My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Chwilę mnie nie było i tyle do czytania
Nastka gratuluję, to teraz trza się brać do roboty
Malenq wiem co czujesz, mi w pierwszym miesiącu pierwszej ciąży umarła mama i całą ciążę musiałam leżeć z czego 1/3 w szitaluMożna oszaleć jak się człowiek boi że coś podniesie lub za dużo porobi w domku i zaszkodzi dziecku, ale znowu od leżenia też można oszaleć...
Nenaaa widzę że porzuciłaś tasakiPiła? Coraz groźniejsza jesteś
Ja dzisiaj szybko wróciłam do domku bo nie dość, że mi niedobrze, to jeszcze jakieś zawroty głowy mam. Aż musiałam zaparkować pod lasem i na chwilę wyjść z auta bo bałam się że zemdleję... A @ nie ma hi hi hi
Anuśka a może jednak kropek? Ale kurcze żeby na teście jeszcze nic nie wyszło? A wróżka Tamka Ci przepowiadała i czyżby się myliła?
Booożee przed chwilą spadły mi na głowę klcoki hamulcowe z półkiJakoś się obsunęły i z 10 par klocków hamulcowych prosto mi na łeb.
Tamka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
mogę łaskawie ugotować, kupiłam wczoraj dwie paczki pierogów ruskich
Krokodyl, OMG! to co teraz będzie, jakżeś w łebek zarobiła?
wróżka Tamka się nie myli! a jeśli już to co najwyżej o jeden cykl!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 10:44
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Anuśka a może jednak kropek? Ale kurcze żeby na teście jeszcze nic nie wyszło? A wróżka Tamka Ci przepowiadała i czyżby się myliła?
Booożee przed chwilą spadły mi na głowę klcoki hamulcowe z półkiJakoś się obsunęły i z 10 par klocków hamulcowych prosto mi na łeb.
Klocki hamulcowe na głowie? No nawet jednej paczki bym nie chciała a co dopiero 10!!!! Współczuję... -
kasiarzyna wrote:Ale dzis mam kocioł w pracy...jeszcze ta duchota ufff teraz niech jeszcze @ sie przypałęta
tylko jej tu jeszcze brakuje
ale humor dopisuje, dziwne
kasiarzyna, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Helcia, Ty już 5+6 a ja dopiero 5+1, mimo że ja jestem w 24 dpo a Ty w 22 dpo...
Wkurza mnie to liczenie
tak ale to liczone od 1 dnia @ czyli u mnie 30.IV a u ciebie 5.V
ale tak naprawde to bede wiedziec po usg... a zapisalam sie na przyszly wtorek... ech... korci mnie zeby przepisac na wczesniej...
twarda glowe masz krokodylek -
Malenq wrote:wróciłam z ogródka, botwinka już umyta...ale na drugie to się piszę na te pierogi:)
I obiad z głowy. Deseru już nie musicie robić
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
helenkq wrote:tak ale to liczone od 1 dnia @ czyli u mnie 30.IV a u ciebie 5.V
ale tak naprawde to bede wiedziec po usg... a zapisalam sie na przyszly wtorek... ech... korci mnie zeby przepisac na wczesniej...
twarda glowe masz krokodylekNiektóre kobietki mają owulkę nawet w 30 dc...
-
nick nieaktualnyu mnie też połowę sernika na zimno z truskawkami jest, więc zapraszam:)
więc botwinka i ciasto moje i krokodylka wystarczy ---- chyba...
u mnie już moment "obżarstwa" minął, ale pierwsze 3 tyg. (między 5-8 tyg.) to cały dzień chodziłam głodna...teraz wszystko się wyrównuje...i już przestałam tak szybko tyć... na początku 3kg na plusie, teraz +/- 200-300gr.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 11:18
justta lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Hejka laseczki w ten upalny dzień, ja zrobiłam pranie i więcej nie mam siły, która zaprasza na ten obiad na pierogi zupkę i ciasto?
Dobre żarełko dzisiaj garkuchnia wydajejustta, Krokodylica, Krokodylica lubią tę wiadomość