My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry....
W menu się nic nie zmieniło....
Chciałam Wam pokazać dziewczyny że dieta wacale nie musi być nudną, że to nie tylko chlebek ryżowy i suchy kurczak....
Mnie się zawsze marzył punkt z jedzonkiem dla alergków, jak Mamutku będziesz zakladač tá agroturystykę to pomyśl o tym, mamy alergików czy też całe rodziny mają mały wybór jeżeli chodzi o Pl i jedzenie...wszedzie gluten, nabiał itp.
Miłego dnia
Ps. Ale tradycyjną rybę w warzywach (ale bez smażenia) pod nazwą ryba po grecku lubcie??? Że słodyczy to ciastka amarantusowe Polecam
Szklanka amarantusa ekspandowanego
Jakieś słodzidlo u mnie melasa
Płatki migdałowe, rodzynki co kto lubi tak do 1\3 szklanki
Jajko
Wszystko mieszany, w dłoniach lepimy kuleczki, kładziemy na papier do pieczenia lekko spłaszczony i w 180C ok. 15-20mIn i gotowe, nie są mega słodkie...
Dietetykiem nie jestem, z wykształcenia socjolog gosp. Nie wierzę w restrykcje typu 1500kcal na dzieñ, lubię jeść, a jak cos można szybko przygotować to już jetem happy i tyle.....nie wiem czy nie przynudzam tymi przepisami....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 07:46
Karolucha, ara, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki
Malenq ja w sobotę za tydzień jadę w twoim kierunku, nie zdziw się jak mnie odnajdziesz pod stołem w kuchni podjadającą resztki z obiadu
Dziewczyny czytam was wieczorami ale zanim coś napiszę to już śpię, wybaczcie mi więc moje milczenie.
Ściskam Was mocnoara, Malenq, Daven, Summerka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Szukam na forum miejsca dla siebie
mogę się przyłączyć? Choć dziś po teście na którym nawet wielkie chęci nie zdołały dopatrzyć się cienia cienia drugiej kreski w ogóle powinnam milczeć.. Kilka słów o mnie:
35 lat, dwoje dzieci, cykl starań około 9. Popsułam się chyba... nie przypuszczałam że aż tak może się nie udawać...Izoleccc lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#
-
ale mam zgon
popiłam za dużo wczoraj ze znajomymi z pracy, ależ mnie przeczyściło każdą możliwą stroną, masakra, umieram, nigdy więcej alkoholu, ponad 7 godzin do końca pracy, wcześniej wpadnę pod biurko
Daven a bez dzieci też będzie można przyjechać?agroturystyka to moje marzenie - w sensie żeby coś takiego prowadzić i to właśnie w górach achhh
Malenq spisuj gdzieś przepisy - może jakiś blog na początek? są super!
Co do bromka to ja zaczynałam od 1/4 tabletki dziennie, ostatnio miałam brać w tej dawce co drugi dzień - mnie się okrutnie spać chce po nim, tak myślę, że po nim
miłego dnia!
edit: witaj mamaMia! zapewniam Cię, że można być popsutym jeszcze bardziej - mi leci 43csmyśl pozytywnie i nie trać wiary
Mona trzymam kciuki, żeby młody się wdrożył zanim osiwiejeszWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 08:48
Summerka, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
witam sie z kawka hmm... te przepisy mnie zaczynaja sklaniac do tego z emoze faktycznie te bezglutenow nie sa takie zle
Mona trzymam kciuki za Filipa
Mama mia witaj
Ara tos poszalała jak moj ostatniopoki co ma awersje do alkoholu
Daven my juz bukujemy wakacje u Was
Karolinaale nowy cykl nowe mozliwosci
Baronowa dzis chyba beta tak ?? ksiukaski
Summerka, Konwalijka jak tam samopoczucie ??
U nas lało o 3 nad ranem byla megasna burza
Edi Choco co u Ciebie pracusiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 08:58
-
Cześć Aniu
Ja dziś postanawiam zostać w domu. Sporo zaległej papierologii, plus konieczność odgruzowania domu...
Powiedzcie, bo to mój 24 dc, 15dpo, czy sądzicie że test zrobiłam w odpowiednim czasie? Kolejna próba za kilka dni, chyba że @ przylezie...http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#
-
ostatni taki był.Wcześniej 27. konsultowałam to z lekarzem, pytał o intensywne treningi, moją niską wagę - wg mnie waga idzie w parze z dość stresującą pracą i nieregularnym trybem życia. Co dziwne, od kilku miesięcy zawsze na kilka dni przed @ występowały plamienia i ból brzucha - tym razem nic. Poza sporą ilością śluzu podobnego do tego który miałam w obydwu ciążach...http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#
-
nick nieaktualny