My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny druga beta 85
także wszystkich życzę takich bezowulacyjnych cykliAnia_84, nowatorka, zgredka, Misi@, Summerka, Malenq, Karolucha, ara, LaRa, Krokodylica, Katjaa, Daven, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa, gratki
Witaj, Manabu
Kurcze, sterta prasowania na mnie czeka, a ja z sił dzis opadam (pogoda?)
Misi@? Nie chce Ci sie poprasować? Moze coś sie zacznie hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:48
-
Ojjj ja bym sie upiła hehe (owoc zakazany lepiej smakuje)
Kupiłam dzis piwo miodowe (ulubione z przed ciazy) do prasowania, ale jestem na tyle wyrąbana, ze miodowe poczeka na inny czas.
Nowatorska, a moze to przez pogodę? Nawet ludzie na ulicy dzis jacyś tacy osłabieni i przeważnie każdy ziewający ;(
Poprawy humoru i energii życzę
Dobrej nocy! -
Dzieki Lara
A nie wiem przez co to moze pierwszy dzien @ chociaz takie nastroje mi sie zdarzaja niezaleznie od @. Co ciekawe moj takich nastrojow nigdy nie ma no chyba ze ma do tego jakis realny powod. Chyba to damska sprawa
Najlepiej jak czyms sie zajme. Pogram sobie w heroesWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 22:09
-
Dzien dobry dziewuszki
Nowatorka, jak samopoczucie?
Ania, jak ręka?
Co do diet, to bardzo nie lubie tego słowa ;( byłam kiedys na kopenhaskiej, schudłam sporo, ale niestety efektem Jojo wszystko wróciło. Pozniej była zmodyfikowana dieta Dukana, tez fajnie mi kg poszło (przed ślubem, wiec tez stres zrobił swoje), każdy powtarzał ze fajnie wyglądam, wiec zaczęłam sobie pozwalać na śmieciowe jedzenia i teraz (jak skończę karmić) biorę sie za siebie.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
Witam.
Lara : dzisiaj lepiejdzieki ze pytasz. Co do diet to ja uwazam ze dieta to zmiana ogolnych nawykow i stylu zycia i jedzenia. Trzebaby sie odzwyczaic od smazenia, wybierac biale mieso,nie pic na codzien coli i takich tam, piwa itd, nauczyc sie gotowac lekkostrawnie. Diety krotkie sa ok ale potem predzej czy pozniej i tak sie wroci do starego trybu a wtedy ryzyko jest efektu jojo.
Moj pierwszy pomiar tempki za mna. Tylko kurcze jeszcze mi nie doszedl bromek wyslany z polski a juz chcialabym go zaczac brac bo bez niego to nic sie nie zmieni, cykl bez owulki i mierzenie tempki na marne. A tak przynajmniej zobacze czy cos sie zmienia.
Milego dnia wszystkim !Malenq, zgredka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Baronowa to juz moge pogratulowac tak bardziej oficjalnie
Malenq matko co to zapysznosci na sniadaniekarmelizowana gruszka.boniu moj by si edal pocica jakby uslyszal z emu daje takie dobroci
LaRa - dziek bable powoli sie susza.. generalnie nie boli ale przeszkadzaja w pracy
ja wczoraj ni episalam bo maialm zly dzien.. tzn pogoda nastroila mnie do zbyt intesywnego myslenia. co u mnei = dołek
ale juz jest lepiejMalenq lubi tę wiadomość
-
Jeszcze jutro zrobię trzecia bete tak na wszelki wypadek;)
Ania_84, Karolucha lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Jeszcze jutro zrobię trzecia bete tak na wszelki wypadek;)
tomamy za co trzymac kciuki
Karolucha lubi tę wiadomość