My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bąbel- nieludzkie o tej godzinie w niedziele z pracy wracac! wspolczuje! jutro chociaz wolne?
Ania- pojecia nie mam, ale wydaje mi sie, ze mozna. dlaczego nie?
Myszka- zazdro szalenstw nocnychczasami dopada mnie mysl, ze fajnie by bylo wyjsc na jakas nocna dzampre. ale po chwili uswiadamiam sobie, ze pewnie zasnelabym szybciej niz bym tam doszla
Kamila- ooo, widze, ze w tym samym momencie cyklu jestesmy. ja jestem na bank przekonana, ze @ zaraz przyjdzie. z jednej strony zdaje sobie sprawe, ze moglo nie byc owulacji (choc jajcory bolaly jak cholera), ale jakos tak mi dziwnie z tej okazjino nic, show must go on!
justi- dawaj przepis na oponki! jedna wiecej nie zrobi mi roznicya co do dobrych rad- przez pare cykli daj sobie luz, ale kochaj sie czesciej w dni plodne, pozniej ja bym jakies badania chyba zrobila...
Dziewczeta, dzisiaj pochlaniam ciasto tesciowej. zrobila je specjalnie dla mnie i jest go duzo. jesli jutro sie nie odezwe to znaczy, ze kipnełam.
dobrej nocki Wam zycze!
Ania_84, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wróżka, to domówka była, pizze zrobiłam, małż był barmanem, po 2 szliśmy spać... dzikich śpiewów nie było, sąsiedzi policji nie wzywali więc można powiedzieć że spokojna i nudna imprezka.
WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
wróżka hahahah mnie dzis teściowa obiadem dwudaniowym uraczyła..a wiesz jej sie nie odmawia :p
noo i teraz do tej pory czuje sie jak balon
Myszka co do walentynek no coz .. na 15mam termin @ wiec o ile mnie nie zaleje to mam zamiar uprawiac dziki sex z mezemoraz inn czynosci sexualne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 21:13
-
Cześć Dziewczyny, ja wczoraj też ostatkowałam na mieście ze znajomymi. Wylądowaliśmy na disco na koniec
A dziś pół dnia przespałam a właściwie to chyba cały, wyskoczyłam tylko na mini shoping do mojego ulubionego sklepu (dwie sukienki kupiłam, niech te wyprzedaże już się skończą).
No ogólnie to już chyba za stara jestem na takie impry.
Na walentynki mam w planach punkcję jajników więc seksu nie będzie ale może przynajmniej moje komórki z tej okazji bardziej zakochane w plemniorach będąAnia_84, zizia_a, marissith, WróżkaZielona, nowatorka, marzusiax, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Ano... nie odmawia sie, dlatego wlasnie jem kolejny kawalek. w gruncie rzeczy, nie jest zle to ciasto
:D
Myszka- ejj, no wiesz co? wspominanie slowa "pizza" o tej porze jest karalne! za kare poprosze kilka kawałkowdomowa najlepsiejsza!!!
zizia_a, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej:) a ja wczoraj podbijałam krakow;)
Ja Walentynki spędzę w pociągu z mężem...takze nie poszalejemy mocno..ale może wieczorem.. Jak dr pozwoliWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 21:32
Ania_84, WróżkaZielona, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zizia_a wrote:Hej:) a ja wczoraj podbijałam krakow;)
Ja Walentynki spędzę w pociągu z mężem...takze nie poszalejemy mocno..ale może wieczorem.. Jak dr pozwolizizia_a, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Wróżko spóźniłaś się
jakąś godzinę temu zjedliśmy ostatnie kawałki... Ale spoko, pieczarki zostały, mąkę mam, zamrożony zapas drożdży zawsze czeka, 1,5 godzinki i mogę Ci zrobić świeżutką, cieplutką, ech
sera nie mam, a bez sera to taka bidna trochę będzie
Aniu, mi w okolicach walentynek przypadają dni płodne, ale że jutro dopiero idę do lekarza z moim wynikiem prolaktyny, to jakoś nie liczę, że w naszą 11 rocznicę się jednak uda, fajnie by było, no ale staram się myśleć racjonalnieWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
zizia_a wrote:Ooo..masz jakies doświadczenia?? Przez dzień może być ciężko....bo w nocy to by się działo;)
Myszka ty sie nie przejmuj czy płodne i czy zaskoczy tylko wsiakuj na chłopaMyszk@, zizia_a, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Zizi_a ty uważaj o co pytasz, bo Ania i bez doświadczenia to ma taaaaaaką fantazję...
Tos trafiłachoco, Izoleccc lubią tę wiadomość