My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnBe wrote:A ja się postaram, nie mówię że się uda bo tego nie wiem... Carlo Rossi SWEET RED pomoże
może pomoże hehe, no ja po tych wizytach u lekarzy jestem taka myslami jeszcze gdzie indziej, dlatego chyba te staranka w tym miesiącu będa takie sobie ... poza tym mąż od dziś przyjmuje antybiotyk i resztę, postaram się bardziej chyba w październiku
Właśnie jak to jest - jak bierze antybiotyk to chyba może się kochac ... ? Bo jemu coś tam lekarz mówił - ale on oczywiście nie pamięta, bo tyle mu naopowiadał A antybiotyk tylko 10 dni ma brać więc spoko ... zresztą ja i tam mam zazwyczaj ochotę w dni płodne, więc ... -
nick nieaktualnyMakak wrote:Hej Maximka - według mnie może. O ile oczywiście nie jest to coś, czym może Ciebie zarazić.
A Carlo Rossi jest dobre na wszystko Chociaż ja ostatnio przerzuciłam się na likierki - Piancolada...mniam....
he ... ano właśnie, też musze zrobić sobie badanie czy nie mam jakichś bakterii ... (normalnie u ginekologa się to robi?)
Apropo likierków - też luuuubię
A lekarz powiedział męzowi, żeby nie jadł za dużo słodkości i nie pił piwa - to negatywnie wpływa na produkcję żołnierzyków ... -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:h
A lekarz powiedział męzowi, żeby nie jadł za dużo słodkości i nie pił piwa - to negatywnie wpływa na produkcję żołnierzyków ...
no żartujesz! oooo dzisiaj rozmowa z moim lubym. ja mu dam piwo w takim razie, a ze słodkości będzie mu musiała wystarczyć moja .... hihihiJus1985, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:no żartujesz! oooo dzisiaj rozmowa z moim lubym. ja mu dam piwo w takim razie, a ze słodkości będzie mu musiała wystarczyć moja .... hihihi
no nie żartuje tak powiedział, mąż przestał nawet herbatę słodzić , na co ja - że bez przesady, bo wszystko jest potrzebna, no ale z umiarem ... a że alkohol szkodzi to wiadomo, no ale on o piwie powiedział ... i że jak już to lepiej lampkę wina lub drinka ...MalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:no żartujesz! oooo dzisiaj rozmowa z moim lubym. ja mu dam piwo w takim razie, a ze słodkości będzie mu musiała wystarczyć moja .... hihihi
o piwie to wiedziałam, ale słodycze??? mój lubi słodycze he he he ale faktycznie też pije teraz wino a piwo rzadkoMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaściwie to w lutym miałam laparoskopie bo miałam torbiel na jajniku i do tego endometrioze. Do maja byłam na hormonach i od maja starania. Ale wiecie co, testy owu pokazywały mi owu w 13 dc, a w tym cyklu miałam monitoring u gina i pecherzyki ( bo miałam dwa w tym cyklu) pekly 15-16 dc. No tak czy siak starania były od maja
MILA, Jus1985, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
czekajajaca wrote:Właściwie to w lutym miałam laparoskopie bo miałam torbiel na jajniku i do tego endometrioze. Do maja byłam na hormonach i od maja starania. Ale wiecie co, testy owu pokazywały mi owu w 13 dc, a w tym cyklu miałam monitoring u gina i pecherzyki ( bo miałam dwa w tym cyklu) pekly 15-16 dc. No tak czy siak starania były od maja
Gratuluję
Ślij nam mnóstwo wirusków
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekajajaca wrote:Ale wiecie co, testy owu pokazywały mi owu w 13 dc, a w tym cyklu miałam monitoring u gina i pecherzyki ( bo miałam dwa w tym cyklu) pekly 15-16 dc. No tak czy siak starania były od maja
MalutkaEve, Jus1985, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Witam , witamy
Allle zimno, jesień czuć ...
U mnie 12 dzień cyklu ,,, wczoraj było bzyku ale takie jakieś , nie wiem ... za dużo myślenia o czym innym, te stresy, nic, trzeba się wyluzować ... -
nick nieaktualnyMakak wrote:maximka - robisz cytologię, a jak coś wyjdzie nie tak, to posiew.
czekająca - baaaaaaardzo gratuluję! Jesteś moim światełkiem w tunelu Też mam endometriozę, ale mam nadzieję, że kiedyś się uda mimo tego dziadostwa
Cytologię robiłam ponad rok temu, wsio było ok -
nick nieaktualny