My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:Anuśka łatwo mówić, poczekaj tydzień z testowaniem jak Ci się @ spóźnia
ale chyba tak trzeba bo bardzo się denerwujesz i od tego może temperetura spadać, wtedy denerwujesz się jeszcze bardziej i koło się zamyka.
Możecie to samo napisać mi jak w piątek będę chodzić po ścianach bo @ nie przyszła
No chyba, że @ przyjdzie na czas, wtedy stawiam wszystkim lody
będziecie ze mną smutki zajadaćAle teraz nie mam nawet sztuki w domu więc czekam grzecznie, jak się nic nie stanie to idę do gina. Lody wyglądają pysznie ale ja podziękuję, wolę żeby do Ciebie @ nie przychodziła
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Anuśka, nie chcę Cię za bardzo nakręcać. Pewnie i tak już się denerwujesz. Ale Twój wykres wygląda obiecująco. Pamiętaj, że jednodniowy spadek tempki o niczym nie świadczy. Jakby i dziś rano Ci spadła jeszcze niżej, to raczej na @. A dziś temka Ci nie spadła i może to oznaczać, że jutro odbije. Tak jak mówię, nie chcę Cię nakręcać. Trzymam kciuki za Ciebie i od kilku dni rano zawsze zaglądam najpierw na Twój wykres.
W sumie to już wymyśliłam że jeśli nie zajdę w tym cyklu to nic się nie stanie bo teraz miałabym termin na połowę lutego. A jak zajdę w przyszłym to jeszcze z rodzinką gdzieś na ferie skoczymy
Więc świat się nie zawali
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
No u mnie raczej wodnik nie będzie.. nadal mi gin nie dał znać czy odpuścić ten cykl czy nie..a przydałoby się wiedzieć..akurat jedziemy na wczasy
Farsze zrobiłam, będą ruskie i ze szpinakiem (mniam); aa ja w ciąży przytyłam 23 kg.. masakra! Uważam, że lato jest ciężkie dla ciężarnych w zaawansowanej ciąży, ja rodziłam koniec czerwca, a 3 lata temu maj był upalny.. życie dla mnie zaczynało się od 18-19 do 22 (bo już śpiąca byłam) i od 5 rano do 8 - później kryłam się w domu i sapałamAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja przyjaciółka przytyła w pierwszej ciąży 35 kg. A jakie bąki puszczała! O ludzie! To były podtruwalne gazy
Ale praktycznie całą ciążę pracowała za barem lol. Stała tak nawet do 1 w nocy w wokół głośna muzyka, alkohol, fajki... I urodziła zdrowego chłopca. Ale to było 8 lat temu... Jezu jak ten czas leci. Teraz ma już drugiego synka, a jak wychodziła ze szpitala po porodzie i chodziła jak kaczka to zarzekała się, że więcej dzieci nie chce mieć, bo, cytuję: "To kurewski ból jest ten poród!"Anuśka, Malenq, kasiarzyna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Moja siostra pierwsze rodziła prawie 12 godz., drugie już tylko 5 a trzecie 15 minut. Lekarz jej powiedział, że jak chce czwatre to tydzień wcześniej ma się stawić w szpitalu bo nie zdąży dojechać
A moja ciocia mówi że woli rodzić niż do dentysty iść
Ja pierwszą też rodziłam niecałe 5 godzin.
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Anuśka, jak fl 15 dni no to teoretycznie jutro będzie już wiadomo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:18
-
nick nieaktualnyMalenq a nie masz w rodzinie takich cioć czy kuzynek albo babć, które z pasją w oczach opowiadają o swoich kilkugodzinnych bolących porodach?
A swoją drogą, poród boli. I to jest siła natury. Ale to podobno takie wspaniałe i magiczne przeżycie, że jak położna kładzie noworodka na piersi wyczerpanej mamusi to cały ból znika w mgnieniu okaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi aplikacja od ostatniego cyklu wyznacza 18 dniową fazę lutealną. A to przecież za długo. Znowu mi termin @ przesunęli na 30 dc a przecież ja tylko raz miałam 30 dniowy cykl. Co mi się porobiło? Ja miałam cykle 26-28 dniowe.
Nie chcę mieć 30 dniowychTo dla mnie za długo.