X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe nawet ten sam dc mamy. :D

• smarta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem czemu nie możesz, ale na działce tego nie zmienie - pokombinuje jak wrócę. Moje cykle trwają ile chcą - ostatnio to 30-35 dni ale bywały i 40 i 60 i 16 dniowe - takze wybierz dowolną liczbę :) a poprzedni cykl wydaję mi się że też miałyśmy podobny :)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • smarta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, odpalilam ustawienia, mam udostepnione, mam cie w przyjaciolkach -nie wiem czemu nie widzisz :(

p19uskjof9zg2kip.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Kurcze, odpalilam ustawienia, mam udostepnione, mam cie w przyjaciolkach -nie wiem czemu nie widzisz :(
    Smarta, a poprzednie cykle masz udostępnione? bo każdy trzeba z osobna udostępnić

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • smarta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka no właśnie to sprawdzałam i mam.

p19uskjof9zg2kip.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero zobaczyłam pytania do mnie z wczoraj. Przepraszam dziołchy :)

Anastazja, żyje się w miarę ok, tylko jedynym problemem są właśnie te upały połączone z dużą wilgotnością powietrza, więc ciężko się tu poruszać po ulicy ot tak sobie. Ciężko coś ugotować, bo w kuchni klimy nie ma, a jak zacznę gotowanie to temperatura tak sobie oscyluje około 40 stopni. Jak już kończę gotować to jestem cała mokra i nawet jeść się już nie chce. Niestety,nasza kuchnia jest ślepa, tzn bez okna, wielkości 2x3 metry. Ciężko jest.
    Językiem urzędowym jest tagalog i angielski. W innych miastach są inne języki, np.w Cebu jest cebuański. W zasadzie każda prowincja ma swój własny język.
    Ale i tak wszyscy znają angielski. Lekcje w szkołach są też po angielsku, więc no problem. Inglisz jednak przeważa.

Tamcia, mój mąż ma rodziców z Indii ;)
    Jego mama jest dość wysoka jak na indyjskie standardy. Ma 170 cm wzrostu. Teść jest niski, bo tylko 172-173. I od teścia strony raczej niewysocy są. Za to rodzina teściowej wysoka. Oprócz niej wszystkie jej siostry też tak z 170 wzrostu mają i jej jedyny brat prawie 185. Rodzice teściowej też dość wysocy byli.
    No a mój mąż to już najwyższy się udał, bo 190. I dobrze. Mam nadzieję, że nasze dziecko odziedziczy wzrost po tatusiu, bo u mnie w rodzinie to wszyscy z metra cięci. :P

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i u mnie zawitało słoneczko....Nasturcja dziękis:) dhl się postarał:)

Nasturcja lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Tamka no właśnie to sprawdzałam i mam.
    no to nie wiem... a w poprzednich masz owulkę też ręczne wyznaczoną? bo chyba wtedy ovu nie pozwala na udostępnienie wykresów i widać tylko aktualny...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • smarta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka w jednym tak w drugim nie - więc tak czy siak jeden choć powinien byc widoczny

p19uskjof9zg2kip.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam chwilę czasu to chciałam jeszcze napisać o mojej wizycie u gin.
    Zlecił mi badania:
    Morfologia, Mocz, Glukoza
    Wr
    IgG w kier. CMV
    HIV, HCV

i we wrześniu w 3 d.c.
    E2, FSH, LH, PRL
    wtedy też monitoring cyklu od 11 d.c.
    i badania nasienia u męża - WSS

do września mamy się wyluzować i wczuć w wakacyjny klimat

zastanawiam się tylko czemu nie miałam owulacji mimo, że powinnam mieć już kilka dni temu, miała któraś z was taką sytuację?

nie mam nawet kiedy przeczytać co pisałyście ;( są jakieś nowe bociany?

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to nie wiem, nic więcej nie wymyślę, ciemna masa jestem

obstawiam, że owu miałam wczoraj czyli lipa bo serduszek niet, w sumie cykl mam odpoczynkowy ale wiadomo, jak jest, główka pracuje ;)

mari, czasem podobno organizm się "rozmyśla" i robi drugie podejście do owu, tzn spowalnia wzrost pęcherzyków, estradiol przez chwilę jest na takim samym poziomie i dopiero później - bum, pęcherzyk pęka ;) może byłaś przeziębiona albo zestresowana? albo gdzieś w podróży? to wszystko ma wpływ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 13:06

marissith lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana ja całe życie żyje w stresie, ale to fakt w tym miesiącu wyjątkowo :( i co myślicie żeby męża na gwałt <3 czy dać mu spokój? już i tak się kłócimy wystarczająco często ;( jakie to porąbane, dresiarze się rozmnażają przez pączkowanie a ja, taka zajebista laska, nie mogę :( kurde no

Tamka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, jeśli Ty chcesz sunię wysterylizować to ona powinna choć raz mieć szczeniaki. Sunie, które zostały pozbawione możliwości urodzenia młodych dziwaczeją, robią się agresywne i są bardziej narażone na guzy i nowotwory. Generalnie szybciej odchodzą. Więc nie ma tego złego :)

Tamka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariss bierz męża gwałtem ;D szkoda tracić okazji...

Tamka, marissith lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    dresiarze się rozmnażają przez pączkowanie a ja, taka zajebista laska, nie mogę :( kurde no

Mari, wyjęłaś mi to z ust :P

marissith lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj, ja jestem ten dresiarz, właśnie je mam na sobie! Także uważać na słowa lalunie :D :D :D Nooo!, i najchętniej chodziłabym ubrana jak murzyński raper, nie chodzę, ale chciałabym, a co! No i nie jestem zajebistą laską :( wtf063.gif
    WTF?!

Tamka, Anuśka, justta, Nasturcja, marissith, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, do Ciebie to się w ogóle żadne kanony nie stosują :P jesteś tak zajebista, że w ogóle nie pytamy nawet, co masz na sobie ;) swoją drogą , łańcuszek masz gustowny

ale zawsze myślałam, że jesteś białą kobietą, a nie czarnym mężczyzną, szczególnie żeś w ciąży ale w czasach Conchity Kiełbasy nic mnie już nie zdziwi :P

Anuśka, Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa, no to chyba, że tak, uspokoiłam się :D

justta, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja już po obiedzie zjadłam żurek z jajeczkiem i leżę, a też mam dresy na sobie a co ;-) dres wygodny jest ;-)

Nenaaa, Anuśka, Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co Nena ma na sobie to nie łańcuszek a kieta! Taka raperska kieta :P

A Conchita fajna jest. Kibicowałam jej :) Specjalnie siedziałam całą noc, żeby obejrzeć Eurowizję i pośmiać się z ubijaczek masła ;)

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

‹‹ 361 362 363 364 365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ