My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe dobra to juz o nic nie pytam...ale jak powiedziałam mężowi o pociągu to aż się mu oczy zaświeciły:D
Ps. Ania w samochodzie tez można dużo rzeczy robic
Ale mi narobiłyście smaka na pizzeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 21:53
WróżkaZielona, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
zizia_a wrote:Hehe dobra to juz o nic nie pytam...ale jak powiedziałam mężowi o pociągu to aż się mu oczy zaświeciły:D
Ps. Ania w samochodzie tez można dużo rzeczy robic
Ale mi narobiłyście smaka na pzzemm
Nie eziwie sie ze mu sie zaswiecily oczkazizia_a lubi tę wiadomość
-
w pociągu bym miała obawy, a własnie nasze obecne auto już chyba 8 lat z nami a jeszcze nie "ochrzczone"
kurczę trzeba nadrobić zaległości. Mojemu się dziś oczy zaświeciły bo odkrył polankę w lesie jak na spacerze byliśmy i już widziałam te iskierki w oczach
WróżkaZielona, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się tylko tak nieśmiało spytam. Sex? A co to? Czy to się je?
Nic jeszcze tylko 2 miesiace....
Trzymam kciuki za wszystkie udane sexy i te na żywo i te na szkiełku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 22:58
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Izoleccc wrote:A ja się tylko tak nieśmiało spytam. Sex? A co to? Czy to się je?
Nic jeszcze tylko 2 miesiace....
Trzymam kciuki za wszystkie udane sexy i te na żywo i te na szkiełku.i co ja teraz bede tyle m-cy robic
(
Ps. Obejrzalam "most szpiegow" super film polecam, bez porownania dl tego z leo ktory mi do gustu nie przypadl i nie tylko mi... -
Hej kochane
Witamy nową koleżanke .. Nowatorka ojjj biedactwoale później sbie odbijesz
Zgredka wow to już niedługo połówkowe ?? -
nick nieaktualnyNowatorka. U mnie jak brzuch zaczął być widoczny mój stwierdził że on się boi że małemu zrobi krzywdę. A teraz jak już brzuch praktycznie cały czas się rusza to w ogóle nie ma opcji. Tak więc u mnie od października posucha.
Most szpiegów - super. Potwierdzam
Ja się teraz planuję wybrać na Dziewczynę z portretu. Uwielbiam głównego aktora -
Cześć Laseczki, co tam w poniedziałek słychać?
U mnie jeszcze nie wieje, ale zapowiadają że ma wiać po południu.
Chyba w końcu znowu zacznę chudnąć, zgage mam od samego patrzenia na słodkie
Nowatorka tak z czystej ciekawości zapytam, czy twój mąż jest Polakiem czy Włochem?**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Cześć Laseczki, co tam w poniedziałek słychać?
U mnie jeszcze nie wieje, ale zapowiadają że ma wiać po południu.
Chyba w końcu znowu zacznę chudnąć, zgage mam od samego patrzenia na słodkie
Nowatorka tak z czystej ciekawości zapytam, czy twój mąż jest Polakiem czy Włochem?