X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe nawet ten sam dc mamy. :D

• smarta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem czemu nie możesz, ale na działce tego nie zmienie - pokombinuje jak wrócę. Moje cykle trwają ile chcą - ostatnio to 30-35 dni ale bywały i 40 i 60 i 16 dniowe - takze wybierz dowolną liczbę :) a poprzedni cykl wydaję mi się że też miałyśmy podobny :)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • smarta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, odpalilam ustawienia, mam udostepnione, mam cie w przyjaciolkach -nie wiem czemu nie widzisz :(

p19uskjof9zg2kip.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Kurcze, odpalilam ustawienia, mam udostepnione, mam cie w przyjaciolkach -nie wiem czemu nie widzisz :(
    Smarta, a poprzednie cykle masz udostępnione? bo każdy trzeba z osobna udostępnić

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • smarta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka no właśnie to sprawdzałam i mam.

p19uskjof9zg2kip.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero zobaczyłam pytania do mnie z wczoraj. Przepraszam dziołchy :)

Anastazja, żyje się w miarę ok, tylko jedynym problemem są właśnie te upały połączone z dużą wilgotnością powietrza, więc ciężko się tu poruszać po ulicy ot tak sobie. Ciężko coś ugotować, bo w kuchni klimy nie ma, a jak zacznę gotowanie to temperatura tak sobie oscyluje około 40 stopni. Jak już kończę gotować to jestem cała mokra i nawet jeść się już nie chce. Niestety,nasza kuchnia jest ślepa, tzn bez okna, wielkości 2x3 metry. Ciężko jest.
    Językiem urzędowym jest tagalog i angielski. W innych miastach są inne języki, np.w Cebu jest cebuański. W zasadzie każda prowincja ma swój własny język.
    Ale i tak wszyscy znają angielski. Lekcje w szkołach są też po angielsku, więc no problem. Inglisz jednak przeważa.

Tamcia, mój mąż ma rodziców z Indii ;)
    Jego mama jest dość wysoka jak na indyjskie standardy. Ma 170 cm wzrostu. Teść jest niski, bo tylko 172-173. I od teścia strony raczej niewysocy są. Za to rodzina teściowej wysoka. Oprócz niej wszystkie jej siostry też tak z 170 wzrostu mają i jej jedyny brat prawie 185. Rodzice teściowej też dość wysocy byli.
    No a mój mąż to już najwyższy się udał, bo 190. I dobrze. Mam nadzieję, że nasze dziecko odziedziczy wzrost po tatusiu, bo u mnie w rodzinie to wszyscy z metra cięci. :P

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i u mnie zawitało słoneczko....Nasturcja dziękis:) dhl się postarał:)

Nasturcja lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Tamka no właśnie to sprawdzałam i mam.
    no to nie wiem... a w poprzednich masz owulkę też ręczne wyznaczoną? bo chyba wtedy ovu nie pozwala na udostępnienie wykresów i widać tylko aktualny...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • smarta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka w jednym tak w drugim nie - więc tak czy siak jeden choć powinien byc widoczny

p19uskjof9zg2kip.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam chwilę czasu to chciałam jeszcze napisać o mojej wizycie u gin.
    Zlecił mi badania:
    Morfologia, Mocz, Glukoza
    Wr
    IgG w kier. CMV
    HIV, HCV

i we wrześniu w 3 d.c.
    E2, FSH, LH, PRL
    wtedy też monitoring cyklu od 11 d.c.
    i badania nasienia u męża - WSS

do września mamy się wyluzować i wczuć w wakacyjny klimat

zastanawiam się tylko czemu nie miałam owulacji mimo, że powinnam mieć już kilka dni temu, miała któraś z was taką sytuację?

nie mam nawet kiedy przeczytać co pisałyście ;( są jakieś nowe bociany?

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to nie wiem, nic więcej nie wymyślę, ciemna masa jestem

obstawiam, że owu miałam wczoraj czyli lipa bo serduszek niet, w sumie cykl mam odpoczynkowy ale wiadomo, jak jest, główka pracuje ;)

mari, czasem podobno organizm się "rozmyśla" i robi drugie podejście do owu, tzn spowalnia wzrost pęcherzyków, estradiol przez chwilę jest na takim samym poziomie i dopiero później - bum, pęcherzyk pęka ;) może byłaś przeziębiona albo zestresowana? albo gdzieś w podróży? to wszystko ma wpływ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 13:06

marissith lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana ja całe życie żyje w stresie, ale to fakt w tym miesiącu wyjątkowo :( i co myślicie żeby męża na gwałt <3 czy dać mu spokój? już i tak się kłócimy wystarczająco często ;( jakie to porąbane, dresiarze się rozmnażają przez pączkowanie a ja, taka zajebista laska, nie mogę :( kurde no

Tamka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, jeśli Ty chcesz sunię wysterylizować to ona powinna choć raz mieć szczeniaki. Sunie, które zostały pozbawione możliwości urodzenia młodych dziwaczeją, robią się agresywne i są bardziej narażone na guzy i nowotwory. Generalnie szybciej odchodzą. Więc nie ma tego złego :)

Tamka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariss bierz męża gwałtem ;D szkoda tracić okazji...

Tamka, marissith lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    dresiarze się rozmnażają przez pączkowanie a ja, taka zajebista laska, nie mogę :( kurde no

Mari, wyjęłaś mi to z ust :P

marissith lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj, ja jestem ten dresiarz, właśnie je mam na sobie! Także uważać na słowa lalunie :D :D :D Nooo!, i najchętniej chodziłabym ubrana jak murzyński raper, nie chodzę, ale chciałabym, a co! No i nie jestem zajebistą laską :( wtf063.gif
    WTF?!

Tamka, Anuśka, justta, Nasturcja, marissith, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, do Ciebie to się w ogóle żadne kanony nie stosują :P jesteś tak zajebista, że w ogóle nie pytamy nawet, co masz na sobie ;) swoją drogą , łańcuszek masz gustowny

ale zawsze myślałam, że jesteś białą kobietą, a nie czarnym mężczyzną, szczególnie żeś w ciąży ale w czasach Conchity Kiełbasy nic mnie już nie zdziwi :P

Anuśka, Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa, no to chyba, że tak, uspokoiłam się :D

justta, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja już po obiedzie zjadłam żurek z jajeczkiem i leżę, a też mam dresy na sobie a co ;-) dres wygodny jest ;-)

Nenaaa, Anuśka, Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co Nena ma na sobie to nie łańcuszek a kieta! Taka raperska kieta :P

A Conchita fajna jest. Kibicowałam jej :) Specjalnie siedziałam całą noc, żeby obejrzeć Eurowizję i pośmiać się z ubijaczek masła ;)

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

‹‹ 361 362 363 364 365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ