My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze nie ma dzwoniłam babka powiedziala se wyniku jeszcze jie ma bo jaja duzo ja bieżąco ze szpitala wiec wynik pewnue sie pojawi rano
-
Kroko pewnie se nastepnej nie będzie
Co do walwntynek jak mnie nie dopadnie @ to ja dopadbe meza i ot ttle co mu zafunduje cala siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 22:11
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
A u nas, jak wiecie walentynki od zeszłego roku mają inny wydźwięk.. Nie mam planów na celebrowanie tego święta inaczej.. Nigdy szczególnie nie obchodziliśmy go, nie wiem czy mój coś planuje.. W piątek Patryk ma swoją imprezę..
Dzień dobry..
Ania, jak wyniki?
Kroko, dokładnie tak będzie!
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 06:29
Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochne .. póki co jeszcze wyniku ni emają ..dzwoniłam to pani krzyczała do drugiej podpisz elektronicznie ten wczorajszy wynik i powiedziała ze zaraz bedzie gmmmbyło to 20 min temu
EDIT mam
Progesteron (N55) 16,90 ng/ml
faza folikularna: 0,2 - 1,5
faza owulacyjna:0,8 - 3,0
faza lutealna:1,7 - 27,0
po menopauzie:0,1 - 0,8
Kobiety ciezarne:
I trymestr:16,4 - 49
II trymestr:19,7 - 52
III trymestr: 25,3 - 93
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 07:34
-
marzusiax wrote:Dobry masz ten wynik. To dlaczego po iui był taki niski. Ten zastrzyk na pęknięcie mógł na to wpłynąć?
-
marzusiax wrote:Ale w naturalnym cyklu miałaś wyższy progestero, a powinnaś mieć podobny
wiec tez jest różnica -
hej!
Ania całkiem całkiem ten prog, to bez żadnych supli?
My na walentynki udajemy się do Torunia, znaczy nie wiem czy to specjalnie z okazji walentynek ale tak jakoś wypada akurat w ten weekend
W kolejnym tygodniu przyjeżdża do nas kuzyn z żoną, mamą i czwórką dzieciaków, trochę mam stresa jak się pomieścimy i czym ich wyżywićWszelkie pomysły mile widziane!
Mona hop hop! Jak Twoja dieta bg?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hahahahahhahaah Ara to masz gromadke do wyzywienia
Tak bez zadnych suplementów taki, czyli hest ok??ara lubi tę wiadomość
-
hej hej!
Ania- no ciekawe, co z tym progesteronem. a kiedy zaczynacie dzialanie?
Kroko- tak sie zastanawiam, czy sie nie wybrac na taki monitoring. ale moze w tym cyklu jeszcze odpuszcze, sprobuje totalnie bez spiny. a Ty jakies wspomagacze oprocz kwasu foliowego bierzesz?
Poza tym witam nowe kolezanki!
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
My czekamy na rehabilitanke, maly ma wzmozone napiecie w ramionach przez refluks...cwiczymy wiec!
Aniu kiedy kolejna proba?
Ara Ty to jestes niesamowita z tymi podrozami, podziwiam...nie bylam nigdy w Toruniu, ale jest to piekne miasto, wiec zazdroszcze. My nie obchodzimy walentynek, ale swoja rocznice mamy 18.02 tzw dzien lapki.wowczas pierwszy raz zlapalismy sie niesmialo za rece...wow to juz 9 lat
nowatorka, WróżkaZielona, choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej.
Arabardzo dobrze mi na diecie
czuję się dużo lżejsza i mam więcej energii
a i nie tęsknię juz za cukrem
Dodatkowo biorę selen (litości jak on smierdzi) a za jakiś czas zrobię komplet tarczycowy.
Ania fajny masz ten progesteron.
Nas próbowała zabić grypa jelitowa. Całą 3. Ale była jazda.
A do mnie znowu jakieś plamienie się przyplątało. Ja nie wiem czy to dalej 1 cykl po # czy juz 2. Co to za plamienie w 8 dc? Jakiś śluz rozciągliwy się pojawił. Aaa....ara, Krokodylica lubią tę wiadomość