X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za pół godzinki śmigam na moto do tej rodzinki.
    Także pewnie nadrobię Was jutro z rana albo dziś późną nocą. :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff... Nena kto się będzie znał jak nie Ty.... Pocieszyłaś mnie... Może są jakieś szanse dla mnie jeszcze ;D

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ja za pół godzinki śmigam na moto do tej rodzinki.
    Także pewnie nadrobię Was jutro z rana albo dziś późną nocą. :)
    No to szczęśliwej podróży, grzecznie tam, i miłego spotkania ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bą włajaż Krokodylku ;D Miłej zabawy :)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Uffff... Nena kto się będzie znał jak nie Ty.... Pocieszyłaś mnie... Może są jakieś szanse dla mnie jeszcze ;D
    No pewka, że są, co Ty se myślisz, nie ma @, szanse są ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka Twój wykres wygląda bardzo obiecująco. :)
    Przewiduję zielonego kropka. :)

A dziewczynki szczęśliwa podróż się przyda, bo tak jak pisałam wcześniej od jakiegoś tygodnia zachowuję się jak łamaga. ;/

Anuśka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. Prawy cycek mnie boli. :/

Nasturcja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena nic tam sobie nie grzeb :*
    Zaciazylas juz, teraz badz grzeczna ;) ;)

A moze mi ktoras dobra duszyczka powiedziec dlaczego ja mialam wczoraj taki duzy spadek i dzis znowu w gore? Dopiero 10 dc. Co to jest?

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    PS. Prawy cycek mnie boli. :/
    A to skubaniec..no nie wiem co poradzić :D

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Nena nic tam sobie nie grzeb :*
    Zaciazylas juz, teraz badz grzeczna ;) ;)

A moze mi ktoras dobra duszyczka powiedziec dlaczego ja mialam wczoraj taki duzy spadek i dzis znowu w gore? Dopiero 10 dc. Co to jest?

W pierwszej fazie cyklu zazwyczaj cudaczne są temperatury. Ostatnio oglądałam wykresy i zauważyłam że większość ma pierwszą fazę zwichrowaną :)

• Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaproponuję małżowi, żeby mi wymasował. Ale to jak wrócimy.
    Nasturcja ja nic nie poradzę z tą tempką bo się nie znam.

• Nenaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, trza poczekać jeszcze trochę, ze dwie tempki, jak będą wysokie, to może to owulejszyn :) Ale to jeszcze nic pewnego. Poczekamy :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze w tym cyklu nie bede miala takich gorek i dolin. Teraz mierze dowcipnie i licze na stabilnosc temperatur :)
    No dzieki dziewoje, dzieki. Chyba sobie jutro walne testa owulacyjnego. Jeszcze 4 mi sie zostaly. ;)

• justta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka właśnie sobie zagrzebałam specjalnie dla ciebie i szyjkę mam twardą i nisko jest ale w środku naokoło wszystko rozpulchnione że miejsca nie ma normalnie ;-) w poprzednim cyklu sprawdzałam i miałam ciągle wysoko szyjkę a z dwa dni przed @ się obniżyła, ale nie miałam tak naokoło rozpulchnionego jak teraz, a ja to rozpulnienie moje już po owu zauważyłam

Anuśka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Anuśka właśnie sobie zagrzebałam specjalnie dla ciebie i szyjkę mam twardą i nisko jest ale w środku naokoło wszystko rozpulchnione że miejsca nie ma normalnie ;-) w poprzednim cyklu sprawdzałam i miałam ciągle wysoko szyjkę a z dwa dni przed @ się obniżyła, ale nie miałam tak naokoło rozpulchnionego jak teraz, a ja to rozpulnienie moje już po owu zauważyłam
    O widzisz Justka, to mam tak jak Ty, szyjka podobnie i rozpulchnione wszystko, termometr nie wchodzi za bardzo ;) Nie pcham go już, tylko ociupinkę wkładam :) Niedługo przestanę mierzyć tą tempkę chyba :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa ja też przestanę mierzyć już ;-) i nie wpychaj już tego termometru sobie ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Nenaa ja też przestanę mierzyć już ;-) i nie wpychaj już tego termometru sobie ;-)
    Robisz betę Justa? Ja postanowiłam, że nie. Przegadaliśmy to z moim M. i stwierdziliśmy, że szkoda nerwów. Złego przyrostu czy spadku, nie da się niczym "naprawić" ani cofnąć, więc oszczędzę sobie betę. Czekam po prostu na to co lekarz powie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:57

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu jezu... To ja też tak mam że ledwo paluszek wchodzi :) Dzięki dziewczyny :) Co ja bym bez Was zrobiła :)

Nenaaa, justta, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa ja betę zrobiłam tylko jedną, jeszcze przed wizytą u gina...kolejnej nie robiłam, aby się nie denerwować i nie latać co dwa dni....gin powiedział, że podziwia, bo u niego cudem graniczy namówienie pacjentki żeby nie robiła Bety - on z tych ginów, co nie jest zwolennikiem tego badania....

leżeni jeszcze pogorszyło ból krzyża, więc teraz siedzę prosto i się nie ruszam....
    przestańcie sobie już grzebać tu i tam...anuśka szyjka przed samą @ i przed ciążą jest identycznie rozpulchniona, nawet gin nie pozna po szyjce...więc spokojnie...jak @ nie ma to SZANSE zawsze są:), a i tempkę masz ładną...:)

Nenaaa, Anuśka, justta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki zafasolkowane, jesteście już na belly? Jak tam jest? Fajne towarzystwo? Bo niedawno ktoś na jakimś wątku pisał, że tam na belly to już jest taka paczka ciężarówek i te nowe są olewane.

‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ