My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:Hej...
My po wizycie u innego urologa.
Nie kazał mężowi robić tej biopsji jąder - bo jak stwierdził - co i ja wyczytałam ... że biopsję robi się jak nie ma plemników wogóle ...
Więc przepisał antybiotyk, jakieś tabletki, testosteron (!!!) , i w grudniu mąż ma zrobić wyniki na poziom testosteronu i kolejne badanie nasienia i do niego z tymi wynikami ...
No, zobaczymy ...
powodzenia !!!!maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Hej...
My po wizycie u innego urologa.
Nie kazał mężowi robić tej biopsji jąder - bo jak stwierdził - co i ja wyczytałam ... że biopsję robi się jak nie ma plemników wogóle ...
Więc przepisał antybiotyk, jakieś tabletki, testosteron (!!!) , i w grudniu mąż ma zrobić wyniki na poziom testosteronu i kolejne badanie nasienia i do niego z tymi wynikami ...
No, zobaczymy ...
no ot dobrze, bo nie brzmiało to super:/ kciukam! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella82 wrote:hej dziewczyny:-)
jestem prawie nowa na ovu:-) mam 31 lat i od 3 miesiecy sie staramy z mezem o dzidzie.
pozdrawiam Was serdecznie:-)
Witam , witamy
Allle zimno, jesień czuć ...
U mnie 12 dzień cyklu ,,, wczoraj było bzyku ale takie jakieś , nie wiem ... za dużo myślenia o czym innym, te stresy, nic, trzeba się wyluzować ...MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Witam , witamy
Allle zimno, jesień czuć ...
U mnie 12 dzień cyklu ,,, wczoraj było bzyku ale takie jakieś , nie wiem ... za dużo myślenia o czym innym, te stresy, nic, trzeba się wyluzować ...
No właśnie, dlaczego to bzyku gdy się staramy i nam nie wychodzi przestaje byc takie .. jak gdy się nie staramy? Zamiast oddać się tej namiętności, zapomnieniu to my włączamy myślenicę, czy dolecą? czy to dziś ten dzień.. czy się uda...? itp..
Wiem, że to będzie trudne ale ja w tym cyklu mam zamiar wyluzować przez takie wielkie W
miłego dnia :*MILA, maximka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:NO, TAK JEST I TAK BĘDZIE. NIGDY SIE NIE WYLUZUJECIE BO I TAK SIĘ O TYM BĘDZIE MYŚLEĆ I TAK. NIESTETY JETS TO SILNIEJSZE OD NAS
A ja się postaram, nie mówię że się uda bo tego nie wiem... Carlo Rossi SWEET RED pomożemaximka84 lubi tę wiadomość