X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ją mogę cukier odstawič ale glutenu nigdy mi się nie udaje.....

Oj zgredziu mnie tam wszystkie rodzaje diet obiły o uszy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:36

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Baronowa ją mogę cukier odstawič ale glutenu nigdy mi się nie udaje.....
    Jakos tak po urlopie poszla za ciosem. Kupiłam makaron ryzowe, wafle kukurydziane zamiast chleba i poszli.

Nie wiem co za dzialalo, ale doszłam do wniosku ze jak się probuje zioła pozycję częstość seksu to i dietę można. Do tego mocny niepokalanek i w końcu cos sie dzieje

zgredka lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolecc, gratulacje! szybko lekarz wypatrzył :) rośnijcie zdrowo.

miłego dnia :)

Izoleccc lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Ja to bardziej niz diety potrzebuje ćwiczeń;( niestety, bo nienawidzę sie ruszać, ale po ciazy mam zamiar zaczac,..

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki widze zeście sie rozpisały :)
    matko niemówcieo dietech.. ja probowalam kilku ale nie umiem ..nooo jakosnie umiem byc na diecie ;) u mnei o wiele wiekszy skutek przynioslo regularne posilki 5 posilkow w równych odsteach, jedzenie sniadfania ...i ostatnio posilek okolo 19 plus po nim troche ruchu :) zeby ni eodrazu sie polozyc spac :)
    przy takim schemacie chudlam 1-2 kg na tydzien :) a jadlam wszytsko co chcialam :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek. A co myslicie o diecie z grupa krwi ? Ja mam A i jestem rolnikiem. Powinnam jesc zboze i warzywa. Zero miesa. Zboz nie jem za duzo ale warzywa owszem. Moja mama gr. 0 powinna jesc mieso i je ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i a tak wlasnie jem
    przerwa nie moze byc dluższa niż 4h najlepiej 2-3h, 5 posiłków, nocny posiłek a sniadanie przerwa n może być dłuższa niż 12h
    wtedy organiz ze strachu gromadzi a nie spala tłuszczu

Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ramach ćwiczeń kosiarka czeka hehehehe

Ania_84, Izoleccc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na poważnie: jak rodzić sobie że stresem???? Bo tych wqrów na męża mam milion na tydzień, czasem až chrypka od kłótni?...szczerze to nie chce mi się z nim walczyć, kłócić...ale większość dnia jestem jak zapalnik który potrzebuje iskry, a ten glupol coś zrobi albo planie i wybuch gotowy?.. Do tego jegombrak ogarnięcia się od urodzenia małej....
    Ech dobra nie smece....
    Może faktycznie dzisiaj ćwiczonka sobie strzelę....

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czytalam (i potwierdzam) ze trzeba zawsze do posilku zjesc jakies warzywo lub owoc bo wtedy ono ze tak powiem przepycha cala reszte ;)

Blondik lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kiedys też duzo ćwiczyłam, mialam taki okres, ze uzależniłam się od siłowni - chodziłam codziennie na 2 godziny, schudłam spektakularnie, ale dorobiłąm się zapalenia jajników i musiałam przestać.

jak się wkurzam na męża, to ja niestety jestem z tych ,co musza się wyżalić, wygadać, wykrzyczeć, wypłakać, a potem być utulone :)

teraz J. kazdy mój wybuch komentuje...nie denerwuj MAdzi..całuje brzuch i jakos szybciej mi przechodzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:29

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rzadko wbucham. moze jak juz mnie tak totalnie wnerwi.. a tak zazwyczaj po porstu milkne w momencie.a moj juz wie ze jestem wkurzona ;) dopeiro jak ochlone rozmawiam.. choc tak naprawde my rzadko sie kłócimy...nie wiem z czego to wynika..

ja ide popracowac bo mam bardzo melancholijny nastrój ta pogoda chyba mnie nie nastraja dobrze

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • ara Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo diety!
    melduję się z bezglutenową i bezmleczną, jest wypas :P
    po ćwiczeniach mi ostatnio było tak słabo, że poszłam drzwi otworzyć w razie jakbym zeszła ;) ale przydałoby się wrócić do jakiegoś ruchu jednak...
    co do napięć w związku to my też jakoś niekonfliktowi zupełnie jesteśmy no i niech tak zostanie ;)
    miłego!
    ps. Summerka zapodaj ten namiar, a nuż kiedyś się przyda ;)

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na dukanie w 6 miesięcy zeszłam 10kg a tata 15kg. Wyniki mamy książkowe. Jest to bardzo restrykcyjna dieta ale trzeba do niej podejść z rozsądkiem żeby się kwasicy nie na wabić. Jak dla mnie to najprostsza i dająca najlepsze efekty dieta :)

Dietę dla cukrzyków też ludzie chwalą ale opanować te IG i zasady :)

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara ptaszyno już to kiedyś pisałam, wielki szacun za diety....

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do gr krwi i tego co się lubi, to ja mam 0, mój mąż też (notabene dzieci też) no i on za mięso dałby się pokroić a ja go wręcz nie lubię.. Może to odczynniki tez ma znaczenie? Bo ja mam -, on +?

My z mężem z racji tego, że urodzeni tego samego dnia, roku i miesiąca powinniśmy być podobni a nie jesteśmy! Znaczy wybuchowi jesteśmy oboje, ale on balaganiaz ja pedantka, on długo się zastanawia, ja szybko podejmuje decyzję, on wszystko musi przemyśleć, ja nie itd możnaby mnożyć. On uzależniony od siłowni, ja nie, i o to się często klocimy, bo u niego już do przesady doszło.. Ot proza życia..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• ara Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ara ptaszyno już to kiedyś pisałam, wielki szacun za diety....

dieta w sumie typowa dla ary :P

konwalia ale motyw - ten sam dzień, miesiąc i rok?! fajnie no i nie ma opcji, żeby zapomnieć ;D

Malenq lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia ..kurde to wy "blizniaki" :D tak jak Ara pisze nie ma ocpji zapomniec :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam wiadomośc i się skasowala ;(

Konwalianko: poka zdjęcie miesniorow męża

Ja lece na spacer, bo mała przysnela po płaczu (uspokojona cycem niestety)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka ja niby powinnam pic czerwone piwo zgodnie z moja grupa krwi a nie pic bialego i piwa a czerwonego nie lubie i mnie glowa po nim boli, za to uwielbiam biale i szampaniki.
    Ja uwazam ze w zwiazku to czasem dobrze jak jeden od drugiego jest troche inny. Np ja jestem b.roztrzepana i nigdy nie moge niczego znalezc co dopiero owszystkim pamietac. Moja mama jeszcze duzo gorzej ode mnie. Dopiero w moim znalazlam troche "spokoju" i brak nerwicy. A jak sie klocimy (b rzadko) to ja krzycze i wychodze z siebie a on nic i to mnie jeszcze bardziej wkurza i jeszcze bardziej sie denerwuje. No teraz bede mu wahlowac wynikami prolaktyny przed oczami ze ma mnie nie denerwowac bo skoczy ;) ;) ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 4308 4309 4310 4311 4312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ