My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Baronowa ją mogę cukier odstawič ale glutenu nigdy mi się nie udaje.....
Nie wiem co za dzialalo, ale doszłam do wniosku ze jak się probuje zioła pozycję częstość seksu to i dietę można. Do tego mocny niepokalanek i w końcu cos sie dziejezgredka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki widze zeście sie rozpisały
matko niemówcieo dietech.. ja probowalam kilku ale nie umiem ..nooo jakosnie umiem byc na diecieu mnei o wiele wiekszy skutek przynioslo regularne posilki 5 posilkow w równych odsteach, jedzenie sniadfania ...i ostatnio posilek okolo 19 plus po nim troche ruchu
zeby ni eodrazu sie polozyc spac
przy takim schemacie chudlam 1-2 kg na tydziena jadlam wszytsko co chcialam
-
i a tak wlasnie jem
przerwa nie moze byc dluższa niż 4h najlepiej 2-3h, 5 posiłków, nocny posiłek a sniadanie przerwa n może być dłuższa niż 12h
wtedy organiz ze strachu gromadzi a nie spala tłuszczuAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak na poważnie: jak rodzić sobie że stresem???? Bo tych wqrów na męża mam milion na tydzień, czasem až chrypka od kłótni?...szczerze to nie chce mi się z nim walczyć, kłócić...ale większość dnia jestem jak zapalnik który potrzebuje iskry, a ten glupol coś zrobi albo planie i wybuch gotowy?.. Do tego jegombrak ogarnięcia się od urodzenia małej....
Ech dobra nie smece....
Może faktycznie dzisiaj ćwiczonka sobie strzelę.... -
ja kiedys też duzo ćwiczyłam, mialam taki okres, ze uzależniłam się od siłowni - chodziłam codziennie na 2 godziny, schudłam spektakularnie, ale dorobiłąm się zapalenia jajników i musiałam przestać.
jak się wkurzam na męża, to ja niestety jestem z tych ,co musza się wyżalić, wygadać, wykrzyczeć, wypłakać, a potem być utulone
teraz J. kazdy mój wybuch komentuje...nie denerwuj MAdzi..całuje brzuch i jakos szybciej mi przechodziWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:29
-
Ja rzadko wbucham. moze jak juz mnie tak totalnie wnerwi.. a tak zazwyczaj po porstu milkne w momencie.a moj juz wie ze jestem wkurzona
dopeiro jak ochlone rozmawiam.. choc tak naprawde my rzadko sie kłócimy...nie wiem z czego to wynika..
ja ide popracowac bo mam bardzo melancholijny nastrój ta pogoda chyba mnie nie nastraja dobrze -
oo diety!
melduję się z bezglutenową i bezmleczną, jest wypas
po ćwiczeniach mi ostatnio było tak słabo, że poszłam drzwi otworzyć w razie jakbym zeszłaale przydałoby się wrócić do jakiegoś ruchu jednak...
co do napięć w związku to my też jakoś niekonfliktowi zupełnie jesteśmy no i niech tak zostanie
miłego!
ps. Summerka zapodaj ten namiar, a nuż kiedyś się przyda
-
Ja na dukanie w 6 miesięcy zeszłam 10kg a tata 15kg. Wyniki mamy książkowe. Jest to bardzo restrykcyjna dieta ale trzeba do niej podejść z rozsądkiem żeby się kwasicy nie na wabić. Jak dla mnie to najprostsza i dająca najlepsze efekty dieta
Dietę dla cukrzyków też ludzie chwalą ale opanować te IG i zasadyMalenq lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Co do gr krwi i tego co się lubi, to ja mam 0, mój mąż też (notabene dzieci też) no i on za mięso dałby się pokroić a ja go wręcz nie lubię.. Może to odczynniki tez ma znaczenie? Bo ja mam -, on +?
My z mężem z racji tego, że urodzeni tego samego dnia, roku i miesiąca powinniśmy być podobni a nie jesteśmy! Znaczy wybuchowi jesteśmy oboje, ale on balaganiaz ja pedantka, on długo się zastanawia, ja szybko podejmuje decyzję, on wszystko musi przemyśleć, ja nie itd możnaby mnożyć. On uzależniony od siłowni, ja nie, i o to się często klocimy, bo u niego już do przesady doszło.. Ot proza życia.. -
Konwalijka ja niby powinnam pic czerwone piwo zgodnie z moja grupa krwi a nie pic bialego i piwa a czerwonego nie lubie i mnie glowa po nim boli, za to uwielbiam biale i szampaniki.
Ja uwazam ze w zwiazku to czasem dobrze jak jeden od drugiego jest troche inny. Np ja jestem b.roztrzepana i nigdy nie moge niczego znalezc co dopiero owszystkim pamietac. Moja mama jeszcze duzo gorzej ode mnie. Dopiero w moim znalazlam troche "spokoju" i brak nerwicy. A jak sie klocimy (b rzadko) to ja krzycze i wychodze z siebie a on nic i to mnie jeszcze bardziej wkurza i jeszcze bardziej sie denerwuje. No teraz bede mu wahlowac wynikami prolaktyny przed oczami ze ma mnie nie denerwowac bo skoczy