My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:Krokodylku a ile się staracie, jeśli moge zapytać..
bo tak czytam, ze większość z Was jest na jakiś lekach a ja nie.. mało tego żadnych specjalistycznych badań - nic, bo niby mamy dziecko, bo niby się udało, w listopadzie miałam torbiel krwotoczną, ale po tabsach się jej pozbyłam. 2 m-ce temu miałam cykl bezowulacyjny, a zeszły nie wiem, bo już nie był monitorowany, tylko niby na ovu wyznaczyło.. tego śluzu nie obserwuje..sama nie wiem..myślicie, że powinnam już nalegać na badania i jakieś leki? -
konwalianka wrote:Krokodylku a ile się staracie, jeśli moge zapytać..
Tylko 2 cykle na razie. Ale ja mam PCO i znam swój organizm, i doskonale wiem, że pierwsze dwa cykle po odstawieniu anty mam względnie normalne, a trzeci już potrafi trwać 50 - 60 dni...
A ja nie mam ochoty na takie telenowele.
-
ja dopieor wrocilam .. ale mialam udane spotkanie biznesowe wiec zadwowolna
to nc ze poszlam po jednej lampce wina..
akurat kolezanka w pracy obchodzila imieninyi kupila wino.. tyle co sie napilam a dzwoni do mnie facet czy mozemy umowic sie na spotkanie dzis w celu omowienia wspolpracy
-
Hehe to sobie Pan pomyślał, "ta to od rana tankuje" :PPP
Ja pobiegłam do łazienki, bo czuję że mnie zalewa, myślę, @ przyszła. A to nie @ tylko jakieś mega ilości śluzu mnie zalewają. Dziwne to wszystko.Ania_84, Anastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Krokodylku
ten sluz..
w okresie po zagniezdzeniu
ja tam trzmam kciuki za 18 dc a 26 dc zagniezdoznko
a test mogl nie wyjsc bo nie byl z pierwszego siuska
wiec dalej trzymam kciuki
No wlasnie jak szlam to mowie boniu jak on odemnei wyczuje o 11 % to sobie pomysliTamka lubi tę wiadomość
-
oj Ania Ty to mi mącisz w głowie, jak ja już czekam na @
A skoro 26dc zagnieżdżenie to skąd plamienie dzisiaj? Hmmm?
Jutro rano jak wstanę zrobię test z pierwszego siuśka, gdybyś miała rację to był by to 13dpo. I się zobaczy. A po południu wizyta u gina, pogrzebie tam to może coś dojrzy. :PPP
O ile mnie wcześniej krew nie zaleje. :]
A co do % to nie martw się, jednego kieliszka nie wyczuł na pewno.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
na plamienie tez znajde wytlumaczniee ;P
w okresie okolo miesiaczkowy moze pokazac sie plamieniea nawet lekkie krwawienie
ale dobra juz nie mace
choc bardzo bym chciala zebys zbierala szczeke z odlogi jakby tak wyszly II w dniu spodziewnej @i chciala bym to zobaczyc
Krokodylica, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:na plamienie tez znajde wytlumaczniee ;P
w okresie okolo miesiaczkowy moze pokazac sie plamieniea nawet lekkie krwawienie
ale dobra juz nie mace
choc bardzo bym chciala zebys zbierala szczeke z odlogi jakby tak wyszly II w dniu spodziewnej @i chciala bym to zobaczyc
Hehe Ania wytłumaczyć to ja mogę wszystko, nawet to że mi powieka drga, to brak magnezu bo mi dziecko wyżeraAle przecież to nie o to chodzi żeby sobie wszystkie objawy tłumaczyć.
Moim zdaniem, jeśli owulka w ogóle była to 26dc. Albo nie było wcale. I przyjdzie @.
Ale pożyjemy, zobaczymy.
PS. Jeśli zaciążę w tym cyklu to specjalnie dla Ciebie zrobię zdjęcie mojej miny i Ci prześlę. :PPPWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 17:36