X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Malenq, jak sie czujesz dzisiaj?

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta piąteczki są fajne :-)
    Witam i ja wstajemy dziewczyny i lecimy do pracy. Ktora nie musi, niech sie powygrzewa w słoneczku.

**********************Gang 18+***********************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Choco :-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, ja już niestety jestem w pracy :(
    ale, ale...
    0_0_0_1269482575_middle.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 07:19

Malenq, Katjaa, Ania_84, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha jeszcze nie wiem...wczoraj z rana czułam się dobrze, potem rozkręcił się ogromny ból głowy, aby na wieczór zamienić się w ból krzyża...
    więc póki jestem przytomna to trochę na necie i trochę w truskawkach siedzę...zjadłam śniadanie, kończę inkę i mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie łaskawszy i nawet dam radę obiad zrobić;)
    choco uwielbiam grzać się na słoneczku, a teraz zakaz...w tamtym roku leżałam chora prawie całe lato, w tym roku ciąża...może w przyszłym uda mi się poopalać się...teraz to tylko w cieniu, ale u mnie na razie zimno +12C z dość silnym wiatrem...więc posiedzę w domku hehehe...miłej pracki - kobietom pracującym życzę, aby ten dzionek minął im szybciutko;)

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki :) Piątunio !!!

Malenq lubi tę wiadomość

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • beszka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry...

ja juz tez w pracy ;)
    Malenqu, mam nadz.ze dzis bedziesz sie lepiej czula niz wczoraj :)

ja od rana wkurzona chodze dzieki mezowi :P przez to wszystko wyszlam z domu bez chleba i teraz suchary jem ;) no ale przeciez trzeba patrzec na pozytywne str. zdarzen - schudne :P

milego dnia wam zycze :)

Malenq lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka współczuję sucharów, ja rozumiem jeszcze je z nutellą zjeść albo z dobrym schabowym hehehhe...ale nie same......łoj stary przeskrobał sobie, Ty wrócisz głodna z pracy, to będziesz zła...wybacz biedakowi;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)
    Wreszcie piątek :)
    Malenq tulę
    Ja dzisiaj mega niewyspana... Śniło mi się że byłam w jakimś ośrodku jakby SPA dla ciężarnych i miałam brzuch :) i stałam gdzieś ukryta za rogiem z jakimiś małolatami (również w ciąży) i paliłyśmy papierosy. I w pewnym momencie zaczęłam kaszleć i się obudziłam. Na zegarku była druga w nocy... I do trzeciej nie mogłam zasnąć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kobietki! :)

Anuśka niestety wczoraj nie mogłam odpisać bo mój M mnie zaciągnął sprzed komputera na małe co nieco :D a zdrówko dobrze, już nie będę się stresowała (mam nadzieję) przez jego byłą żonę bo jej nieźle nawciskał i może zrozumiała...

Jak tak opowiadacie o snach to mi się śniło że nie zrobiłam mojemu M grzanek to mnie zostawił hehe śmiał się jak mu o tym opowiedziałam no ale sen był okropny :)

• helenkq Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziwczynki... uff... nadrobiłam...

melduje poslusznie ze fasolka zagniezdziała sie gdzie trzeba i pecherzyk 13mm czyli 5w5d wczoraj czyli nie tak zle jak na pozna owulke hihi... za dwa tygodnia mam nastepna wizyte jak bedzie serducho... chociaz nie wiem po co mnie zapisał mogł odrazu za mc na genetyczne...

Malenkq trzymaj sie to chyba te leki jak odstawisz bedzie jak reka odjał ;)

hehe ale sny macie... ale ja wam powiem ze mi sie zniło tylko kilka razy ze jestem w ciazy ;) i wtedy własnie byłam i nie wiedziałam wiec moze Anuśka to znak ze to wreszcie ten cykl ;)

a i powiedzialam malzowi ze beda blizniaki... hihi... taka mała kara za to ze sie nie interesuje... Chociaz ja sama to bym chciała blizniaki...
    Ja: bliznieta
    On: zglupiałas?
    ja: dlaczego zglupiałas miałam jakis wplyw na to?
    on: ale u mnie w rodzinie nigdy nie bylo blizniakow...
    ja: ale u mnie byly...

i na tym koniec wiecej zero komentarza, przyjal do wiadomosci... zobacze co powie dzis jak wroci z pracy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 07:42

Malenq, kasiarzyna, Anuśka, Katjaa, Tamka, Krokodylica, Asha lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się śniło ostatnio, że mam chłopczyka.... :)

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenq super wieści, ja bardzo się stresowałam, czy we właściwym miejscu....a serducho no pewnie, że będzie biło, jak szalone to będzie 7tydz, więc jakieś 150-160na minutę usłyszysz;)

helenkq lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja cieszę się że Twój mężczyzna postawił sprawę jasno, może się wariatka uspokoi :)
    Helenq wcześniej nie miałam takich dziwnych snów, i jeszcze testowanie mam wyznaczone na 13 (mój szczęśliwy) więc może :D
    Cieszę się że fasolek ma się dobrze :)

Katjaa, helenkq lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. :-D
    Ja na chwilunie bo zaraz jadę. Do rodzicow. :-D
    Odwiedze ich. Bo mam wolne ;-)
    Anuska. Myslalm po twoim awatarze ze ruda z plot tu zawitala bo ma taki sam awatar :-D
    Ale coś. Mi nie pasilo bo. Nie widzialam jej suwaczka ciaziwego. :-D i dopiero. Wtedy sie skapnelam. :-D

Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • beszka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq....no nutteli nei mam :( ale mam jajka na twardo i kawior w tubce - bo to zdarzylam zabrac :P myslalm ze maz w ramach zadoscuczynienia przywiezie mi chlebek do pracy (na pewno widzial ze zapomnialm, bo n ablacie w kuchni lezy), ale cisza :>

Helenkqu, bardzo sie ciesze, ze z fasolka wszystko dobrze :) ale meza maltretujesz ;) jestem ciekawa czy jakies komentarze dzis beda, jak z pracy wroci ;)

wiece co..jak juz w te ciaze zajde, to nawet nie mam gdzie pojsc do lekarza, by spr. czy dzidiza sie dobrze zagniezdzila :( tzn. moglabym prywatnie do Bergen podjechac, ale to kawalek...taniej by mnei wyszlo do Pl poleciec.
    ja sie bardzo stresowalam w pierwszej ciazy. druga jakos tak na luzie - chociaz krwawienei mialam zaraz na poczatku (tutaj nic nie robia by ciaze utrzymac, wiec nie mialma co jechac do szpitala), ale udalo mi sie znalezc prywatnego ginka, ktory pomimo wczesnej ciazy, przyjal mnie na badanie. pozostale tygodnie byly na spokojnie ;) a teraz cos czuje, ze znow bede sie stresowac. ba!!! ja juz sie stresuje ;) tak na wszelki wypadek, gdybym jednak w ciazy byla sptaram sie np.chlopakow nie podnosic ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc, ja mega niewyspana..synek także- marudzi od rana..buu, staram się nie denerwować, bo tylko spokój nas uratuje :)

Taka dziś rozbita jestem..

Heleng super! doskonałe wiadomości, no i te bliźniaki..niezłe zagranie :)

U mnie tempka skacze, jak szalona..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 08:09

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka smakowicie również:) a może małż pomyślał, że nie chciałaś chleba i wolałaś suchary????
    a co do monitorowania ciąży, to myślę że w PL to paranoja na temat tych usg jest...i ja jej niestety uległam :-/ moja sis we Włoszech miała 4usg w całej ciąży (a rodziła mając 40lat i będąc już po jednym poronieniu) i było ok, ja już miałam 3usg i za każdym razem coraz większy stres.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 08:11

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Mój małż dzisiaj poszedł spać na sofę aby nie budzić mnie swoim chrapaniem. Luuudzieee jak ja się dzisiaj wyspałam. :D

Rano troszkę sportu ekstremalnego dla zdrowia. Lecę poczytać co od wczoraj naskrobałyście.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq czemu masz zakaz opalania?

beszka to teraz proponuję mężowi podać na obiad suchary :)

helenq nieładnie tak z mężem pogrywać :)

‹‹ 454 455 456 457 458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ