My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Wiem wiem Helcia, to liczenie od 1 dnia ostatniej miesiączki takie niemiarodajne jest
Niektóre kobietki mają owulkę nawet w 30 dc...
wiem nenka wiem... tylko dla mnie to lepiej skoro bede miec CCmam nadzieje ze mnie i tak nie bedzie trzymał do terminu...
a ja teraz tyje na wodzie az sie boje co bedzie pozniej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 11:26
-
ja to bym sobie mlode zimniaczki z jajkiem zjadla i popila maslanka...tak mi ochote narobilas, ze chyba po pracy po maslanke i ziemniaki podjade ;)bedzie na jutro. (tylko dla mojego meza sadzone jajko to nie obiad a sniadanie lub lunch
bedzie musial sobie cos sam upichcic
).
u nas dzis hamburgery z grilla na obiadMalenq, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
beszka wrote:Malenq, to zapraszamy na nasza wyspe na hamburgery
Helenkq a wczesnije mialas obie ciaze cc zakonczone?
tak obie, pierwsza polozenie miednicowe i zagrazajaca zamartwica zakonczona CC 37/38tyg, druga wszystko w porzadku ale i tak mnie pokroili w 41 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 11:39
-
helenkq wrote:kurde a wy tylko o jedzeniu... ja nie wiem co sie dzieje ze mna, odstawiłam coca cole a piłam min 0,5 l dziennie, pije duzo wody i generalnie te upały to mało jem a przytyłam...
helenkq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehehe nast to ja ryż z groszkiem.....kiedyś uwielbiałam jedzenie ostre, pieprzne, i ogólnie palące....ale od jakiegoś roku (jak mi jelitka i żołądek siadł) i dostałam zakaz pikantnego już się przyzwyczaiłam do jedzonka łagodnego....
ech dziewczyny bo was płyny zaczynają wypełniać -
no to skoro taka wataha mi się zwali, to urywam się z pracy i zrobię Wam z serem i kaszą gryczaną! moje ukochane, najlepsze, kupić nie można, trzeba robić ale warto, do tego kefirek i sałata z rzodkiewką
o matko, ale mnie skręciło z głodu
niestety nie mam tego problemu, że jak gorąco to nie chce mi się jeśćjem na potęgę
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość