję mi się że też miałyśmy podobny :)

To dokładnie tak jak u mnie.

Czyli możemy jeszcze żywić nadzieję że będzie długi cykl i późna owulka. ;]

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No dobra, to może ja jestem ciemna masa i nie wiem gdzie tego szukać?

Krokodyl, sprawdziłam - ja też mam tylko jeden wykres Smarty więc to chyba program coś blokuje

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Ejjj, ja jestem ten dresiarz, właśnie je mam na sobie! Także uważać na słowa lalunie :D :D :D Nooo!, i najchętniej chodziłabym ubrana jak murzyński raper, nie chodzę, ale chciałabym, a co! No i nie jestem zajebistą laską :( wtf063.gif
    WTF?!

Nena ty to nawet w podartych gaciach będziesz zajebista ;)
    też mam dresy, mam nawet dresową spódnicę, a co?! na dzielni dresiarskiej też mieszkam i aż mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę te laski, w jednym ręku fajka, w drugim browarek a brzuchol jakiś 8-9 m-c ;(

Tamka, Anuśka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    na dzielni dresiarskiej też mieszkam i aż mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę te laski, w jednym ręku fajka, w drugim browarek a brzuchol jakiś 8-9 m-c ;(
    Ja w pierwszej ciąży miałam takiego smaka na wódkę (taką zwykłą czystą) że sama byłam w szoku. Moczyłam paluszki jak dziecko i oblizywałam, albo obwąchiwałam mężowi kieliszek gdy byliśmy na jakiejś imprezie :D

Nenaaa, Tamka, marissith lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żal Mariss...żal...I takie to pewnie nie wiedzą co to owulacja, termometr i śluz...a człowiek się tak nagimnastykować musiał :/

marissith lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam ochotę na piwo..takie mega zimne piwo:)
    drzemka była...

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patologia z reguly sie rozmnaza na potege. I to wlasnie takie kobiety sa najbardziej plodne! Nie rozumiem tego swiata, ale widocznie tak musi byc. Chyba kazdy z nas zna jakies rodziny alkoholikow gdzie jest po szescioro albo i wiecej dzieci... Sad but true :(

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba wynika z tego, że one zwyczajnie o ciąży nie myślą, tak naprawdę nie stresują się niczym, żyją na mega luzie, to musi być to, bo nie wierzę, żeby były okazami zdrowia i miały piękne zdrowe zęby :/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kudę... Popsute uzębienie, alkohol, fajki albo inne dragi i płodne jak króliki... Laski a może my zbyt zdrowe i porządne jesteśmy?

marissith, Tamka, Nenaaa, Naadame lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślę, że one rzadko kiedy trzeźwieją... może to jest wyjście z sytuacji, poprostu trzeba pić ;)
    Anuśka to co robiłaś, to już prawdziwa patologia... żeby staremu kieliszek wódki obwąchiwać :D mało się nie posikałam ze śmiechu jak to sobie wyobraziłam :D

Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Laski a może my zbyt zdrowe i porządne jesteśmy?

to co sugerujesz? :P w sumie jak trzeba, to mogę zacząć pić, łajdaczyć się nie za bardzo mam ochotę, najbardziej (nie)stety lubię mojego małża :P mogę też trochę nie chodzić do dentysty i nie wiem - nie myć się? tfu

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • morelka Koleżanka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Czytam was od dawna i postanowilam dolaczyc :) Mi rowniez niestety stuknela juz 30 a dzieciaczka nadal brak :/ Z kazdym cyklem robie sie bardziej nerwowa i zmeczona tym wszystkim :/

Nenaaa lubi tę wiadomość

Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka witaj w klubie (niestety)
    i rób od razu jak Nena, łaziła bez majtek i od razu jest w ciąży. Aż się dziwię, że sama na to wcześniej nie wpadłam... Genialne w swojej prostocie ;) A i seks bez zabezpieczeń trzeba uprawiać...
    O matko, mam dość, głupoty już piszę

Tamka, Anuśka, Nenaaa, Nasturcja lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morelka witamy wśród nas. Podenerwujemy się razem. ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    to co sugerujesz? :P w sumie jak trzeba, to mogę zacząć pić, łajdaczyć się nie za bardzo mam ochotę, najbardziej (nie)stety lubię mojego małża :P mogę też trochę nie chodzić do dentysty i nie wiem - nie myć się? tfu
    Łajdaczyć się mogę (ale z mężem tylko)w miasto nie pójdę bo mieszkam na wsi a po sąsiedzku kościół ;)więc mi dupsko obrobią w momencie. Zęby mam wszystkie zdrowe a nie myć nie dam rady... a już nie myć się - nie ma takiej opcji :)
    Zostaje nam chyba tylko ten termometr i śluz ;D

Tamka, marissith, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Morelka witaj w klubie (niestety)
    i rób od razu jak Nena, łaziła bez majtek i od razu jest w ciąży. Aż się dziwię, że sama na to wcześniej nie wpadłam... Genialne w swojej prostocie ;) A i seks bez zabezpieczeń trzeba uprawiać...
    O matko, mam dość, głupoty już piszę

Przepraszam. Bez majtek chodziłam ja.
    Nena ma majtki z golfem.

marissith, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ