My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Summerka - chyba najgorsze jest to, że przeszło 80% (nawet nie wiem czy nie blisko 90%) dzieci w Domach Dziecka ma tak niejasną sytuacje prawną, że są nie do adoptowania. Dla nich jedyną nadzieją są rodziny zastępcze czy rodzinne domy dziecka, ale na taką formę opieki nie każdego emocjonalnie stać. Inaczej podchodzisz do tematu "wzięcia" dziecka na dobre i złe do końca, a inaczej z myślą, że za rok, pięć, dziesięć ktoś może Ci je po prostu zabrać
.
No i ja też mam zaplanowaną korektę plastyczną tego, czego w nadmiarze mi Matka Natura nie dała, ale na październik 2016.
Anuśka - nie lubisz się pocić przy ludziach? Co na to mąż? Nie przebąkuje czegoś o worku kartofli
?
Malenq - tak mi do głowy przyszło jak Cię czytam, że może byś wydała książkę kucharską albo założyła agroturystykę z pełnym ZDROWYM wyżywieniem, albo zaczęła prowadzić turnusy odchudzające tudzież kursy dla grubych kobiet, które nie potrafią gotować i są na wiecznej diecie. Ja chyba pierwsza powinnam się zgłosić. Daj znać
.
Ara - to Ty tu naprawdę gniazdo chcesz budować! Super, ar jeszcze w Bieszczadach nie ma, a tu od razu się rodzina osiedli
!
Nowatorka - przy Bromku jest gros skutków ubocznych - alkohol może je nasilać. Może, ale nie musi - u mnie nie nasilał, bo i skutków ubocznych nie było przy prawidłowym stosowaniu (zażywanie zawsze w trakcie posiłku). Przy nieprawidłowym stosowaniu już było gorzej... Dostinex jest lepszy, tyle że 4-5 razy droższy, przynajmniej 2 lata temu tak było.
Malenq lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
No właśnie, tak naprawdę niewiele z dzieci w domach dziecka jest do adopcji, bo to albo rodzice piją i maja ograniczona władze rodzicielską, ale nie są pozbawieni, a to sobie nie radza ogólnie i to samo ehhh
Niektórzy w ogóle dzieci miec nie powinni, ale niestety mamy demokrację i wolnośc i nie ma powiązania jajników i nasieniowodów dla idiotów.
Do mnie dziś przybywa koleżanka na parę dniz liceum..szkoda że nie pije alkoholu ehhh
Daven lubi tę wiadomość
-
Hoho, Kochana, po to się ulotki czyta
.
Nie wiem, jak chcesz to spróbuj wziąć bez. Tyle, że ja jak dostałam Bromka w szpitalu bez posiłku, to miałam takie zawroty głowy, robiło mi się ciemno przed oczami jak próbowałam choćby usiąść, miałam wrażenie że zemdleję jak wstawałam, że wyprawa do toalety stawała się tak nierealna jak lot na Księżyc. Tego typu skutki uboczne nie miały miejsca, kiedy brałam tabletkę w trakcie posiłku, także wiesz...
No, ale na Bromek każdy inaczej reaguje.
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
nick nieaktualnyMamutku kusisz...
Prawie 3 lata byłam na różnych dietach schudłam sporo (ponad 30kg)....książek przeczytanych na półce setki, a w głowie milion pomysłów na minute....
Ją to się źle czulam jak metforminę piłam...wieczne zawroty głowy i uczucie "kapcia" w buzi....Daven, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Zizia - ja brałam Bromka na dzień i na noc, bo na zatrzymanie laktacji dawka jest 2x dziennie. I jak mi położne dały 1szą tabletkę koło południa to nikt nie wiedział co się dzieje, bo rano po cc normalnie wstałam i poszłam pod prysznic a tu nagle taki zjazd, że się ruszyć nie mogłam nawet do toalety. Dopiero ordynator zaskoczyła, że to może być efekt uboczny spożycia tabletki "na sucho" - potem już się bardzo pilnowałam, żeby jeść (zresztą jak później czytałam ulotkę, to tak tam było napisane) i już wszystko obyło ok.
Malenq - nie wiem co w życiu robisz, ale śmiem twierdzić, że nie idąc w kierunku przekucia wiedzy o odchudzaniu na źródło zarobku - marnujesz swój potencjał i zdobytą wiedzę.
Nowatorka - zawsze zdążysz zmienić jakby co. A Bromek nie taki zły jak go malują
. A dawka - 2x1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 18:28
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
nick nieaktualnyJajka od szczęśliwej kurki już są, krewetki upieczone też więc jutro jajecznica z krewetkami, szczypiorkiem i suszonymi pomidorami z domowej spiżarni, solą morską i sokiem z limonki z placuszkami z kaszy jaglano-gryczanych......
To na jutrzejsze śniadanie:-D
Ps. Przepis Dukana lekko zmodyfikowany hehehe
Na kolację byla sałatka z rukoli, winogron, sałaty dębowej i kawałkami sera koziego (dla małża)
Dobranoc
Ps. Porcja ćwiczeń zaliczona:-Dara lubi tę wiadomość
-
Malenq, ja tu agroturystykę chcę założyć, taką typową pod rodziny z dziećmi. Nie miałabyś ochoty przyjeżdżać z Kosią na lato i gotować dla letników
? Godziwie zapłacę a Ty będziesz miała co roku 2 m-ce odpoczynku od męża i teściów
.
Summerka, ara lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Malenq pyszności serwujesz
A ja grzecznie wypilam pifko na dobry sen jutro wpadne z kawa was nadrobic bo dzis malo co bylam przy kompie -
nick nieaktualnymanabu wrote:Mona, pierwsza klasa? Jeśli ma dobrą nauczycielkę to będzie dobrze. Mój w drugiej teraz, ZA, problematyczny, a teraz już nie do odróżnienia. Chwalony na każdym kroku za dobre zachowanie
-
Zdecydowalam ze pierwszego bronka biore jutro bo bede miala mojego w sob rano i w niedz rano w razie zlego samopoczucia. Tyle sie naczytalam o nim ze juz sie boje go brac. Zobacze te 2 dni, jak sie bede zle czula to przestaje brac i pisze do dr zeby mi zmienil na ten dostinex.
Dobrej nocki zycze wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 23:50