X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do kuchni to ja uwielbiam wloska i indyjska. i wiole polska od norweskiej ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pierogi najbardziej lubię kapuściano-grzybowo-mięsne. Najlepsiejsze dla mnie ;) Te postne z wigili kapuściano-grzybowe też pychociaki :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka hehe ja na norweskiej się nie znam...:( nigdy nic mi w oczy nawet nie wpadło...a jak już, to pewnie nawet nie wiedziałam, że dana potrawa wywodzi się z norwegii ;)
    marissith dieta w hashimoto jest priorytetem, więc współczuję, ale czytałam że dieta daje dobre efekty...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaka jest kuchnia norweska?

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja w sobotę zapraszam na paellę. Dla tych co lubią, z owocami morza, dla reszty z królikiem i kurczakiem ;)
    https://www.google.pl/search?q=paella&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=vtuWU9CbHeLB0gWT54CAAw&ved=0CD4QiR4&biw=960&bih=552

kasiarzyna, Tamka, choco, Malenq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paella...aż mi się Hiszpania przypomniała :)
    I do tego Gazpacho, idealne w taki upał mniam

Nenaaa lubi tę wiadomość

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • justta Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa to ja z króliczkiem poproszę pysznie wygląda, aż ślinka leci, co do pierogów to uwielbiam z kapustą i grzybami, z kaszą gryczaną, mięsne, ruskie ze skwarkami mniam, owocowe z czereśniami, truskawkami i te na słodko w białym serem pyszka, a wogołe to wszystkie no i oczywiście ze szpinakiem i z fetą ;-)

Tamka, Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gazpacho niet, ale paella - TAK!!! będę punktualnie! proszę o wersję z owocami morza :D

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Uwielbiam pierogi z kaszą gryczaną. Dziewczyny ciagle trafiacie w mój gust, jak nie falafele to pierogi :-)
    A mi detektor ciaży dał 2 punkty za ból jajników. Tak sobie pomyślałam, ze jeszcze tylko 48 dni z bolącymi jajnikami i uzbieram 100 punktów :-D Ciekawe czy można późnije te punkty na dzidziusia wymienić? Mąż jak zbierał punkty z nakretek to dostał piłkę. Hehe, cos mi dziś humor dopisuje.
    O laseczki a jak wy te emotki wstawiacie w treść?
    To ja już mam 64 punkty :) Może mi wymienią. Ale coś dziwnego mam. Wykres mi na wczoraj wyznaczył @ ale dzisiaj mam 93% testu ciążowego. Myślałam, że w dniu spodziewanej @ będzie 100% na test a tu zonk :D

choco lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    To ja w sobotę zapraszam na paellę. Dla tych co lubią, z owocami morza, dla reszty z królikiem i kurczakiem ;)
    https://www.google.pl/search?q=paella&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=vtuWU9CbHeLB0gWT54CAAw&ved=0CD4QiR4&biw=960&bih=552
    Ja też się wbijam na paelle :D

Nenaaa lubi tę wiadomość

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ja mam 93% a @ mam na wczoraj wyznaczoną ;)

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, bo na testowanie trzeba czekać 7 dni po spóźnionej @.
    Tak mi gin powiedział ;)
    Mówił też, że on nie pojmuje kobiet, które testują przedwcześnie a potem płaczą nad jedną kreską, bo negatyw bardziej boli niż nadejście @.
    No łatwo mu mówić. Ale mi kazał czekać aż 7 dni i jeśli jakimś cudem @ kiedykolwiek będzie mi się spóźniać to właśnie tydzień czasu zaczekam. Jakoś wytrzymam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, Kasiarzyna będą kropki!!!!

kasiarzyna, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    mnie chyba to samo czeka....wyniki za dwa tygodnie.
    Beszka ja nie mam wyników, po prostu odstawiłam gluten i nabiał ponieważ przez długi czas źle się czułam, z każdym dniem coraz gorzej. No i po pierwszym dniu odczułam poprawę a po tygodniu NIC mnie nie bolało, aż dziwnie się poczułam, już nie pamiętałam jak to jest żyć bez bólu brzucha. Odstaw i zobacz czy taka dieta Ci słóży :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 12:39

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Anuśka, bo na testowanie trzeba czekać 7 dni po spóźnionej @.
    Tak mi gin powiedział ;)
    Mówił też, że on nie pojmuje kobiet, które testują przedwcześnie a potem płaczą nad jedną kreską, bo negatyw bardziej boli niż nadejście @.
    No łatwo mu mówić. Ale mi kazał czekać aż 7 dni i jeśli jakimś cudem @ kiedykolwiek będzie mi się spóźniać to właśnie tydzień czasu zaczekam. Jakoś wytrzymam :P
    Mój też tak mówi, żeby tych durnot nie robić tylko tydzień po spodziewanej @ przyjść na usg. Ale to ja jestem tą kobietą co testuje od 8dpo i płacze że jedna kreska ;D

Nasturcja lubi tę wiadomość

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko raz użyłam testu żeby mieć absolutną pewność, bo czekał mnie zabieg w szpitalu pod narkozą.
    A teraz to czekam do @, która sie zawsze pojawia, wczesniej nie widzę sensu, po co się nakręcać...

Nasturcja lubi tę wiadomość

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka łatwo mówić, poczekaj tydzień z testowaniem jak Ci się @ spóźnia ;) ale chyba tak trzeba bo bardzo się denerwujesz i od tego może temperetura spadać, wtedy denerwujesz się jeszcze bardziej i koło się zamyka.

Możecie to samo napisać mi jak w piątek będę chodzić po ścianach bo @ nie przyszła :P
    No chyba, że @ przyjdzie na czas, wtedy stawiam wszystkim lody, o takie o:
    z6501071Q,Lody.jpg
    będziecie ze mną smutki zajadać :P

Malenq, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, nie chcę Cię za bardzo nakręcać. Pewnie i tak już się denerwujesz. Ale Twój wykres wygląda obiecująco. Pamiętaj, że jednodniowy spadek tempki o niczym nie świadczy. Jakby i dziś rano Ci spadła jeszcze niżej, to raczej na @. A dziś temka Ci nie spadła i może to oznaczać, że jutro odbije. Tak jak mówię, nie chcę Cię nakręcać. Trzymam kciuki za Ciebie i od kilku dni rano zawsze zaglądam najpierw na Twój wykres.

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja się piszę na wersję z kurczakiem, lub królikiem:) pyszności:)

A ja jestem chyba jak Wasi lekarze, bo ja też nie rozumiem testów w 8dpo, bo niby skąd masz 100% pewności co do wystąpienia owulki???

naprawdę to nie jest wielki wyczyn jak się testuje np. w 18dpo....dla mnie to było naturalne, że będę czekać....

więc nie dajcie się zwariować kochane;)

co do pierogów, również UWIELBIAM z różnymi farszami, ale z jagodami (takimi prosto z lasu) to są najlepsze:)

Nenaaa lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq to to właśnie zapomniałam o jagodowych mniam mniam, ale już mam smaka, idę coś zjeść

Malenq lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ