My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
morelka wrote:Czesc dziewczyny. Czytam was od dawna i postanowilam dolaczyc
Mi rowniez niestety stuknela juz 30 a dzieciaczka nadal brak
Z kazdym cyklem robie sie bardziej nerwowa i zmeczona tym wszystkim
Morelka dobrze trafiłaś. Witamy serdelecznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny za przyjecie
ja rowniez sie zastanawiam jak to jest ze niektore kobiety nie chcac dzieci maja je po 3-4 i nie sa w stanie ich utrzymac itp a nam nie udaje sie miec nawet 1. Zycie jest niesprawiedliwe ehhh
Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
-
cóż, ja również naszam majtki z golfem i jak na razie - lipa więc chyba trzeba być Neną po prostu
mari, nie widać majcioch! i nawet linka nie mogę skopiowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 14:37
Nenaaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Hej lasencje! Bolą mnie (*)(*) i tym razem prawy jajnik. Nie rozumiem dlaczego, skoro w tym cyklu naparzał mnie tylko lewy, wiec byłam pewna, że owu przyjdzie z lewej strony. Teraz jestem confused i nic nie wiem.
Będą bliźniaki? Może mam owulkę z dwóch stron? Hehe
A powidła śliwkowe uwielbiam i strasznie mnie maltretujecie tymi pysznościami! Niedobre wy!
Ania, przykro mi, że małpa nadeszła. A już myślałam, że coś z tego będzieAle nie jesteś zła ani nic? :*
Tamka, faktycznie takie smutne minki na wieści o ciąży jakoś dziwnie brzmią na tym forum.
Nie wysterylizowaliście suni? Chyba tak będzie najlepiej, bo się biedulka zamęczy z tymi porodami. Życzę Ci, żeby szczeniaki szybko trafiły do dobrych domów.
O! Teraz lewy mnie boli. Jaja jak berety.eheheh
ja odkad wiemy na czym stoimy przyjmuje kazda@ ze spokojem
dzis pochodzilam z wozkiembo moj siosttrzeniec przyjechal mnie zaprosic na jego chrzciny
heheh
moj kochan y slodziaczek Marceli
łeb mi nawala.. brzuch torche
Ale rozmowa przebiegla pomyslniei mozliee ze juz w pon/wt podpisze umowe o wspopracy
Krokodylica, Tamka, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa, Tamka, Malenq, marissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
No cóż po prostu moje wykresy są tajne przez poufne
Witaj Morelko
Ja siedzę na działce, choć siedzę to za duże słowo bo pół dnia chwasty wyrywam, ale bóle @ zaczynam mieć. No chyba że to z głodu bo teściowa schabowe smaży i od zapachu aż ślinka cieknie
******************************GANG18+*****************************