My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Hejka ja już po obiedzie zjadłam żurek z jajeczkiem i leżę, a też mam dresy na sobie a co
dres wygodny jest
Chyba zrobię w sobotę. Ale będzie jazdaTamka lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:A nie wiem czemu nie możesz, ale na działce tego nie zmienie - pokombinuje jak wrócę. Moje cykle trwają ile chcą - ostatnio to 30-35 dni ale bywały i 40 i 60 i 16 dniowe - takze wybierz dowolną liczbę
a poprzedni cykl wydaję mi się że też miałyśmy podobny
To dokładnie tak jak u mnie.
Czyli możemy jeszcze żywić nadzieję że będzie długi cykl i późna owulka. ;] -
nick nieaktualnyNenaaa wrote:
Nena ty to nawet w podartych gaciach będziesz zajebista
też mam dresy, mam nawet dresową spódnicę, a co?! na dzielni dresiarskiej też mieszkam i aż mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę te laski, w jednym ręku fajka, w drugim browarek a brzuchol jakiś 8-9 m-c ;(Tamka, Anuśka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:na dzielni dresiarskiej też mieszkam i aż mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę te laski, w jednym ręku fajka, w drugim browarek a brzuchol jakiś 8-9 m-c ;(
Nenaaa, Tamka, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatologia z reguly sie rozmnaza na potege. I to wlasnie takie kobiety sa najbardziej plodne! Nie rozumiem tego swiata, ale widocznie tak musi byc. Chyba kazdy z nas zna jakies rodziny alkoholikow gdzie jest po szescioro albo i wiecej dzieci... Sad but true
-
nick nieaktualnyja myślę, że one rzadko kiedy trzeźwieją... może to jest wyjście z sytuacji, poprostu trzeba pić
Anuśka to co robiłaś, to już prawdziwa patologia... żeby staremu kieliszek wódki obwąchiwaćmało się nie posikałam ze śmiechu jak to sobie wyobraziłam
Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Laski a może my zbyt zdrowe i porządne jesteśmy?
to co sugerujesz?w sumie jak trzeba, to mogę zacząć pić, łajdaczyć się nie za bardzo mam ochotę, najbardziej (nie)stety lubię mojego małża
mogę też trochę nie chodzić do dentysty i nie wiem - nie myć się? tfu
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Czytam was od dawna i postanowilam dolaczyc
Mi rowniez niestety stuknela juz 30 a dzieciaczka nadal brak
Z kazdym cyklem robie sie bardziej nerwowa i zmeczona tym wszystkim
Nenaaa lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
nick nieaktualnyMorelka witaj w klubie (niestety)
i rób od razu jak Nena, łaziła bez majtek i od razu jest w ciąży. Aż się dziwię, że sama na to wcześniej nie wpadłam... Genialne w swojej prostocieA i seks bez zabezpieczeń trzeba uprawiać...
O matko, mam dość, głupoty już piszęTamka, Anuśka, Nenaaa, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:to co sugerujesz?
w sumie jak trzeba, to mogę zacząć pić, łajdaczyć się nie za bardzo mam ochotę, najbardziej (nie)stety lubię mojego małża
mogę też trochę nie chodzić do dentysty i nie wiem - nie myć się? tfu
Zostaje nam chyba tylko ten termometr i śluzTamka, marissith, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Morelka witaj w klubie (niestety)
i rób od razu jak Nena, łaziła bez majtek i od razu jest w ciąży. Aż się dziwię, że sama na to wcześniej nie wpadłam... Genialne w swojej prostocieA i seks bez zabezpieczeń trzeba uprawiać...
O matko, mam dość, głupoty już piszę
Przepraszam. Bez majtek chodziłam ja.
Nena ma majtki z golfem.marissith, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość