My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Yyyy dziewczyny jestem w szoku na NFZ jutro mam przyjechac na badania genetyczne w kierunku zakrzepowo zatorowym
wyniki po 2-4 tyg max
Mona_M, choco, marissith lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:No miałaś przedsmak tego przez co my przechodziłyśmy.
Tylko u nas nie było happy endu.
Teraz leż i odpoczywaj tak na wszelki wypadek. -
nick nieaktualnynowatorka wrote:Brak slow jakie to jest okropne. Ja juz myslalam ze wlasnie sie wszystko skonczylo. A to juz jest dzidzia z noskiem, twarzyczka, to juz nie jest komorka. Przytulam cie Mona i wszystkie ktorych to dotknelo. Na prawde sciskam w grupowym uscisku mocno mocno
Dziewczyny UWAGA rozpoczynam nowy cykl jeah.
Ania od kogo dostałas skierowanie? Kurcze ale szybko masz wizytę, super
Może jednak przyjade do tych KielcAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nowatorka a moze krwawienie wystąpiło po stosunku?
Moja znajoma miałam tak ze seks rano a nast. dnia rano krwawienie. Oczywiście szpital ale nic jej i dziecku sie nie stalo
Ania super ze masz tak szybko wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 12:38
-
Mona wiem wlasnie tez o tobie pisalam ze ty tez widzialas juz wyksztalcone dziecko, znalas jego twarzyczke.
sciskam was wszystkie mocno w grupowym mega mocnym uscisku
Kamila nie bylo stosunku w ostatnich dniach. Tez mnie o to pytali w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 13:26
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 16:59
Kamila ;), marissith, nowatorka, justta, WróżkaZielona, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
majamia wrote:No jak tak mozna nooo... ja jutro dopiero robie
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:o kurde z bananami ??
ja to takie szybkie w 5 minut serkiem homogenizowanymsyn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Nowatorka wale sie neidziwe teraz niech maz kupi co dobrego i najjedz sie do syta
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Nowatorka wale sie neidziwe teraz niech maz kupi co dobrego i najjedz sie do syta
Ooo teraz przeczytalam o tych z serkiem homogenizowanym. Slinka leciWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 18:05
Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
majamia wrote:A no. Z bananami. Jakis dziwny przepis i bedziemy probowac