My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa idę w poniedziałek drugi raz na betę, zobaczę czy prawidłowo rośnie A bliźniaki mi się marzą Zobaczymy, aby wszystko było w porządku. Kobietki z endometriozą, jak widać to choróbsko nie jest przeszkodą do zajścia w ciążę. Trzymam kciuki za Was wszystkie !
Jus1985, Jus1985, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zemraa wrote:hej dziewczynki
Ja własnie dobijam do 32 latek i chętnie do was dołączę , mogę ?
witamy, witamy
CZEKAJĄCA MY CZEKAMY NA WYNIKI BETY !!!!! POWODZONKA !! BĘDZIE DOBRZE !!!
ALE JUŻ PÓŹNO ................
A JA JESZCZE OGLĄDAM TV, BYLI GOŚCIE I WYSZLI OK 12.30
MĄŻ PO "CIĘŻKIM" WIECZORKU JUŻ ŚPI HE HEWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2013, 01:05
czekajajaca, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:dopiero się ogarnęłam po ciężkiej nocy dobrze, że jest słoneczko za oknem
Ale cóż awans kosztujeMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:co do cytologi to można zrobić za darmo na program
raz na 3 lata jest na nfz. ja tak robiłam właśnie ostatnio, lekarz oczywiście najlepiej by chciał żebym zrobiła u niego prywatnie ale wiedziałam o tym programie o i zrobił mi na fundusz.
czy ja dobrze rozumiem? u każdego ginekologa będąc na prywatnej wizycie można raz na 3 lata zrobić cytologię na nfz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:nie wiem czy można, ja robię raz na pół roku i sobie płacę, ale to dlatego, że nie korzystam z ginów na nfz
no właśnie ja też chodzę prywatnie i robię cyt raz na rok, ale moj gin - i pytanie czy moj gin ma obowiązek choć raz na 3 lata zrobic mi cyt na fundusz? -
nick nieaktualny
-
czekajajaca wrote:Ja idę w poniedziałek drugi raz na betę, zobaczę czy prawidłowo rośnie A bliźniaki mi się marzą Zobaczymy, aby wszystko było w porządku. Kobietki z endometriozą, jak widać to choróbsko nie jest przeszkodą do zajścia w ciążę. Trzymam kciuki za Was wszystkie !
o której będziesz miała wyniki?? -
Dziewczyny, co do cytologii -róbcie minimum raz na rok, choćby za własną kasę. Wiem, co mówię, bo w lipcu odebrałam ZŁY wynik -chociaż zaledwie rok wcześniej był OK (II grupa). Teraz mam III grupę, CIN 2 i zaraz po @ idę na zabieg -skrócą mi szyjkę. Więc teraz zamiast się starać, będę się leczyć. Strachu, w którym żyję i wylanych łez nie życzę nikomu.
Badajcie się.AnBe, Andzia33 lubią tę wiadomość