My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak znow szybciotko
od godziny sacza mi sie wody zaraz jedziemy na IP. Skurczy i boli brak
Trzymajcie kciuki
ps Asiula moze moj maly szykuje miejsce dla TwojegoMalenq, manabu, Blondik, Katjaa, marissith, Koniara, Mona_M, nowatorka, ara, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł dziewczyny
Misi@, Asiula, kciuki mocno zaciśnięte
A co do referendum - moim zdaniem to kolejny sposób na wydanie publicznych pieniędzy na nic. Bo będzie niewiążące i jak zwykle nic z głosu obywateli nie wyniknie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 06:26
Daven, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
witam sie z akwak
Asiula kciukaski
Misi@ aaa..zaczyna sie kciuki
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Misi@ trzymam kciuki...
Na myśl o moim porodzie teraz już oboje z mężem parskamy śmiechem... choć wówczas do śmiechu nie było... u mnie zawsze tak... niestandardowo
Witam się poniedziałkowo, zaraz wyruszam w trasę... U mnie dziewczyny nadal @ brak i kompletnie nie czuję jej za rogiem ale z kolejnym testem mi się ni spieszy...
Pięknego tygodnia.http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nowatorka wrote:No czytam ze frekwencja na referendum az 7.5% ...hoho A ile to kasy na to poszlo.
-Trzynaście.
-Procent?
-Osób!
To chyba najtrafniejsze podsumowanie, jakie dziś przeczytałam.
Ale zostawmy to, lepiej napisz czy robisz sobie w tym cyklu jakieś badania hormonów, żeby zobaczyć jak Bromek działa czy zostawiasz i idziesz na żywioł? temp już zaczynasz mierzyć?
Choco - dokąd się delegujesz?
Manabu - aż się uśmiechnęłam jak przeczytałam o jedzeniu "biegiem". Pomijając wszystko - wesoło potrafi u Was być
!
Sylcia - powodzenia!
MamaMia - quo vadis? I co takiego się przy porodzie niestandardowego działo?
Mona_M lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Daven nie robie teraz pol roku zadnych badan. Daje szanse bromkowi. Jezeli terapia okaze sie skuteczna to bede to widziala a. Po sluzie ktorego do tej pory nie mialam albo znikomy, b.po tempce (mierze) c.jak zajde w ciaze
. Narazie jestem dopiero po@ takze za wczesnie zeby cokolwiek mowic. Az sama jestem ciekawa czy on cos da tez ze wzgledu na ta cala kontrowersje wokol badan prl po obciazeniu. Wiekszosc mowi ze tego bad sie nie robi,ze nic ono noe mowi. No ja mam normalna prl 16 (norma do 30) wiec jezeli zadziala to bede dowodem na to ze jednak powinno sie mierzyc po mcp...
-
Helloł Lejdis,
niestety, nie dam rady nadrobićale ululałam bąbla i mam chwilę przy kompie:)
No, referendum - śmiech na sali....ciekawe ile osób pójdzie na wybory...wiem, że to nie to samo, ale w ogólnym zniechęceniu i szambie, to chyba możliwość głosowania nie robi różnicy:(
Choco, gdzie się wybierasz??
Zgredka, na co teraz szczepiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 13:31