My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Asiulka odpocznij i wróc do nas ja trzymam nieustannie kciuki
Kroko współczuje przeżc .. ja geenrlanie zawsze czuje respekt przed samochodami.. moi rodzice cudem wyszli zywi z wypadku i pamietam do dzis telefon o 23 ze rodzice mieli wypadek ..
Choc zobaczysz z e sie pieknie zapłodniaja w to wierze
co do szydelkowania no coz ja mam druty i welenketez bede probowała
WróżkaZielona, Krokodylica, choco lubią tę wiadomość
-
Choco co do promocji kurde to ja juz powinnam miec 10 takich wizyt za free
akurat bym miala pelen monitoring do IUI
-
Och dziewczyny jak was czytam jakie macie problemy żeby miec upragnioną ciąże to płakać mi sie ażchce,badania,lekarstwa,czekanie,straszne to ale grunt to mieć nadzieje ja sie nawet nie wychylam bo narazie staramy od tak bez leczenia bo cóż to dopiero pare miesięcy.
Życze wam szybkiego szczęścia,ech bo zaraz sie rozkleje ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:02
-
Choco a kiedy bys mniej wiecej teraz podchodzila? To musimy sobie nawzajem wymyslac zajecia jakies
ja juz ogladam tu wszystkie glupie programy (wlasnie ogladam o zdradach), spacer z pieskiem tez pomaga bo u nas slineczko. Wkur...a jestem bo moj chory z goraczka i zadnego wsparcia teraz kiedy go potrzebuje. Spi w innym pokoju, teraz jedziemy do gina 2 samochodami bo ja sie boje z nim w 1 ze sie zaraze. I takie to juz smieszne sie zaczyna robic
moze lepiej zeby sie ktos nad tym posmial...
Jeszcze czekam dzisiaj na ruchy malej bo jeszcze po obudzeniu nie kopala. W nocy ja czulamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:17
-
Nowatorka we wtorek mam wizytę i dowiem się kiedy będzie punkcja jajników (czyt. znoszenie jajek
) ale będzie to prawdopodobnie sobota lub niedziela czyli walentynkowe jajka będą.
Najgorzej jest w pracy bo prawie cały dzień jestem sama w biurze. Pracy tyle że nie wiem w co ręce wsadzić a ja zawiecha i rozmyślanie. Jak szefowa przyjdzie jest lepiej, bo na ręce patrzy to nue ma czasu na myślenie.
Od poniedziałku miałam mieć współpracownice ale będzie chyba dopiero od marca
A w ogóle to zrobiłam sobie taki plan na cały rok, co w którym miesiącu muszę zrobić. Wpisałam różne rzeczy, w lutym mam na przykład zrobić pączki (już wykonane) i zapisać się na kurs szycia.**********************Gang 18+***********************
-
Wracam od gina. Troche mnie opieprzyl ze jestem taka zestresowana
. wszystko jest ok. Nadzerki nie mam. Krew prawdopodobniespowodowana tym ze mialam wtedy biegunke ktora spowodowala skurcze macicy. Dal mi zwolnienie.
choco, marissith, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane
Przepraszam, że się nie odzywam, ale pracuję praktycznie 7 dni w tygodniu po 12 godzin, gdyby nie dzisiejsza wizyta u gina, pewnie o 20-tej byłabym w domu.
Tak wieć po wizycie:
od jutra przez 12 dni gonapeptyl 1/2 ampułki rano
wykupiłam pakiet do in vitro - koszt 1000 zł
za gonapeptyl z gazikami do odkażania - 5 zł
17.02 kolejna wizyta, a rano badanie estradiolu.
Muszę zrobić jeszcze cytologię, oboje z mężem powtórzyć wirusówkę i ja chlamydię.
Mari jak się czujecie?
Asiula trzymaj się Kochana, mocno Cię przytulam.
Nowatorka odpoczywaj teraz i oszczędzaj się
Kroko całe szczęście, że nic poważnego im się nie stało.
Mona zazdroszczę wakacji w CRO
Aniu dostałaś nową pracę ?
Choco gratulacje, jestem tuż za Tobą ze stymulacjąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 17:35
marissith, Ania_84, nowatorka, choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Bąbelek nooo to kochana lecisz z tym koksem
Mari jak tam kluseczka cos daje znac że bedzie wychodzic ??marissith, bąbel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nowatorka, dzięki, już lepiej. Spokojniejsza jesteś po wizycie?
Kroko współczuję przeżyć, dobrze że nic złego się nie stało
Choco, dawaj na szydełkoja zaczęłam jakiś rok temu i jak już opanowałam podstawy to potwierdzam, odmóżdżające i relaksujące zajęcie.
Nowatorka, też możesz zacząćzrobisz czapeczkę dla córci, zabawkę albo paputki
Przyszedł do mnie szynkowar, więc będę robić swoje wędlinyAnia_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny