My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Choco Wlochem
Co do innych form zaspakajania to nie wiem, nie pytalam doktora i chyba nie zapytam zwlaszcza ze to facet i to jeszcze do tego b przystojny i mlody. Wstydze sie
Oczywiscie mowie tu o zaspokajaniu moim no bo u faceta to mozna kombinowac
Kamila to obejrze tez "ugotowanego" skoro polecasz
Kamila ;), choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nowatorka, ja też mam zawsze opory jeśli o młodzików chodzi
Ależ jestem zła!!! Wzięłam urlop żeby podjechać do szpitala, do kontroli. Przyjechałam po 7, rejestracja od 8, czekam grzecznie i cierpliwie, przyszła moja kolej, a pani mi mówi... że WSZYSCY lekarze wzieli tydzień urlopu i poradnia zamknięta. No kurrr, nie mogły chociaż karteczki wywiesić? Jakbym wiedziała po tej 7 to bym jeszcze do pracy zdążyła, a tak za tydzień znów będę musiała brać wolne, ciekawe czy mi szefowa da
Aby tylko na pocieszenie przyszły testy owulacyjne, nie muszę czekać do środy żeby je na poczcie odebrać -
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Ja urodze jako dziewica
u nas od początku był szlaban
nooo to kluseczka Cie rozdziewiczy :p
Myszka kurde no co oninienormlani
marissith lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Ja urodze jako dziewica
u nas od początku był szlaban
Kamilapowodzenia w nowym cyklu !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 17:33
marissith, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochane
Witamy nową koleżanke .. Nowatorka ojjj biedactwoale później sbie odbijesz
Zgredka wow to już niedługo połówkowe ??
Mój nie ma z tym żadnego problemu, w pierwszej ciąży serduchowalismy regularnie, tym razem rzadziej, ale to przez moje podejście ogólne. -
Myszk@ wrote:Aniu, zęby z podłogi zbierałam, nawet nie wiedziałam że tak można...
Kamila, powodzenia!czego nie można
Zgredziu mamnadzieje że wszytsko ok na badankachwidać mi umknęło
nooo wiecie co własnie cytam o dawcy którego mamy upatrzonegoi opisuja go jako mix Paula Walkera i justin theroux
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 20:50
-
Aniu: nie pisalam o tym, Tobie raczej nic nie umyka.
Połówkowe było z nienacka, że tak napisze, bo się na nie nie umawialam
Tak tak w porządku, płeć potwierdzona wszystkie parametry jak trzeba 315 g a stopa 3 cm, nie wiem po kim te kajaki
Aniu: a kto wymyśla te opisy?nowatorka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
A ja wyruszam na podglądanie jajek. Tzn. wizyta będzie pewnie ok 11, ale wcześniej trzeba trochę krwi upuścić.
Wróżkatulam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 08:01
WróżkaZielona, Krokodylica, marissith, konwalianka, Izoleccc, nowatorka, zizia_a lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Hej kochane
ja dzis ide zrobic proga zobaczymy czy znowu bedzie prezentował taki poziom jak poprzednio
Wróżka przykro mi
Choco trzymam kciukichoco, WróżkaZielona, zizia_a lubią tę wiadomość