X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Justta! Nasi czarni bracia są z nas dumni :D Ja łańcuchy zdjęłam, coby nie obciążać się niepotrzebnie teraz ;)

Tamka, marissith lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Hejka ja już po obiedzie zjadłam żurek z jajeczkiem i leżę, a też mam dresy na sobie a co ;-) dres wygodny jest ;-)
    Nie no... Wy chyba będziecie musiały mi tu co miesiąc jakieś wałówy z Polski przywozić. Normalnie tak mnie kusicie, że ja oszaleję zaraz. A tak w ogóle, bigosu mi się chce. Ale ze słodkiej kapusty :P
    Chyba zrobię w sobotę. Ale będzie jazda :D

Tamka lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa dobrze nie można dźwigać za dużo ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Tamka w jednym tak w drugim nie - więc tak czy siak jeden choć powinien byc widoczny

No dobra, to może ja jestem ciemna masa i nie wiem gdzie tego szukać?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    A nie wiem czemu nie możesz, ale na działce tego nie zmienie - pokombinuje jak wrócę. Moje cykle trwają ile chcą - ostatnio to 30-35 dni ale bywały i 40 i 60 i 16 dniowe - takze wybierz dowolną liczbę :) a poprzedni cykl wydaję mi się że też miałyśmy podobny :)

To dokładnie tak jak u mnie.

Czyli możemy jeszcze żywić nadzieję że będzie długi cykl i późna owulka. ;]

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No dobra, to może ja jestem ciemna masa i nie wiem gdzie tego szukać?

Krokodyl, sprawdziłam - ja też mam tylko jeden wykres Smarty więc to chyba program coś blokuje

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Ejjj, ja jestem ten dresiarz, właśnie je mam na sobie! Także uważać na słowa lalunie :D :D :D Nooo!, i najchętniej chodziłabym ubrana jak murzyński raper, nie chodzę, ale chciałabym, a co! No i nie jestem zajebistą laską :( wtf063.gif
    WTF?!

Nena ty to nawet w podartych gaciach będziesz zajebista ;)
    też mam dresy, mam nawet dresową spódnicę, a co?! na dzielni dresiarskiej też mieszkam i aż mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę te laski, w jednym ręku fajka, w drugim browarek a brzuchol jakiś 8-9 m-c ;(

Tamka, Anuśka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    na dzielni dresiarskiej też mieszkam i aż mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę te laski, w jednym ręku fajka, w drugim browarek a brzuchol jakiś 8-9 m-c ;(
    Ja w pierwszej ciąży miałam takiego smaka na wódkę (taką zwykłą czystą) że sama byłam w szoku. Moczyłam paluszki jak dziecko i oblizywałam, albo obwąchiwałam mężowi kieliszek gdy byliśmy na jakiejś imprezie :D

Nenaaa, Tamka, marissith lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żal Mariss...żal...I takie to pewnie nie wiedzą co to owulacja, termometr i śluz...a człowiek się tak nagimnastykować musiał :/

marissith lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam ochotę na piwo..takie mega zimne piwo:)
    drzemka była...

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patologia z reguly sie rozmnaza na potege. I to wlasnie takie kobiety sa najbardziej plodne! Nie rozumiem tego swiata, ale widocznie tak musi byc. Chyba kazdy z nas zna jakies rodziny alkoholikow gdzie jest po szescioro albo i wiecej dzieci... Sad but true :(

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba wynika z tego, że one zwyczajnie o ciąży nie myślą, tak naprawdę nie stresują się niczym, żyją na mega luzie, to musi być to, bo nie wierzę, żeby były okazami zdrowia i miały piękne zdrowe zęby :/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kudę... Popsute uzębienie, alkohol, fajki albo inne dragi i płodne jak króliki... Laski a może my zbyt zdrowe i porządne jesteśmy?

marissith, Tamka, Nenaaa, Naadame lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślę, że one rzadko kiedy trzeźwieją... może to jest wyjście z sytuacji, poprostu trzeba pić ;)
    Anuśka to co robiłaś, to już prawdziwa patologia... żeby staremu kieliszek wódki obwąchiwać :D mało się nie posikałam ze śmiechu jak to sobie wyobraziłam :D

Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Laski a może my zbyt zdrowe i porządne jesteśmy?

to co sugerujesz? :P w sumie jak trzeba, to mogę zacząć pić, łajdaczyć się nie za bardzo mam ochotę, najbardziej (nie)stety lubię mojego małża :P mogę też trochę nie chodzić do dentysty i nie wiem - nie myć się? tfu

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • morelka Koleżanka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Czytam was od dawna i postanowilam dolaczyc :) Mi rowniez niestety stuknela juz 30 a dzieciaczka nadal brak :/ Z kazdym cyklem robie sie bardziej nerwowa i zmeczona tym wszystkim :/

Nenaaa lubi tę wiadomość

Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka witaj w klubie (niestety)
    i rób od razu jak Nena, łaziła bez majtek i od razu jest w ciąży. Aż się dziwię, że sama na to wcześniej nie wpadłam... Genialne w swojej prostocie ;) A i seks bez zabezpieczeń trzeba uprawiać...
    O matko, mam dość, głupoty już piszę

Tamka, Anuśka, Nenaaa, Nasturcja lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morelka witamy wśród nas. Podenerwujemy się razem. ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    to co sugerujesz? :P w sumie jak trzeba, to mogę zacząć pić, łajdaczyć się nie za bardzo mam ochotę, najbardziej (nie)stety lubię mojego małża :P mogę też trochę nie chodzić do dentysty i nie wiem - nie myć się? tfu
    Łajdaczyć się mogę (ale z mężem tylko)w miasto nie pójdę bo mieszkam na wsi a po sąsiedzku kościół ;)więc mi dupsko obrobią w momencie. Zęby mam wszystkie zdrowe a nie myć nie dam rady... a już nie myć się - nie ma takiej opcji :)
    Zostaje nam chyba tylko ten termometr i śluz ;D

Tamka, marissith, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Morelka witaj w klubie (niestety)
    i rób od razu jak Nena, łaziła bez majtek i od razu jest w ciąży. Aż się dziwię, że sama na to wcześniej nie wpadłam... Genialne w swojej prostocie ;) A i seks bez zabezpieczeń trzeba uprawiać...
    O matko, mam dość, głupoty już piszę

Przepraszam. Bez majtek chodziłam ja.
    Nena ma majtki z golfem.

marissith, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ