X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Manabu
    Jeszcze jakieś nowe laseczki? :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!!

Wczoraj byłam mega zalatana, ale dziś witam sie z rana;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Daven Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Nowatorka - dobrze, że jest dobrze ;). Czyli Bromek ładnie się przyjął a zaoszczędzoną kasę (bo w końcu nie musiałaś kupować Dostinexu, nie :D?) można wydać na buty :D.

Malenq - jak tam? Udało się Kosi wytłumaczyć, że jak wykończy matkę to następnej nie będzie miała ;)? PS. Pompik robi furorę :D.

Ania84 - NIE CZYTAJ!!!! Dr Google to najgorszy konował na jakiego mogłaś trafić, diagnozy stawia nawet bez głębokiego spojrzenia w oczy.
    zgredka wrote:
    Zobaczymy jakie dzieci my wychowamy
    Powiało grozą ;D.

Manabu - masz bardzo fajne i mądre podejście do Stasia i ZA, też jestem ciekawa Waszej historii, także zejdź już tego telefonu i usadź się przed kompem ;).

Summerka - a gdzie i na czym latałaś w takim deszczu? Masz miotłę z daszkiem przeciwdeszczowym ;)? Daj namiary gdzie kupiłaś, bo moja już wysłużona. A, miałam pytać - jak na imię będzie drugiej córze?

nowatorka lubi tę wiadomość

Pluj - 2012
    Truj - 2013
    Zbój - 2015
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daven, ha! U rodzicow nie padało, wręcz gorąco było;) ja robiłam arcyważne rzeczy;)): a wiec kupowałam z mężem fatałaszki dla niego, bo z garderoby patrzyły na mnie dinozaury;) no i chciałam Zuzce buty kupić, skutkiem czego jeździłam do galerii 3 razy, wciąż wymieniając rozmiar...

A, no i mój mauz zakupił "domowa siłownie", która urządza w wolnym pokoju na gorze, bo odkąd wiemy, ze bedzie druga dziewczynka, to chwilowo bedą mieszkać razem;) a druga w końcu Antonina;)

A dr Google to rzeczywiście konował, wg niego z moim tsh, urodzę chore dziecko, ktore bedzie upośledzone psychicznie i fizycznie, aż do wrodzonego "kretynizmu"..,

W pierwszej ciazy przepowiedział mi takze dziecko z wadami, niedorozwinięte, etc.

Misi@, Daven lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry...

Konstancja po ojcu ma wrodzony niedosłuch tego CO JA mówię, no za cholerkę nie chce słuchać že jakby co to jedynaczką zostanie........

Polecam wszystkie przygody Pompika :-D nasz znajomy ma niezłą wyobraźnię a Pompika najbardziej kochają Jego dzieci:-D

Och Antonina, Tośka znaczy się hehehehe super

Witam wszystkie nowe koleżanki i życząc zmilej niedzieli zmykam do kuchni:-D

Daven lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Dzień bry...

Konstancja po ojcu ma wrodzony niedosłuch tego CO JA mówię, no za cholerkę nie chce słuchać že jakby co to jedynaczką zostanie........

Polecam wszystkie przygody Pompika :-D nasz znajomy ma niezłą wyobraźnię a Pompika najbardziej kochają Jego dzieci:-D

Och Antonina, Tośka znaczy się hehehehe super

Witam wszystkie nowe koleżanki i życząc zmilej niedzieli zmykam do kuchni:-D

Ha! Moja tez na to "cierpi";) no, Toska, Toska;)

Malenq lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh noo dobra dobra juz dostalam zj***** za dr google obioecuje nie czytac.. :D

co za Pompik..matko w tylejestem ??

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przygody żubra Pompika, książki dla dzieci napisane przez mojego znajomego z Instytutu Badania Ssaków (stara praca mojego małża)..Polecam na prezenty dla dzieciaczków......

Z moimi dolegliwościami wg dr Googla powinnam wąchač kwiatki od spodu :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 10:27

Ania_84, Misi@, Daven lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooto musze zapisac co by wiedziec jaka ksiazke kupic :D

aaa wiecie ja juz jestem przewrazliwiona..na tym punkcie bo co rusz to cos :?

ale obiecuje juz nic nie czytac ;) zreszta przez to wczoraj stracilam caly dzien i musze dzis nadrobic prace

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu bana dostaješ na google i tyle:-D

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Aniu bana dostaješ na google i tyle:-D
    Ooki :D

a co Ty za dziwne S piszesz jak słowackie :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe moje lenovo uwielbia alfabet słowacki heheheheh

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu nie mów że Ty w niedzielę pracujesz???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 10:45

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie widze ;) hihih :)

a reszta chyba jeszcze spi..albo na referendum poszli :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aąaaą referendum.....ją nie idę, nie chce mi się auta uruchamiać, ubierać Kośki, jechać, nikt mi za paliwo nie zwróci.....

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:

W pierwszej ciazy przepowiedział mi takze dziecko z wadami, niedorozwinięte, etc.
    w pierwszej ciąży jak lekarka mi przepisywał coś to mówiła: prosze nie czytać ulotki, ani internetu :)

Summerka lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Aąaaą referendum.....ją nie idę, nie chce mi się auta uruchamiać, ubierać Kośki, jechać, nikt mi za paliwo nie zwróci.....
    i oto pytanie ktore powinno byc w referndum czy powinnismy miec zwracany koszt dojazdu :D

Malenq lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    oooto musze zapisac co by wiedziec jaka ksiazke kupic :D

aaa wiecie ja juz jestem przewrazliwiona..na tym punkcie bo co rusz to cos :?

ale obiecuje juz nic nie czytac ;) zreszta przez to wczoraj stracilam caly dzien i musze dzis nadrobic prace
    czytać warto, bo można sporo rzeczy się dowiedzieć o badaniach których lekarz nic nie wspomni, czy jakiś metodach naturlanych jak sobie z czymś poradzić, ale trzeba wiele rzeczy dzielić przez 3 ;)

dzień dobry.
    Dzisiaj mój tata ma urodziny, muszę się jakoś wymigać od wina ;) Jeszcze rodzicom nie mówimy.

Misi@ lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheheheheh zmęczona jestem po prostu, a oni chcą aby w niedzielę uruchamiać szare komórki i zastanawiać się "jestem za czy nawet przeciw" pfujjjjjj wolę z psami się pobawič, na moje życie to nie wpłynie...?a kupę kasy wydalono na referendum ech......

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Heheheheheh zmęczona jestem po prostu, a oni chcą aby w niedzielę uruchamiać szare komórki i zastanawiać się "jestem za czy nawet przeciw" pfujjjjjj wolę z psami się pobawič, na moje życie to nie wpłynie...?a kupę kasy wydalono na referendum ech......
    też sobie chyba daruje. Referendum i tak nie bedzie wiążące, bo nie bedzie 50 %, a pytania są tak postawione, że nic z nich nie wynika

Yasmin lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 4318 4319 4320 4321 4322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ