My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheheheh...kochanie ja tam instynktu w świadomość bólową nie mieszam....wolę swoją ciepłą, bezpieczną nieświadomość
:D:D:D
będzie co ma być, nie ja pierwsza nie ostatnia, ale myśleć nie chcę
a poza tym na fioletowej tego strachu i tego bólu pełno w opisach...a stres nie wskazany w moim stanie hahahah....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:33
-
Malenq wrote:heheheh...kochanie ja tam instynktu w świadomość bólową nie mieszam....wolę swoją ciepłą, bezpieczną nieświadomość
:D:D:D
będzie co ma być, nie ja pierwsza nie ostatnia, ale myśleć nie chcę(powiedziała dziewczyna, która się nakręca testowaniem hi hi)
Malenq lubi tę wiadomość
-
hej Dziewczyny
jakies 2 dni temu załozyłam sobie konto na ovu. Mam córeczke skończy w sierpniu 4 latka...teraz zaczynamy starania o drugie bobo. Zastanawiam sie jak długo to potrwa bo po 30stce zawsze trochę trudniej zajśc...Jakie macie przemyslenia w tym temacie, długo już sie staracie?? -
nick nieaktualnykasiarzyna wrote:A jesli sie uda...to jak tak wytrzymac letnie grillowanka bezalkoholowo ?
http://www.portalspozywczy.pl/alkohole-uzywki/wiadomosci/grupa-zywiec-wprowadza-warke-radler-w-wariancie-zero-procent,99098.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:38
-
A mi mamusia powiedziała, że jak już nadejdzie odpowiednia chwila, to moje dziecko przenikanie magicznie przez powłoki brzuszne i w ten sposób będzie już z nami
Więc ja nie wiem o czym Wy tu do mnie rozmawiacie, dziwne macie pomysły jakieś z bólami i tym podobnymikasiarzyna, Malenq, Tamka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq też na weekendzik raczyłam się tą warką pyszka, a tak wogóle to ja lubię też leszka free smakuje jak piwko a ma zero procentów i już macie co zapijać na grila Anusia i Kasiarzynka
a tam bólem nie ma się co przejmować przejdzie a będziemy się cieszyć naszymi małymi bobaskami a to najważniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:44
Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Malenq nie lubię takich jakichs smakowych nie wiadomo co ;P
Dobre wytrawne winko albo piwko pszeniczne niepasteryzowane mmm...
trudno
Anastacia33 ja majac 30 na karku zaczelam sie starac i niebawem minie rok i nadal cisza, moja bratowa ma 36 i od razu jej się udało,więc to nei jest reguła. Trzeba miec poprostu sprawną gospodarkę hormonalną.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Ja swojego rodziłam 4,5h i nie było źle, poród wspominam bardzo dobrze, wiadomo to poród, ale nie traumatyczne przeżycie.. a resztę - nie będę smęcić
ale nie chcę już naturalnego (mam traumę po tym co się działo później), chyba że coś mi się zmieni..
Anastazja, ja o drugie już 8 cykl..
Kasiarzynka są nawet wina bezalkoholoweWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:48
-
Czyli jakis ratunek jest
W sumie to mozna zaszalec z fajnymi owocowymi koktajlami
Ja dziś po pracy sobie zrobię maslankę naturalną ze zmiksowanymi truskaweczkami mniamMalenq lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny