My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nowatorka wrote:No zaraz go wysylam ! Bo tylko na paczka obecnie mam ochote
Ooo teraz przeczytalam o tych z serkiem homogenizowanym. Slinka leci -
Hej. Obudzilam sie z paralizujacym strachem. Jestem sama i brzuch mnie troszeczke kreci i zbiera mi sie na wizyte w kibelku. Nie boli mnie mocno, nawet nie wiem czy nazwac to bolem ale ja juz panikuje i nie umiem sie uspokoic. Boje sie powtorki z wczoraj. Zaraz mnie zacznie bolec od stresu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona nie ma tu nospy. Jest odpowiednik buscopan ale nie wiem czy w ciazy go mozna. Musze spytac jutro. Robie melise
Jeszcze mnie z tylu bola tak jakby nerki ale chyba to raczej kregoslup bo po spaniu mnie boli a nie umiem znalezc pozycji. No i robilam mocz kilka dni temu, chyba bu cos wyszlo nie tak jakby to byly nerki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 09:04
-
nick nieaktualny
-
Mari dzieki za rade. jutro kupie bo dzisiaj to siedze w lozku i sie z niego nie ruszam. Jutro bedzie co opowiadac doktorowi...
a tak wszystko dobrze szlo
Ps. Sorry za marudzenie, mam nadzieje niedlugo jakos wyjsc z tego dolkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 09:29
-
nick nieaktualny
-
Izoleccc wrote:Nowatorka Buscopan można brać. Byle nie w czopkach bo rozmiekcza szyjkę.
Co do spania to lepiej nie będzie....
Dzień dobry - kto mi skoczy po pączki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny