My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie ja powizycie u rodzinnego dostałam zastrzyki i skierowanie na rechabilitacje na mój bolący kręgosłupekzastrzykina już a rechabilitacje będę prawdopodobnie we wrześniu
Konwalijka ja mam jarzynową zupkę właśnie się ugotowałakonwalianka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Ja otatnio troche nawału w pracy mam
Chyba relama firmy podzialala bo zaczynaja mi sie odzywac lekarze w sprawie współpracyNasturcja, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
ja tez dzisiaj zabiegana w pracy. wczoraj sei szybciej urwalam, to dzis trzeba nadrobic
co do snow i przeczuc, to tez miewam. czesto spr. sie, gdy dotycza innych osob. w swojej kwestii mam problem w odroznieniu tego co mowi intuicja, co strach/lek a co marzenia
ja dzis na obiad planowalma cos hiszpanksiego, o czym ktoras z was pisala pare dni temu (pisala o gazpacho i f....) i za cholere nie pameitam nazwy!!! a kartke z nazwa i lista skladnikow zgubilam!!! HELP!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja dziewuszki pomykam na plaze a potem zarelko w jakiejs knajpie na dworze bo piknie na dworku i M ma wolne to mus korzystac...caluje laseczki i odezwe sie jak wroce...mus sie zrelaksowac przed bzykankiem wieczornym
kasiarzyna, marissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Krokodylica myslalam ze to tylko ja mam takie wrazenie, cos dziewuszki przycmione jakies dzisiaj
Nie Asha, nie tylko Ty, mi też tu coś nie pasuje od rana w marudzeniu dziewczynek.
Ja na obiad spaghetti, wczoraj zrobiłam więcej, a że nie przyszłyście to zostało.
-
No dziś jakoś od rana to widzę że wszyscy w dziwnych nastrojach. Dobrze że słońce wyszło bo rano było szaro buro i deszczowo i nie bardzo mi się uśmiechało w takiej pogodzie po mieście latać. Jeszcze mi przesunęli godziny pracy w drugiej pracy i zamiast na 15 idę na 16 - z z 3 godzin wolnego zrobiły się 4 więc na spokojnie zjem i pobuszuje po sklepach
******************************GANG18+***************************** -
Dzień dobry
wcześniej wpadłam tylko na chwilkę bo byłam w biegu do jednego banku, a później jeszcze drugi mnie czekał, generalnie formalności sprzedażowo-zakupowe w toku
proszę o zwrot nastrojów o 180 stopni! lato idzie,. urlopy będą, można nosić piękne sukieneczki i spódniczki, młode jesteśmy, życie przed nami, nic tylko się cieszyć!!
a że okres... eh, co zrobić, można tylko się przebadać, a później działać, nie wszystko zależy od nas, taki "urok" życiaAnia_84, Katjaa lubią tę wiadomość