My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Nena nic tam sobie nie grzeb :*
Zaciazylas juz, teraz badz grzeczna
A moze mi ktoras dobra duszyczka powiedziec dlaczego ja mialam wczoraj taki duzy spadek i dzis znowu w gore? Dopiero 10 dc. Co to jest?
W pierwszej fazie cyklu zazwyczaj cudaczne są temperatury. Ostatnio oglądałam wykresy i zauważyłam że większość ma pierwszą fazę zwichrowaną -
nick nieaktualny
-
Anuśka właśnie sobie zagrzebałam specjalnie dla ciebie i szyjkę mam twardą i nisko jest ale w środku naokoło wszystko rozpulchnione że miejsca nie ma normalnie
w poprzednim cyklu sprawdzałam i miałam ciągle wysoko szyjkę a z dwa dni przed @ się obniżyła, ale nie miałam tak naokoło rozpulchnionego jak teraz, a ja to rozpulnienie moje już po owu zauważyłam
Anuśka lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Anuśka właśnie sobie zagrzebałam specjalnie dla ciebie i szyjkę mam twardą i nisko jest ale w środku naokoło wszystko rozpulchnione że miejsca nie ma normalnie
w poprzednim cyklu sprawdzałam i miałam ciągle wysoko szyjkę a z dwa dni przed @ się obniżyła, ale nie miałam tak naokoło rozpulchnionego jak teraz, a ja to rozpulnienie moje już po owu zauważyłam
Nie pcham go już, tylko ociupinkę wkładam
Niedługo przestanę mierzyć tą tempkę chyba
-
justta wrote:Nenaa ja też przestanę mierzyć już
i nie wpychaj już tego termometru sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 16:57
-
nick nieaktualnyNenaa ja betę zrobiłam tylko jedną, jeszcze przed wizytą u gina...kolejnej nie robiłam, aby się nie denerwować i nie latać co dwa dni....gin powiedział, że podziwia, bo u niego cudem graniczy namówienie pacjentki żeby nie robiła Bety - on z tych ginów, co nie jest zwolennikiem tego badania....
leżeni jeszcze pogorszyło ból krzyża, więc teraz siedzę prosto i się nie ruszam....
przestańcie sobie już grzebać tu i tam...anuśka szyjka przed samą @ i przed ciążą jest identycznie rozpulchniona, nawet gin nie pozna po szyjce...więc spokojnie...jak @ nie ma to SZANSE zawsze są, a i tempkę masz ładną...
Nenaaa, Anuśka, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny