My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie wiem czemu nie możesz, ale na działce tego nie zmienie - pokombinuje jak wrócę. Moje cykle trwają ile chcą - ostatnio to 30-35 dni ale bywały i 40 i 60 i 16 dniowe - takze wybierz dowolną liczbę
a poprzedni cykl wydaję mi się że też miałyśmy podobny
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyDopiero zobaczyłam pytania do mnie z wczoraj. Przepraszam dziołchy
Anastazja, żyje się w miarę ok, tylko jedynym problemem są właśnie te upały połączone z dużą wilgotnością powietrza, więc ciężko się tu poruszać po ulicy ot tak sobie. Ciężko coś ugotować, bo w kuchni klimy nie ma, a jak zacznę gotowanie to temperatura tak sobie oscyluje około 40 stopni. Jak już kończę gotować to jestem cała mokra i nawet jeść się już nie chce. Niestety,nasza kuchnia jest ślepa, tzn bez okna, wielkości 2x3 metry. Ciężko jest.
Językiem urzędowym jest tagalog i angielski. W innych miastach są inne języki, np.w Cebu jest cebuański. W zasadzie każda prowincja ma swój własny język.
Ale i tak wszyscy znają angielski. Lekcje w szkołach są też po angielsku, więc no problem. Inglisz jednak przeważa.
Tamcia, mój mąż ma rodziców z Indii
Jego mama jest dość wysoka jak na indyjskie standardy. Ma 170 cm wzrostu. Teść jest niski, bo tylko 172-173. I od teścia strony raczej niewysocy są. Za to rodzina teściowej wysoka. Oprócz niej wszystkie jej siostry też tak z 170 wzrostu mają i jej jedyny brat prawie 185. Rodzice teściowej też dość wysocy byli.
No a mój mąż to już najwyższy się udał, bo 190. I dobrze. Mam nadzieję, że nasze dziecko odziedziczy wzrost po tatusiu, bo u mnie w rodzinie to wszyscy z metra cięci.Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam chwilę czasu to chciałam jeszcze napisać o mojej wizycie u gin.
Zlecił mi badania:
Morfologia, Mocz, Glukoza
Wr
IgG w kier. CMV
HIV, HCV
i we wrześniu w 3 d.c.
E2, FSH, LH, PRL
wtedy też monitoring cyklu od 11 d.c.
i badania nasienia u męża - WSS
do września mamy się wyluzować i wczuć w wakacyjny klimat
zastanawiam się tylko czemu nie miałam owulacji mimo, że powinnam mieć już kilka dni temu, miała któraś z was taką sytuację?
nie mam nawet kiedy przeczytać co pisałyście ;( są jakieś nowe bociany?
-
no to nie wiem, nic więcej nie wymyślę, ciemna masa jestem
obstawiam, że owu miałam wczoraj czyli lipa bo serduszek niet, w sumie cykl mam odpoczynkowy ale wiadomo, jak jest, główka pracuje
mari, czasem podobno organizm się "rozmyśla" i robi drugie podejście do owu, tzn spowalnia wzrost pęcherzyków, estradiol przez chwilę jest na takim samym poziomie i dopiero później - bum, pęcherzyk pękamoże byłaś przeziębiona albo zestresowana? albo gdzieś w podróży? to wszystko ma wpływ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 13:06
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana ja całe życie żyje w stresie, ale to fakt w tym miesiącu wyjątkowo
i co myślicie żeby męża na gwałt
czy dać mu spokój? już i tak się kłócimy wystarczająco często ;( jakie to porąbane, dresiarze się rozmnażają przez pączkowanie a ja, taka zajebista laska, nie mogę
kurde no
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka, jeśli Ty chcesz sunię wysterylizować to ona powinna choć raz mieć szczeniaki. Sunie, które zostały pozbawione możliwości urodzenia młodych dziwaczeją, robią się agresywne i są bardziej narażone na guzy i nowotwory. Generalnie szybciej odchodzą. Więc nie ma tego złego
Tamka lubi tę wiadomość
-
Ejjj, ja jestem ten dresiarz, właśnie je mam na sobie! Także uważać na słowa lalunie
Nooo!, i najchętniej chodziłabym ubrana jak murzyński raper, nie chodzę, ale chciałabym, a co! No i nie jestem zajebistą laską
WTF?!Tamka, Anuśka, justta, Nasturcja, marissith, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nena, do Ciebie to się w ogóle żadne kanony nie stosują
jesteś tak zajebista, że w ogóle nie pytamy nawet, co masz na sobie
swoją drogą , łańcuszek masz gustowny
ale zawsze myślałam, że jesteś białą kobietą, a nie czarnym mężczyzną, szczególnie żeś w ciąży ale w czasach Conchity Kiełbasy nic mnie już nie zdziwiAnuśka, Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny