My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Się dziołchy rozpisały. Ja wskoczyłam na moto i pojechałam na miasto pozałatwiać parę spraw.
Coś czuję że nie doczekam tej wizyty jutro u gina bo już mam dzisiaj plamienie.
Ale to dziwne bo po pierwsze - nigdy nie miałam takiego "krótkiego" cyklu, a po drugie nigdy nie miałam plamienia przed @ tylko zalewało mnie od razu z grubej rury.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 15:06
-
Dziewczynki dzięki za pocieszenia ale nie mam złudzeń.
Owulki nie było i nic z tego raczej nie wyniknie. A od 3 dni boli mnie brzuch jak na @ także niczego się nie spodziewam po tym cyklu.
Ale nie martwcie się, nie mam doła, nie rzucę się z mostu.
Wręcz przeciwnie, humor mi dopisuje. Ale zrobię wszystko aby następny cykl już był z Clo i monitorowaniem bo przecież szkoda czasu na takie bezsensowne zabawy.
Nenaaa, Malenq, marissith, Tamka, Nasturcja, Ewik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylku a ile się staracie, jeśli moge zapytać..
bo tak czytam, ze większość z Was jest na jakiś lekach a ja nie.. mało tego żadnych specjalistycznych badań - nic, bo niby mamy dziecko, bo niby się udało, w listopadzie miałam torbiel krwotoczną, ale po tabsach się jej pozbyłam. 2 m-ce temu miałam cykl bezowulacyjny, a zeszły nie wiem, bo już nie był monitorowany, tylko niby na ovu wyznaczyło.. tego śluzu nie obserwuje..sama nie wiem..myślicie, że powinnam już nalegać na badania i jakieś leki? -
nick nieaktualny